Hayırlısı

merhaba fındık.. bu hayat var ya o kadar güzel ki.. kapris çekmek hüzünle boğuşmak falan çok yersiz hele hele başkasının yüzünden..
bir arkadaş çok içten dua etmiş Allah karşına iyi ki bitirmişim dedirtecek birini çıkartsın diye.. bak ben bunun en net örneğiyim.. ömrümü bahşedecek adam olduğuna inandığım adamı böyle bir çırpıda silip atamadım yıllarca üzüntü stres psikolojim bozuldu.. ama sonra ne oldu biliyor musun? ben yeteeer diye vurdum yumruğumu masaya!! def ettim.. şimdi ne halde miyim? çok değil 6 ay sonra canımın parçası çıktı karşıma her sabah gözümü açtığımda yanımda onu uyurken görüyorum ya Allahım diyorum çok şükür iyi ki bitmiş
sende diyeceksin Allahın izniyle.. dualarımız seninle.. :13:

öyle deme canım bak her şeyin farkındasın şuandaa. bazı konularda esnek olmamak en iyisi aslında sonradan baş ağrımasın die ama
benim de senden pek farkım yokk sıkıntı olmasın die sustuklarım.
ama bazı çizgilerim var aile gibi.
o yüzden sana diyorum ailene asla laf ettirme.

Ben olsam o taktıkları takıların hepsini bozdurur, bir hayır kurumuna bağışlar, makbuzunu da nişanlıma gönderirdim. Hem maddiyata değer vermediğini göstermiş, hem de nişanlın ve ailesinin takıları geri almamadıkları için içlerine oturtturmuş olursun. Allah yardımcın olsun CNm.

Evet çünkü ben bu zamana kadar inada bindirecek aşamaya hiç getirmedim. O benim bu yüzümü görmedi hiç. Tam da zayıf noktasından vurdum zaten. Günlerdir ailem ailem diyor,ben de keyfimden değil annemin ban ihtiyacı olduğu için gitmiyorum. Bir şey diyecek olsa seninki anneyse benimki de kıymetli dedim susturdum.

Amin inşallah kabul olur dualarımız. Hepinizden Allah razı olsun kızlar.
Diyorum ya şimdi hep iyi şeyler geliyor onunla alakalı aklıma. Mesela nişanımda babam şiddetle karşı çıktı bir olay yüzünden, basbaya kovmaktan beter etti hepsini ama o kapı önünde bekledi bir yere gitmedi, yanımdan da ayrılmadı beni teselli etti. Babam çıkar o yüzüğü parmağından diye bağırırken bana yalvardı o yüzük asla çıkmasın parmağından ne olur diye. Ne oldu ne değişti yani şimdi. Ne yaptım ben bir ay içinde nişan atmayı hak edecek...

Bu düşünceler sakin kaldığında kafasını dinlediğinde onun da beynine üşüşecek inşallah ve vicdan azabından kıvranacak.
Çok mu şey istiyorum, aslında çok lüzumsuz bir konuymuş bunu niçin nişan atılmazmış ben haksızlık etmişim demesini isteyerek?

Gelip de isteyeceklerine eminim. O bilezikleri suratlarına fırlatma zevkinden mahrum olmak istemiyorum. İsterlerse kim maddiyatçıymış gördük diyeceğim, isteyemezlerse de içlerine oturacak. İki türlü de keyif benim için.

hatasını anlaması çok uzun sürmez bence canımm
şuandaki direnişini o da beklemediği için şaşkın ama pişman olur bence
olsa da olmasa da hayırlısı olsun hakkınızda inşallah:26:

ona da aynısı olacak ama sen bu iyilikleri unutup kötü anları hatırlarken olacak.. pişmanlığından kuduracak ama bunu düşünme! yani düşünmemelisin canım zira bugün bunu yapan yarın çok daha büyük bir ihtiyaç durumda seni çevrenden de ailenden de uzak tutar.. ve sen sadece bunun vicdan azabıyla bile acından kavrulursun tek taraflı mutluluk sana yetmez.. ömrün boyunca mutsuz olacağına 1 ay 2 ay mutsuz kal.. geçecek yemin ediyorum geçecek.. bak geçti gitti benim.. seni gerçekten çok iyi anlıyorum.. ve sana şu an dileyebileceğim tek şey sabır.. Allah sana sabır verecek ve sen atlatacaksın inan bana..

hatasını anlaması çok uzun sürmez bence canımm
şuandaki direnişini o da beklemediği için şaşkın ama pişman olur bence
olsa da olmasa da hayırlısı olsun hakkınızda inşallah:26:

Ben de hatasını anlamasını umuyorum ama her ne kadar çok sevsem de bu şekilde olmayacağına inanıyorum.

