yok canım yok yanlış anlaşılma olmadı ben kimseye herhangi bir şey atma anlamında söyledim :18: yanii yinede sen bilirsin ama ne biliyim umursamıyormuş gibi olmak en güzeli bence hiç muhattap olma yüz göz olmaya gerek yok canım bırak ne halleri varsa görsünler
onu arıyor o görümcek fındıkçığım sen mesaj kutuna bakabilir misin sana mesaj attım bir de arkadaşlık talebi gönderdimm gel konuşalım azıcık :) çok sevimlisin rabbim ömür boyu mutlu etsin seni
Atın o görümcenim memelerini köpeklere :) o ne diye karışıyo ayrıca nişanlına söyle bu sebepden ayrılmaz o görümce sana laflarını sokar sokar seni verem eder sonra kocaya gider olan sana olur canım ufak detaylarda takılmayın hemen allah kolaylık versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy pek seviyorum böyle mesajları. Mutlu oldum hemencik :)
Anlamadım desemBu sebepten ayrılık olmaz mı diyorsun yani
Ne yazmış sadrazamın oğluMesaj attı ex
Burada çok önceden bir konu okumuştum "her masal mutlu sonla bitmezmiş." diye. Düğüne çok kısa bir zaman kala nişan attığını anlatıyordu konu sahibi.
O zaman hayatımda kimse yoktu ama konu sahibinin hislerini tüm benliğimde yaşamıştım. O kadar etkilenmiştim ki...
Zaman geçti benim de hayatıma biri girdi, nişanlandım. Ve malesef şu an onunla aynı şeyi yaşıyorum.
Dua bölümüne konu açmıştım, bu ara sıkıntılıyım bilen bilir. Cevapsız sorular, büyük bir belirsizlik vardı ortada.
Ve az önce nişanlımdan uzunca bir mesaj geldi. Ben düşünüyorum hala ama yüzde 99 ihtimalle bu ilişki bitti diye.
O mesajı okuduğumda hissettiklerimin tarifi yok ki yapayım size şimdi...
Bir saniye içinde beynime sayısız düşünce üşüştü. Bir yanım olayları düşünüyor, suçum var mıydı acaba diye kendimi sorguluyor. Bir yanım çok dua ediyorum günlerdir hayırlısı olsun diye, demek ki olması gereken bu diyor.
Ama emin olduğum bir şey varsa o da şu an canımın çok acıdığı...
Ama merak ediyorum ben. Geçer mi bu acı? Var mı aranızda yaşayan yada biraz olsun teselli edecek sözü olan?
Mesaj attı ex
Mesaj attı ex
Ne yazmış sadrazamın oğlu
Can Dündar'ın bir yazısını okumuş ve bir kısmını beğendiğim için durumuma yazmıştım.
"Hayatın matematiği farklı. İki yarımı toplayınca bir etmiyor. İnsan tek başına mutsuzsa başka biriyle de mutlu olamıyor."
Amacın ne bilmiyorum, durumuna yazdıkların anlamsız. Tam manasıyla bir sevgi olsaydı benim en başta dediğim şeyleri hayatımın en kritik zamanında, sınavlarım varken sorun edip işi bu noktaya getirmezdin. Bir mühlet tanıdım, istihare etmedim dedin. (İstihare namazı mı kılsam acaba demiştim olaylar ilk olduğunda. Ama ne ara etmekten vazgeçtim dedim onu anlamadım, hiç hatırlamıyorum) Buluştuğumuz gün gara doğru yürürken iki önemli şey söyledin. Birincisi; ailenin yanında olursak mutlu olamayacağımıza inanıyorum artık dedin. İkincisi; (Bunu özetleyeyim. Bu set alınacağı zaman kız bana demişti ki sen ne alırsan ben de değişik bir şey alırım arada seninkileri de takarım arkadaşlarıma hava atarım hepsi benim diye. Ben de biri bir şeyimi beğense anında hediye edebilirim ama hoşlanmam öyle değiş tokuş işlerinden pek. Hoşlanıyor olsam dahi ortada bile olmayan bir takı için şimdiden konuşmak, izin bile istemeye tenezzül etmeden böyle yaparım diye bahsetmek nahoş gelmişti bana. Ama o zaman kendisine de nişanlıma da bir şey dememiştim. Yüzükleri verdiği gün konu nereden açıldı hatırlamıyorum ama bunu örnek verdim. Kardeşin böyle demişti mesela hiç hoşlanmadım. Sormaya dahi tenezzül etmiyor, bir sor bakalım ben seninle takılarımı ortaklaşa kullanmak istiyor muyum, demiştim. ) Bu olayı söylemiş ikinci söylediğin önemli şey de bu diyerek. ve demiş ki: bu kıskançlığa ve aileme ettiğin o lafa rağmen yeniden düşün dedim. Bu Perşembe günü Cumaya döndüğünde yeni bir hayat istiyorum. Kendime o güne kadar verdiğin yahut vermediğin cevapla yeni bir hayat kuracağım. Whatsapp durumuyla dünya dönmüyor malesef. (Ha şunu bileydin demek geldi içimden.) Allah tüm insanlığa hayr versin.
