• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı bir adam ile birlikteyim.

Başlıktan anlayacağınız üzere rezalet bir ilişkinin içerisindeyim. İlişki diyorum ama sevgili değiliz, aslında hiç bir şeyiz. Kısa bir süre önce tanıştık, hayatına girdiğimde birisi olduğunu bilmiyordum. Profil resminde parmağında yüzük görmüştüm fakat çok sorgulamadım sebebi ise ilişkiler üzerine konuştuğumuzda ilişki kurmaktan kaçındığını söylüyordu. Travmaları olduğundan, bir ilişkiye hazır olmadığından bahsediyordu. Bende bu yüzden resminde gördüğüm yüzüğü bitmiş bir nişanlılık sürecine bağladım. Kötü bir süreçten geçtiğini, unutmaya çalıştığını vs. düşündüm ve konuyu kendisi hazır olduğunda açar diye özellikle sorgulamadım. Beni instagramına eklemediğinde bir sorun olduğundan şüphelendim aslında ama üzerinde durmadım çünkü baştan ilişki istemiyoruz diye konuştuğumuz için çok takıldığım mevuzular olmadı. Fakat işler istediğimiz gibi gitmemeye başladı. Birbirimizle inanılmaz iyi anlaşmaya, sürekli vakit geçirmeye başladık. Cinsel birliktelikte yaşadık, defalarca kez. Aramızda yoğun duygusal konuşmalar ve anlar geçmeye başladı. Aynı zamanda çok yakın dostta olduk. Bu süreçte her görüştüğümüzde en az 5 6 saat beraber vakit geçiriyorduk. Telefonu ortalıkda olmasına rağmen hiç arama gelmiyordu, belki gizlice mesaj attığı ufak anlar olmuştur ama bunu bile görmedim desem inanır mısınız bilmiyorum. Telefonuyla yanımdayken hiç uğraşmıyordu ama saklamıyorduda. Herhangi bir şekilde karşı taraftanda bir arama bir mesaj sorgulamasıda olmadığı için anlayamadım. Aramızda duygusallık gelişmeye başlayınca bu ilişki istemeyen, instagramını vermeyen davranışlarını sorgulamaya başladım. Bu süreçte öğrendim ki 5 yıllık bir birlikteliği varmış, bunun son 2 senesi nişanlı şekilde geçmiş. Kızla uzak mesafe ilişkileri var ve ben tanışmadan kısa süre öncede nikah işlemleri için test vermiş. Test konusu ise cinsel sağlık durumları konusundan dolayı aramızda geçen bir mevzuydu. Sonradan öğrendim ki nikah işlemleri için verilen rütin cinsel sağlık kontrolleriymiş aslında. Öğrendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, çünkü benim açımdan herşey ruh ikizimi bulmuşum gibi durumdu. Aldatıyorsa neden ayrılmadığını sordum, bu saatten sonra bırakamayacağını söyledi. Yüzüklerin takıldığı, belli planlamaların yapıldığı, tarih konuşulduğu, ailenin çok iç içe girdiği bir düzen olduğundan bahsetti. Her şey bi kenara kızı sevmediğini düşünsemde onun için çok değerli olduğunu hissedebiliyorum. Ondan bahsederken hep ne kadar iyi bir insan, saf ve temiz olduğundan bahsediyor. Onu üzülemeyecek bir kişi olarak görüyor çünkü çok emek vermiş çok zaman geçirilmiş her şey planlanmış. Sizde benim gibi madem bu kadar iyi bir kız ve oğlan içinde değerli neden o zaman aldatıyor diye düşünüyor olabilirsiniz, bunun cevabı sadece iradesiz ve karaktersiz olmasından kaynaklanıyor.
Bana öncedende, ben bunları öğrendikten sonrada hep aynı şeyleri söyledi: yanlış zamanda tanıştık. Şuan nikah zamanları planlanırken bana dönmesi mümkün değil, beni çok az bir zamandır tanıyor. Duygusal olarak yükselse bile tüm hayatını değiştiremez maalesef çünkü ilişkimizin nasıl şekil alacağını bilmiyordur. Ayrılsa ve benimlede birşeyler yolunda gitmese kaybedeceği çok büyük şeyleri olacak hayatında. Maalesef kimse 2 günlük kız için böyle riskleri alamaz, ayrıca verilen bir söz, çıkılan bir yol ve ortada ne olursa olsun yıllarını geçirdiği alıştığı değer verdiği bir kadın var. Öğrendiğimde çok kavga ettim, çok öfkelendim, bağlanmaya başladığım ama bunları bilmeden bu sürece çekildiğim için çok üzüldüm. Daha 2 gün önce öğrendim zaten. Biz hala görüşmeye devam ediyoruz, çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Benim ondan bir beklentim yok, hayal kurmuyorum. Evlenip karısıyla beraber olacağınıda biliyorum. Ama birbirimizin yanında tüm dünyayı siktir ettiğimiz bir ruh hali içerisindeyiz. Bana karşı duygu besliyor, belki heyecandan, belki tutkudan belki yasak aşkın verdiği psikolojik bir bozukluktan bunları hissediyor bilmiyorum ama bunların hiç biri benim asıl insan olmadığım gerçeğini değiştirmiyor. İkimizde çıkamıyoruz bu işin içinden çünkü şuan için birbirimizi kaybedeceğimiz senaryo tüm bu olanlardan daha üzücü bir senaryo gibi geliyor bize. İlk başta beni belki kendi cinselliği için bir kaç kere kullanıp atmayı düşünüyordu keza bende öyleydim ama aramızdaki dinamik bununla sınırlı kalmadı ve yollarımızı ayıramadık. Kendimi kınadığım bir durumun içerisinde buldum, sadece birilerine anlatmak istedim çünkü bunları gerçek hayatta anlatabileceğim kimse yok.
Eşimin okulda vardı böyle cocugun nişanlı olduğunu herkes biliyordu .diğer kızında sevgilisi vardı.nisanli olduğu kız evlenince eş durumundan gelecekti bı anda nişan atıldı ayrıldılar. Salon bile tutulmuştu tarih belliydi obur kız bile isteye nisanli adamla.birlikteydi oda sevgilisini sepetledi. Okul içinde yasak ilişki yaşayan ikili şimdilerde evlilik hazırlığı yapıyormuş . Ayrilsalar üzülmem valla sonuçta bilerek yaşandı . Diğer iki gencin ahı yakalarindadir