Hep benim taviz vermem yüzünden oldu farkındayım. İlişkimizin başlarında istemediğim bir şeyi asla yaptıramazdı. Mesela memleketinde yaşamak istiyor, bana resmen aylarca yalvardı oraya atanmayı istemek için. Şimdi öyle bir konumdayız ki ne dese yapmaya mecburum gibi davranıyor. Bu aşamaya getiren de benim onu tepeme çıkartmam işte. Çünkü benden ne zaman bir taviz istese karşılığında hep çok mutlu etti, ben de her şeyi görmezden geldim.

Ondan sonrası yada bir başkası diye düşünemiyorum bile şu an. Sanki herkeste onun özelliklerini arayacağım gibi geliyor.

Ondan sonrası yada bir başkası diye düşünemiyorum bile şu an. Sanki herkeste onun özelliklerini arayacağım gibi geliyor.

gerçekten normal şu an ki hissiyatın ama geçecek.. bunu hatırlayacaksın sende.. sabır inan ilaç olacak sana.. sabır..

:26::26::26:ahh şu arada gözümüze perde inmesi yok muu zatenn

Siz kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz. Annem bitsin derse biter diyen adam, annesinin beğendiyle evlensin.

Ne o öyle, "gel konuşalım son kez, ama bitirebiliriz hazırlıklı ol"... Ayağına çağırıyor, bir de erkek olacak. Yemedi babanla karşılaşma ihtimali.

Boşver canım, uzun vadede bu aileden sana hayr gelmezdi zaten. Umarım tez zamanda çok daha iyisi çıkar karşına ve nişanlın pişmanlığıyla kalır.
.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun diyelimde geçsin inşallah :) Allah adınıza hayırlısını nasip etsin.. Yaşadıklarınız hak etmediğinizden çok sinir bozucu insan patlar çok iyi anlıyorum sizi ama cvp verip kendinizi yoracağınıza bırakın onlar patlasın ne kadar anlatsanda anlayabildikleri kadar anlıyorlar oda aşikar malesef bir ömürü böyle geçire bilir misin diye düşün ona göre üzül, bence üzülme; demesi kolay belki ama sen annenin babanın en kıymetlisisin kimsenin eziyet etmeye hakkı yok. Size dua ediyorum bu günleri kolayca unutturacak gelişmeler olsun inş. hayatınızda

Taki olayı nda sana hak verdim ne o ya ben girumcenin sectigini mi begenicem dugun benim dugunum istedigimi bdgenirim.ay cok sinirlendim.arkadasim uzulme annem istedi bitti diyen erkekten koca olmaz.dugun zamani gelinin nazi cekilir bunlar cok ayip etmislet

Görümce ben ne dersem o olacak denemesi yaptı. Ailesi de (afedersiniz) beyinsiz olduğu için oltaya geldi. Ortaya böyle bir durum çıktı. Ama bozsun bakalım sonra ne olacak. İnşaAllah başlarına öyle bir gelin gelsin ki, biz ne yaptık desinler. Kim kimi ne duruma düşürdüyse kendileri de o duruma düşsün.

Nişanlının sadece 'annem bitti derse biter' sözüne takıldım en çok ben.
Demek ilerde evlenmiş olsaydınız akıbetiniz çok daha acı verici olacaktı düzeniniz tek sözle alt üst olacaktı.

Güzel kardeşim Rabbim altından kalkamayacağımız dert vermesin acı yaşatmasın bize inşallah.
Sadece şu yorumumu okuduktan sonra şunu düşün, gerçekten de her şerde vardır bi hayır.

Hakkında, her konuda hayırlısı olsun. Allah kalbindeki sızıyı tez zamanda geçirsin.

boşver nasıl bir aile olduklarını görmüş oldun. Allah hakkında hayırlısını versin

gerçekten normal şu an ki hissiyatın ama geçecek.. bunu hatırlayacaksın sende.. sabır inan ilaç olacak sana.. sabır..
İnşallah dediğin gibi olur ya çok teşekkür ederim. :26:

:26::26::26:ahh şu arada gözümüze perde inmesi yok muu zatenn

Evet tam anlamıyla durum bundan ibaret. Kendimi paralıyorum ben en başında neden vermem gereken tepkileri vermedim diye.

Hep böyle ana kuzusuydu aslında ama annesini çok sevdiğim için ilerde sonumu hazırlayacağını düşünemedim. Amin inşallah çok teşekkür ederim duaların için.

Aynen öyle. Ne desem tartışma uzuyor, karşıdaki benim verdiğim cevabı dikkate almadan sadece kendi söyleyeceğini söylüyor falan. Dün gece ve daha önce attığı mesajların hemen hepsine cevap dahi yazmadım zaten. Kız da dün sabah mesaj attı. İlk başta vicdanın rahat mı diye sordu. Vicdanınız dedi pardon, resmi olacakmış yani artık benle haspam. :) Anlamayıp siz derken, diye sordum. Sonra anlayınca bir daha cevap vermedim. Konuşmak istemiyorum dedim çekildim. