- 30 Aralık 2013
- 213
- 69
- 73
Gecer canim. Bi de su acidan bak evlenseydin bosanmakla ugrasacaktin ki soylendigi kadar kolay olmuyormus ben de bosaniyorum mesela bu surecleri elbet asacagiz baska caremiz mi var? Bi kez geliyoruz bu hayata mutsuzlukla mi gecirecegiz. Zaten karsi taraf gerekeni yapsa bitmezdi ikimiziin durumu icin de diyorum. Sen elinden geleni yaptiysan ve hala olmuyorsa yapacak bir sey yok
İp bir kere koptu mu ne kadar sıkı baglarsan bagla ele gelir can acıtır.. Su an seviyorum bagliyim vazgecebilecek miyim alisabilecek miyim diye kafanda bir suru soru var.. Sadece seviyorsun belki de seviliyorsun ama ya saygi, sahiplenme, ozveri, fedakarlik ki bunlarin hepsi sevgiyle gelen seylerdir bunlar varsa anlarsin karsindaki insan seni ''gercekten'' seviyor mu? En ufak mevzuda seni hice sayan bir insana omrunu emanet etme, evlilik daha zor simdi annen baban arkanda o zaman iyice yalnizlik.. Hakkinda hayirlisi olsun Allah kalbini ferahlatsin..
Ex yengenizle görümcenizi kaynar kazana atıp kaynatmak istiyorum şu an.
Nedir bu kısmetsizliğiniz yahu!
Aslında ilişkiyi anlattığınızda nişanlanmanız bile hataymış.
Çünkü her bi halta burnunu sokan öyle bi görümce adayı var ki!
Yani ben bu mantıkta insanları anlamıyorum benim de erkek kardeşim var yarın bi gün sevgilisiyle tartıştı diye kalkıp kıza mesaj atmam haddime değil.
Keza annem de öyle,bugüne kadar kardeşlerinin eşleriye hiç muhatap olmamıştır.
Dilerim o kız da aynısı yaşar kalmaz yanına.
Bitmesi de iyi olmuş sizi de leylekler getirmedi farkına varsın beyefendi.
LG-P710 Tapatalk
Burada iş erkek arkadaşında biter fındık.Ailesi ne derse desin son söz erkekte biter.Diretse,rest çekse öyle olmaz.
Ya kusura bakma da zaten bu adam sana göre değil.Bu ilk vukuatı da değil.Saygısız,hala büyümemiş.
Ve ben bana zıt gelen o kadar şeyini görmezden geldim, onun için o kadar çok taviz verdim ki... Buna rağmen hep kendisinin fedakar taraf olduğunu, fazla seven taraf olduğunu söyledi durdu. Sevdiğime de hiç inanmadı.
Şimdi ne düşünürse düşünsün artık yalnız.
Aynen öyle aşırı kısmetsizim. Benim hep elimi attığım dal kurur, o kadar şanssızım.
Ex yenge demişken, belki de onu kınadım farkında olmadan diye düşünüyorum. Malum, onlarınki bilezik pazarlığı yüzünden ve anneme hakaret etmesi yüzünden bitmişti. O zaman benim de nişanım yeni yapılmıştı ve olaylı olmuştu babam istemediği için. Abimle konuşurken demiştim ki keşke bizim derdimiz de bilezik olsaydı. Şu an bana çok basit geliyor, bilezik yüzünden tartışmış olsaydık her şeyi tatlıya bağlardık ama benim babam istemiyor daha zor, çözülemeyen bir konu.
Artık ne kadar içten keşke dediysem gerçek oluverdi, ben de takı seti yüzünden nişan atan kız konumuna düştüm. Konuştuklarımıza dikkat etmek gerekiyormuş demek ki.
Ah be canım beni en iyi anlayacaklardan birisin belki de. Sana da üzüldüm ya nişanın bozulması bana bunu hissettirdiyse kendimi senin yerine koyuyorum da...
Herkes aynı şeyi söylüyor bana. Evlenip boşansan daha çok yıpranacaktın, daha zor olacaktı diye. Sen yaşayan şahidisin bunun ve sen de böyle diyorsun. Daha ne söylenebilir ki zaten...