Bir de fake rüzgarı da esiyor konuda söylemeden edemeyeceğim. Fazla romantik anlatım ve gereksiz detay var.
Fake değilim, bu sitede 2 başlığım var biri seneler öncesine ait. Neden bunu söylüyorsunuz veya ne önemi var inanın bilmiyorum ama bende hoş bir durum içerisinde değilim. Metres yaftasını yakıştırdınız ama haberim yoktu, 2 gün önce öğrendim ve öğrendiğimden beri birliktelik kurmadım. Sadece içimi dökmek istedim, açık açık anlatabileceğim bir sürecin içinde değilim. Rezil bir hale düştüm

bi de dualarımız sizinle bölümüne açmışsın. dua mua yok sana. memlekette erkek kıtlığı çıktıysa zaar dinamik statik bilmemne bırak bu işleri
Sitede ikinci başlığım, kullanmasını pek bilmiyorum ama güzel dileklerin için teşekkür ederim..

Ben 26 yaşındayım o 30 yaşında. Kadına zaten ulaşabilirim, ama ulaşmadım. Çünkü kendi içimde kendime dürüstçe böyle bir şeyi şuan hangi hisle yapacağım diye sorduğumda baskın duygunun benim canım yandı onunda canı yansın hissi olduğu için ulaşmaktan vazgeçtim. Çünkü insan bencildir önce kendini düşünür, eğer kendimi düşünmek yerine kadını düşündüğüm bir durumda olsaydım ona anlatır ve böyle bir adamla hayat kurmaması gerektiğini söylerdim.
Hee kadına akıl vermekte düşünmekte sana kaldı, kendin yazdın yaşça benden büyük diye ayrıca senin canını yakan o kadın değil yanındaki şeref yoksunu.
Onun canını yak bakalım başka şekillerde ama olmaz dimi yemez.

Hee kadına akıl vermekte düşünmekte sana kaldı, kendin yazdın yaşça benden büyük diye ayrıca senin canını yakan o kadın değil yanındaki şeref yoksunu.
Onun canını yak bakalım başka şekillerde ama olmaz dimi yemez.
Kolay mı sanıyorsun ya da canını yakmak istemedim mi sanıyorsun? Gidip söylediğimde nasıl bir sürecin içine gireceğini bilmiyorum, oturup bana zarar vermeye kalksa gelip beni sen mi kurtaracaksın? Ne kadar kolay ahkam kesiyorsunuz. Kızın ailesi nasıl? Kim nasıl tepki verecek, çocuk karşılığında ne yapacak bilmiyorum bile.

Arkadaşlar gel yat diyince yattığım bir durumda olsaydık, bunun sadece cinsellikle yürüyeceği bir ilişki olduğunu tabiiki anlardım. Adamla çok yoğun mesai harcadık. Uzun uzun sohbetler ettik, her zaman uzun uzun sohbetler ederek geçiriyorduk zaten. Balık tutmaya gidiyorduk, antik şehirlere ziyaretler yapıyorduk, bulduğumuz sahillere beraber gidiyorduk, gecenin bir yarısı acıktıktık diye buluşup saçma sapan bir kokoreççide yemek yerken buluyorduk. Sokaktan bulduğum hasta hayvanları gecenin bir yarısı bile olsa gelip benim için tedavi ediyordu. Ne bileyim aranızda kim nasıl normal bir ilişki yaşıyorsa bir çoğunu sürekli yaşıyorduk. Tüm izin günlerinde benimleydi. Anlayamadım diyorum anlamıyor musunuz? Anlayamadım
Nasıl bir mesai harcadınız anayasa taslağı mı hazırladınız ahaahahahahha o..puluğa kılıf ne güzel bulunuyor ya

Olsun umumi hizmet edenlere de ihtiyaç var bu ülkede

Ben 26 yaşındayım o 30 yaşında. Kadına zaten ulaşabilirim, ama ulaşmadım. Çünkü kendi içimde kendime dürüstçe böyle bir şeyi şuan hangi hisle yapacağım diye sorduğumda baskın duygunun benim canım yandı onunda canı yansın hissi olduğu için ulaşmaktan vazgeçtim. Çünkü insan bencildir önce kendini düşünür, eğer kendimi düşünmek yerine kadını düşündüğüm bir durumda olsaydım ona anlatır ve böyle bir adamla hayat kurmaması gerektiğini söylerdim.
eee öğrendin neden ayrılmıyorsun o zaman?

bak sana şarkı yolliyim bu ara sad editlerde çalıyor

Fake değilim, bu sitede 2 başlığım var biri seneler öncesine ait. Neden bunu söylüyorsunuz veya ne önemi var inanın bilmiyorum ama bende hoş bir durum içerisinde değilim. Metres yaftasını yakıştırdınız ama haberim yoktu, 2 gün önce öğrendim ve öğrendiğimden beri birliktelik kurmadım. Sadece içimi dökmek istedim, açık açık anlatabileceğim bir sürecin içinde değilim. Rezil bir hale düştüm

Kızım yüzüğü görmüşsün. Kimi yiyorsun fake/troll bile olsan lütfen akıllı cümleler kur

Kolay mı sanıyorsun ya da canını yakmak istemedim mi sanıyorsun? Gidip söylediğimde nasıl bir sürecin içine gireceğini bilmiyorum, oturup bana zarar vermeye kalksa gelip beni sen mi kurtaracaksın? Ne kadar kolay ahkam kesiyorsunuz. Kızın ailesi nasıl? Kim nasıl tepki verecek, çocuk karşılığında ne yapacak bilmiyorum bile.
Keşke az biraz da yaparken korksanız ama nerde, yok ben kurtarmam Allah kurtarsın diyor çıkıyorum sıkıldım konunuzdan.

