Hayırlısı

Sağolun baya moral oldu özellikle son yazdığınız.

Ben de çok seviyordum. Her sabah uyanınca ilk işim parmağıma bakmak oluyordu hayranlıkla. Ellerimi kremlerken bile çıkarırdım zarar görmesin diye.
Ama malesef doyamadım kendisine. Erken gitti parmağımdan.

Karşındakine laf anlatamamak ne buyuk acizlik degil mi? Artik nişanlının anlaması kit bi insan oldugunu düşünmeye basladim. Yazik. Ayrıca aile olarak cok benciller.
Açtığın alyans konusundaydi galiba, "Alyans biraz pahalı oldu ama zaten masraf yapmiyorum, bi alyansim da marka olsun." gibi bi yorum yapmissin. Sen bu kadar düşünceli davranirken, onların sanki sen altınlar yüzünden nişanı atmissin gibi düşünmeleri ne kadar üzücü. Sorun gorumce nin sizin ilişkinizi yaşaması ama karşında bunu anlayabilecek kapasitede insanlar yok maalesef.
Eger olaylar burda patlak vermese ve siz evlenseydiniz, aşkın kisa sürede biter ve evinin duvarları uzerine gelmeye başlardı.
Hakkinda hayirlisi olsun canim, anlasilamamak gercekten buyuk dert...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ne bitmez çilen varmış fındığım ya. akıllanmaz o adam başını taşlara çok vurur ama iş işten geçmiş olur.çünkü sen çoktan evli mutlu çocuklusundur

Ben de çok seviyordum. Her sabah uyanınca ilk işim parmağıma bakmak oluyordu hayranlıkla. Ellerimi kremlerken bile çıkarırdım zarar görmesin diye.
Ama malesef doyamadım kendisine. Erken gitti parmağımdan.

hayırlısı böyleymiş artık..
esas olan damat, umarım pırlanta gibi biri bulur sizi hayırlısıyla

Seni öyle iyi anlıyorumki canım.sanki dünya durmuş ve hayatına devam edemiceksin gibi geliyor,bidaha kimseyi sevemiceksin,kimseye alışamıcaksın,herşey zaman kaybına uğramış ,kim ne teselli verirse versin o kalp acısı dinmek bilmiyor. Ama buna inanki geçiyor . Unutmuyorsun yaşananları belki ama acın bi şekilde diniyor, hayatına kaldığın yerden devam ediyosun. Hayırlısı buymuş deyip sadece dua et ve sakin ol. Herşey yoluna girer. Yeterki sağlık olsun!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende konuyu uzun zamandır takip ediyorum kesin hatasını anlar özür diler diye düşünüyordum . Ama adamın sorunları var belli yoksasenin gibi bir kız kaçırılır mı ? Bunu gerçekten tüm içtenliğimle söylüyorum o kadar güzel şeyler yazıyorsun ki o kadar nazik ve kırılgansın ki senin gibi insanlar kalmış mı hala diyorum ne sabır varmış sende maşallah . Ben senin yerinde olsam çoktan zıvanadan çıkmış annesini de kız kardeşini de eski nişanlınıda çoktan paralamıştım . Bu ne be böyle o karışır bu karışır lüzumsuzlar , buradan sinir oldum valla .
Hiç sıkma canını sen mutlu olmayı hak ediyorsun ve olacaksın inşallah .

Ara ara okudum yasananlari
Ve bu yoruma sonuna kadar katiliyorum fndk
Kendi degerini insanlarin eline birakma lutfen..
Herkes o kadar guzel yardimci olmaya calismiski
Abdest al dua oku bu yorumlari birde oyle oku...

Faat,seninle ozel konusmak isterdim ama msj sayim yeterli degil sanirim.bu yorumun icimi ciz ettirdi... ayni duygular,bu kadar guzel ve benzer anlatilabilirdi...

Evet öyle demiştim canım. Hatta gümüş de takabilirim sorun etmem demiştim. Bu alyans konusu geçtiğinde malum görümce değil daha 18 yaşında olan bile "alyans evet pahalıydı ama BİZ sorun etmedik, başka masraf ettirmedin pahalı bir şey seçmedin diye rahatlıkla ALABİLİRİZ diye düşündük." falan demişti. O gün de sinirim zıplamıştı mesela. Ama insan o zaman her şeyi göremiyor. Şimdi düşünüyorum de cidden ne kadar hadsizlermiş. 18 yaşında görümce benim alyansıma ne hakla yorum yapar, biz sorun etmedik, alabiliriz vs der...