Allah ikimizin de yardımcısı olsun diyeyim o zaman. Dua edelim birbirimize.
İnşirah oku bol bol fındık.Yüreğin ferahlasın.Geçecek.İnsanlar evlatlarını,ana babalarını toprağa verip hayata devam ediyor.Ayrılık,aşk acısı ne ki...İnan,olmadı diye şükredeceksin.
Hiiç üzülmenize gerek yok.
Artık bu işin keyfi kalmamış,hele aileler istemiyorsa..
Onlar ne konumda gösterirse göstersin benim burdan gördüğüm bir adet fettan görümceyle ve bencil bir nişanlı.
Umarım o kız da yaşar bunları ki yaşayacaktır da inanıyorum.
Konuşmalarınızdan anladığım gayet sessiz sakin birisiniz hakettiğinizi bulacağınıza inanıyorum.
LG-P710 Tapatalk
Kiyamam sana gel sarilayim kocaman. Uzulme sen elinden geleni yaptin kiymet bilme sirasi onda simdi. O bahsettigin konunun sonu da mutlu bitti konu sahibi bir yil sonra yazdi ben mutluyum artik onume bakiyorum diye bir yil sonra biz de oyle olacagiz.
Diyenler kesinlikle dogru diyorlar anlasmali bosanabilmek icin bir yil dolsun diye bekliyorum esimi ikna etmeye calisiyorum. Yalan soylemicem canim aciyor mu evet bazen ama sonra bana ettiklerini hatirlayip ofkeleniyorum kendime ondan nefret ettigimi hatirliyorum.
Aci cekmekten bu kadar korkma. Aklina gelse uzulsen bile bu ne kadar surer ki yarim saat bir saat sonra kendini toplar ceki duzen verirsin. Bunu yapabilecek gucte olduguna inaniyorum. Peki yarim saat bir saatlik anilarin acisindan kacmak icin bi omur boyle adamlarin gercekten yasattiklari yari yolda birakilmanin acisinin gercekligiyle yasamaya deger mi degmez. Insanlarin degismesi cok zor.
Sen affetsen dahi olacaklar belli. Aslinda cok sinyal veriyorlar da biz gormek istememisiz.
Ne zaman istersen yazabilirsin, kapim sana acik cunku ben de nisanliyken ayrilmistim ve bana melek gibi davrandigi icin kabul ettim. Sonuc noldu degismedi..
SIkma canini gulumse hayata..
Peki sizi tekrar aradımı gitmeyince kızılaya
Amin inşallah kabul olur dualarımız. Hepinizden Allah razı olsun kızlar.
Diyorum ya şimdi hep iyi şeyler geliyor onunla alakalı aklıma. Mesela nişanımda babam şiddetle karşı çıktı bir olay yüzünden, basbaya kovmaktan beter etti hepsini ama o kapı önünde bekledi bir yere gitmedi, yanımdan da ayrılmadı beni teselli etti. Babam çıkar o yüzüğü parmağından diye bağırırken bana yalvardı o yüzük asla çıkmasın parmağından ne olur diye. Ne oldu ne değişti yani şimdi. Ne yaptım ben bir ay içinde nişan atmayı hak edecek...
Bu düşünceler sakin kaldığında kafasını dinlediğinde onun da beynine üşüşecek inşallah ve vicdan azabından kıvranacak.
Çok mu şey istiyorum, aslında çok lüzumsuz bir konuymuş bunu niçin nişan atılmazmış ben haksızlık etmişim demesini isteyerek?
Ah canım kalbime dokundu yazdıkların.Hele şu işaretlediğim yer ilgimi çekti, hiç bu açıdan bakmamıştım. Çünkü gerçekten o geçiyordu içimden. Şimdi barışacak olsam her şeyi görmezden gelip, hatta taviz verip ailesine yaranmaya çalışmamla mümkün olacak bu. Bunu da yapacak olsam sırf dediğin gibi çok hayal kurdum yarım kalmasın diye yapardım. Ama en başta acı çekmek daha doğru sanki. Şimdi sanki hayatıma bir daha kimse giremez, o hayal ettiğim gelinliği giyemem gibi geliyor. Hele onun evlendiği haberini alınca ne yaparım düşünemiyorum bile nefesim kesiliyor.