Kızım yüzüğü görmüşsün. Kimi yiyorsun fake/troll bile olsan lütfen akıllı cümleler kur
Tirsi diye bir üye vardı eskiler iyi bilir . Evli öğretmenle sex yapıyordu . Sonra da karısına fotoğraflar mesajlar atmıştı . Kadın ayrılmayınca da delirmişti. 😁kadına gurursuz diyordu kendi ne oluyordu acep?😁konsamatristliği bile güzelliyordu , buradaki öğretmenlere : çatlayın sizden çok kazanıyorum diyordu . Bu tür kadınlar evinde habersiz aldatılan sevgili eş vs varsa onlara sararlar , adama toz kondurmazlar .

Kolay mı sanıyorsun ya da canını yakmak istemedim mi sanıyorsun? Gidip söylediğimde nasıl bir sürecin içine gireceğini bilmiyorum, oturup bana zarar vermeye kalksa gelip beni sen mi kurtaracaksın? Ne kadar kolay ahkam kesiyorsunuz. Kızın ailesi nasıl? Kim nasıl tepki verecek, çocuk karşılığında ne yapacak bilmiyorum bile.bu arada

Bu arada bu adam ile sen bir ilişki içersinde değilsiniz.

En başında bunu karşılıklı belirtmişsiniz.

Adam senle yatıp kalkıyorsa, veteriner olarak kim bilir kaç genç kızla neler neler yapıyordur. Ne ilk ne son yatağa attığı kız sen olursun.

Büyük ihtimal cinsellik yaşarsanız adam sana bağlanır sandın. Elimde tutarım sandın.

Bak kimse sana nişanlı kadın bu olanı biteni öğrenir yüzüğü atar yazmadı.

Gecenin bir vakti kendi boğazı için kokoreç yemeğe gelmesi ayrı, nişanlısının bir teleofnuyla mum gibi olup kilometrelerce yol gitmesi ayrı.

Kıraathaneden, kahvehaneden arkadaşlarıyla tek farkın aynı yatağa giriyorsunuz.

Screenshot_20260728_152418_Samsung Browser.webp

Keşke az biraz da yaparken korksanız ama nerde, yok ben kurtarmam Allah kurtarsın diyor çıkıyorum sıkıldım konunuzdan.
Yaparken bilmiyordum diyorum sanırım okuduğunuzu anlamama gibi bir probleminiz var. Sadece beni yermekle meşgulsünüz ama ben kendimi yeriyorum zaten. Adamı ya da kendimi yüceltmiyorum. Ben sadece benim açımdan yaşanan duyguları paylaştım, süreç içerisinde hissettiğim duyguları anlattım. Ben size kendi penceremi anlattım. Hiç bir zaman bu doğru, biz aşkımızdan ölüyoruz, adam kadını bırakacak, bekliyorum, hala gidip adamla yatıp kalkıyorum demedim. Hiç birini yapmıyorum. Bende zor durumdayım. Benim içinde hazmetmesi hoş olmadı. Biri nişanlıydıda gittim elinden aldım gibi bir durum yok, oturup onlar ayrılsın diye çabaladığım bir süreç yok.

Adam senle yatıp kalkıyorsa, veteriner olarak kim bilir kaç genç kızla neler neler yapıyordur. Ne ilk ne son yatağa attığı kız sen olursun.

Büyük ihtimal cinsellik yaşarsanız adam sana bağlanır sandın. Elimde tutarım sandın.

Gecenin bir vakti kendi boğazı için kokoreç yemeğe gelmesi ayrı, nişanlısının bir teleofnuyla mum gibi olup kilometrelerce yol gitmesi ayrı.

Eki Görüntüle 3808541
Cinsellik yaşarım elimde tutarım diye düşünmedim çünkü ikinci kadın olduğumdam haberim yoktu.

Eki Görüntüle 3808541
Aaa baktığı konuya bak😂😂kamuoyu araştırması yapıyor sitede. Nişanlısı ne yapar nasıl davranır, ondan nasıl kurtulurumu araştırıyor 🫣

Back
X