Böyle yazmış.
aa ne yazmış? cevap da vermemişsiin
sorunları var bunun heraldekendi her haltı durumlara yazınca iyi hoş lafıda sana atıyor ya bir kez daha sevinmelisin bence
Can Dündar'ın bir yazısını okumuş ve bir kısmını beğendiğim için durumuma yazmıştım.
"Hayatın matematiği farklı. İki yarımı toplayınca bir etmiyor. İnsan tek başına mutsuzsa başka biriyle de mutlu olamıyor."
Amacın ne bilmiyorum, durumuna yazdıkların anlamsız. Tam manasıyla bir sevgi olsaydı benim en başta dediğim şeyleri hayatımın en kritik zamanında, sınavlarım varken sorun edip işi bu noktaya getirmezdin. Bir mühlet tanıdım, istihare etmedim dedin. (İstihare namazı mı kılsam acaba demiştim olaylar ilk olduğunda. Ama ne ara etmekten vazgeçtim dedim onu anlamadım, hiç hatırlamıyorum) Buluştuğumuz gün gara doğru yürürken iki önemli şey söyledin. Birincisi; ailenin yanında olursak mutlu olamayacağımıza inanıyorum artık dedin. İkincisi; (Bunu özetleyeyim. Bu set alınacağı zaman kız bana demişti ki: "sen ne alırsan ben de değişik bir şey alırım arada seninkileri de takarım arkadaşlarıma hava atarım hepsi benim diye." Ben de biri bir şeyimi beğense anında hediye edebilirim ama hoşlanmam öyle değiş tokuş işlerinden pek. Hoşlanıyor olsam dahi ortada bile olmayan bir takı için şimdiden konuşmak, izin bile istemeye tenezzül etmeden böyle yaparım diye bahsetmek nahoş gelmişti bana. Ama o zaman kendisine de nişanlıma da bir şey dememiştim. Yüzükleri verdiği gün konu nereden açıldı hatırlamıyorum ama bunu örnek verdim. Kardeşin böyle demişti mesela hiç hoşlanmadım. Sormaya dahi tenezzül etmiyor, bir sor bakalım ben seninle takılarımı ortaklaşa kullanmak istiyor muyum, demiştim. )
Bu olayı söylemiş ikinci söylediğin önemli şey de bu diyerek. ve demiş ki: bu kıskançlığa ve aileme ettiğin o lafa rağmen yeniden düşün dedim. Bu Perşembe günü Cumaya döndüğünde yeni bir hayat istiyorum. Kendime o güne kadar verdiğin yahut vermediğin cevapla yeni bir hayat kuracağım. Whatsapp durumuyla dünya dönmüyor malesef. (Ha şunu bileydin demek geldi içimden.) Allah tüm insanlığa hayr versin.
Böyle yazmış.
Bu kadar lüzumsuzluk olur mu cidden pes diyorum ben artık ama sinirlerim boşalıyor ya.
Ne demek bunu söyledim, fikrimi belirttim diye kıskançlık ediyorsun demek...