Teşekkür ederim bu arada desteğin için. Keşke daha evvel buradan arkadaşlar edinip onlarla dertleşseydim. Ben o kızı kardeş yerine koydum her şeyi onla paylaştım, o da o yüzden buldu bu cüreti kendinde.
Aynen öyle aşırı kısmetsizim. Benim hep elimi attığım dal kurur, o kadar şanssızım.
Ex yenge demişken, belki de onu kınadım farkında olmadan diye düşünüyorum. Malum, onlarınki bilezik pazarlığı yüzünden ve anneme hakaret etmesi yüzünden bitmişti. O zaman benim de nişanım yeni yapılmıştı ve olaylı olmuştu babam istemediği için. Abimle konuşurken demiştim ki keşke bizim derdimiz de bilezik olsaydı. Şu an bana çok basit geliyor, bilezik yüzünden tartışmış olsaydık her şeyi tatlıya bağlardık ama benim babam istemiyor daha zor, çözülemeyen bir konu.
Artık ne kadar içten keşke dediysem gerçek oluverdi, ben de takı seti yüzünden nişan atan kız konumuna düştüm. Konuştuklarımıza dikkat etmek gerekiyormuş demek ki.
Burada çok önceden bir konu okumuştum "her masal mutlu sonla bitmezmiş." diye. Düğüne çok kısa bir zaman kala nişan attığını anlatıyordu konu sahibi.
O zaman hayatımda kimse yoktu ama konu sahibinin hislerini tüm benliğimde yaşamıştım. O kadar etkilenmiştim ki...
Zaman geçti benim de hayatıma biri girdi, nişanlandım. Ve malesef şu an onunla aynı şeyi yaşıyorum.
Dua bölümüne konu açmıştım, bu ara sıkıntılıyım bilen bilir. Cevapsız sorular, büyük bir belirsizlik vardı ortada.
Ve az önce nişanlımdan uzunca bir mesaj geldi. Ben düşünüyorum hala ama yüzde 99 ihtimalle bu ilişki bitti diye.
O mesajı okuduğumda hissettiklerimin tarifi yok ki yapayım size şimdi...
Bir saniye içinde beynime sayısız düşünce üşüştü. Bir yanım olayları düşünüyor, suçum var mıydı acaba diye kendimi sorguluyor. Bir yanım çok dua ediyorum günlerdir hayırlısı olsun diye, demek ki olması gereken bu diyor.
Ama emin olduğum bir şey varsa o da şu an canımın çok acıdığı...
Ama merak ediyorum ben. Geçer mi bu acı? Var mı aranızda yaşayan yada biraz olsun teselli edecek sözü olan?
Canm ben dugun gunu nisanlimdan ayrildim.oyle cok aci cektimki belki seni en iyi anlayan benmdir burada. .dugun beklerken cenazeye gitmistim kuaforden cikp .nisanlimn halasi ölmustu şoktaydik ikimzde.bazi tatsizliklar yasandi ve bizi ayirmayi basardi herkes.nisanlim sevgimize sahip cikmadi.beni en kotu halde birakmisti.yemek yiyemiyodum serumla besleniyodum ama o arkamda ve yanimda degldi.zayifliktan olecek duruma gelmistim.o halde ceyizlerimi evimizden toplamaya gittim.herseyimi aaglayarak topladim aileside beni izledi sevinerek . Ben bi umut beklerke Elimden gelinligmi zorla aldilar. .sevgimize sahip cikmak :cin cok cabaladim ama bana babam onay vermiyor dedi .beni deli gibi seven adam yasadgmz herswyi unutup babasinn tek sozuyle bitirmeyi kabullendi.7ay hergun agladim hayatim zindan olmus gibiydi.ama insan zamanla unutuyo be canm.dualara sigindim ben ve hakkimi hic te helal etmiyorum ahim elbet yerini bulacak birgun.rabbime cevir yuzunu yalnizca ona ac elini o kalbi kirilanin yaninda inanki.bol bol salati tefriciye ve ayetel kursi oku uyumadan once .aklina getrme.unut gitsin donsede eskisi gibi olmaz zaten hicbisey .allah hepimizin karsisina hayirli adamlar cikarsnn.allah sana sabir versin insallah.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?