Bir de bu kadar hesap kitap derdindeler ama gerçekten durumları çok çok iyi. Laf edilmesi çok çirkin yani iki kuruşun.

ne bitmez çilen varmış fındığım ya. akıllanmaz o adam başını taşlara çok vurur ama iş işten geçmiş olur.çünkü sen çoktan evli mutlu çocuklusundur

Aynen öyle canım ya. Şuraya ne zaman mutluluğumu paylaşmak için konu açacağım çok merak ediyorum.

hayırlısı böyleymiş artık..
esas olan damat, umarım pırlanta gibi biri bulur sizi hayırlısıyla

Amin. Gerçekten öyle. Esas olan karşındaki insan bence de. Diğerleri teferruat yalnızca.

Umarım bundan sonra elini tutan kişi seni hakedenn ve senin hakettiğin biri olur. :13:

Aminn çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim arkadaşım. Lütfen sen de dua et bana olur mu?

GEÇER...geçicek....sadece zaman.

Teşekkür ederim. İnşallah geçecek.

Çok teşekkür ederim yorumun için. Böyle şeyler okuyunca kendimi daha bir değerli hissediyorum ve bir süre gülümsememi sağlıyor bu yorumlar. :)

Faat sağolsun çok destek oldu, çok güzel öğütler verdi. Katılıyorum bence de çok güzel ifade ediyor ve çoğu yerde benim de içimi cız ettirdi yazdıkları.

günaydın fındık nasılsın bugünnn ?????

Günaydın canım. Nasıl olayım. Dün olanlar biraz canımı sıktı, gece çok ağladım. Kızıyorum ne bileyim çoğu zaman çok iyiyim ama yine de kolay olmuyor. Hele yarın gece beni aradığında ne yaparım bilmiyorum.
Bir de iki gündür hep rüyalarımda onu görüyorum. Hiç istemiyorum ama böyle bir şey de.

dün ne oldu canım??? özelden msj attım sana. hiç ağlama boşuna da canını sıkma

Canım konunu başından beri takip ediyorum. Yaşadığın durumda coğunlukla senın haklı olduğunu düşünüyorum. Bence aranızda gecen konusmalar arttıkca senın huzursuzluğun da artacak. Eğer kararın kesinse ki bu saatten sonra barışsanız bile mutlu olamayacağınızı düşünüyorum çünkü cok fazla yüzgöz olmuşsunuz. Onunla son bi konuşma yap ve asla bidaha mesaj atmaması gerektiğini söyle. Heryerden sil engelle ben olsam öyle yapardım. Diyalog devam ettikce huzursuzluğun artacak.Kızkardeşi hakkında yorum yapmıyorum bile. Fesat ve kıskanç tabirleri hafif kalır

Fındıkçım ne bu adamdan ne de ailesinden hayır gelmez kuzum sana deli bunlar gereksizler resmen yaaa takıları takmak ne demek izinsiz sinir bozucu insanlar. Yol ver gitsin güzelim. Sen onun yanında prensessin o adam sana yakışmıyorda ayrıca

Evet aynen öyle olacak ve ondan çekiniyorum daha şimdiden. Kararımı söyleyince yine kafama takacağım bir laf edecek muhakkak. Umarım onu da sizlerin desteğiyle atlatırım da biter gider. Whatsapp'tan engelledim hepsini. Yarın gece bana tanıdığı mühlet:) bitiyor. Arar, mesaj atar bir şey yapar. Muhtemelen cevap vermeyeceğim ihtimalini düşündü ki dün attığı mesajda vereceğin yada vermeyeceğin cevaba göre diye bahsetmiş. Ben onun da bir daha arayacağını falan düşünmüyorum açıkçası. Burnundan kıl aldırmıyor hiç. Bir şeyleri telafi etmek gibi bir amacı olsa zaten şu raddeye gelmezdik. O cesareti göremiyorum onda. Bir de tayini belli olacak Haziran'ın ilk haftası. Ailesinin yanına giderse onlar boşluğumu doldurur kafasına takacağı bir şey kalmaz.

Ki canım vallahi kız bana bu lafı ettiğinde gülümsedim sadece. Vay efendim ne demektir o takı takmak falan demedim hiç. Nişanlıma da kardeşin böyle diyor diye bahsetmedim, hatta yanımdaydı telefonda bu konuyu konuştuğumuzda ama hiç söylemedim dahi.
Sonra nişanlımla bu konu açıldığında da ben takı paylaşmayı sevmem falan da demedim. Sadece kendi kendine her şeyi planlayıp karar vermesi bana yapılan bir saygısızlık, oradan belli ne kadar yüzgöz olunduğu vs dedim. Yani itiraz etsem hadi malını esirgiyor cimri falan densin ama onu dahi demedim ki ben ya.

Gerçekten pişman olsa özür dilerdi kimseyi karıştırmadan mutlu bir yuva kurmanız için uğraşırdı. Ama adamda öyle bi ego var ki..Hala ailesini savunacak pozisyonda

bunlar kendileri çalıp kendileri oynuyorlar kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…