Takı yahu bu. Özeldir, insana düğününde hediye edilir manevi değeri her şeyden üstündür. Mecbur değilim ki... Ki zaten vermem hayır falan da demedim. Kıza itiraz etmedim bunu söylediğinde. Kendisine de kardeşin böyle dedi hoşlanmadım demedim o zaman. Çok sonra konusu açıldığında söyledim ve hoşlanmadığım kısım bunu söylemesi değil izin istemeye dahi tenezzül etmeden bir şeylere kendi kendine karar verişiydi.
Bu kadar lüzumsuzluk olur mu cidden pes diyorum ben artık ama sinirlerim boşalıyor ya.
Ne demek bunu söyledim, fikrimi belirttim diye kıskançlık ediyorsun demek...
Takı yahu bu. Özeldir, insana düğününde hediye edilir manevi değeri her şeyden üstündür. Mecbur değilim ki... Ki zaten vermem hayır falan da demedim. Kıza itiraz etmedim bunu söylediğinde. Kendisine de kardeşin böyle dedi hoşlanmadım demedim o zaman. Çok sonra konusu açıldığında söyledim ve hoşlanmadığım kısım bunu söylemesi değil izin istemeye dahi tenezzül etmeden bir şeylere kendi kendine karar verişiydi.
Ayy hiç utanması yok ya salak herifCan Dündar'ın bir yazısını okumuş ve bir kısmını beğendiğim için durumuma yazmıştım.
Amacın ne bilmiyorum, durumuna yazdıkların anlamsız. Tam manasıyla bir sevgi olsaydı benim en başta dediğim şeyleri hayatımın en kritik zamanında, sınavlarım varken sorun edip işi bu noktaya getirmezdin. Bir mühlet tanıdım, istihare etmedim dedin. (İstihare namazı mı kılsam acaba demiştim olaylar ilk olduğunda. Ama ne ara etmekten vazgeçtim dedim onu anlamadım, hiç hatırlamıyorum) Buluştuğumuz gün gara doğru yürürken iki önemli şey söyledin. Birincisi; ailenin yanında olursak mutlu olamayacağımıza inanıyorum artık dedin. İkincisi; (Bunu özetleyeyim. Bu set alınacağı zaman kız bana demişti ki: "sen ne alırsan ben de değişik bir şey alırım arada seninkileri de takarım arkadaşlarıma hava atarım hepsi benim diye." Ben de biri bir şeyimi beğense anında hediye edebilirim ama hoşlanmam öyle değiş tokuş işlerinden pek. Hoşlanıyor olsam dahi ortada bile olmayan bir takı için şimdiden konuşmak, izin bile istemeye tenezzül etmeden böyle yaparım diye bahsetmek nahoş gelmişti bana. Ama o zaman kendisine de nişanlıma da bir şey dememiştim. Yüzükleri verdiği gün konu nereden açıldı hatırlamıyorum ama bunu örnek verdim. Kardeşin böyle demişti mesela hiç hoşlanmadım. Sormaya dahi tenezzül etmiyor, bir sor bakalım ben seninle takılarımı ortaklaşa kullanmak istiyor muyum, demiştim. )
Bu olayı söylemiş ikinci söylediğin önemli şey de bu diyerek. ve demiş ki: bu kıskançlığa ve aileme ettiğin o lafa rağmen yeniden düşün dedim. Bu Perşembe günü Cumaya döndüğünde yeni bir hayat istiyorum. Kendime o güne kadar verdiğin yahut vermediğin cevapla yeni bir hayat kuracağım. Whatsapp durumuyla dünya dönmüyor malesef. (Ha şunu bileydin demek geldi içimden.) Allah tüm insanlığa hayr versin.
Böyle yazmış.
Ayy hiç utanması yok ya salak herifWhatsapp durumuyla hayat dönmüyormuş yazan benim sanki deseydin.
Çok sinirlendim ya ne utanmaz ne zeytinyağı bir şey bu.Bulmuş bunuyor bir de sen kimsin?
Bence tek kelime yazma 1 haziran günü de bitsin gitsin.
Kıskanç olan kardeşi
Terbiyesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?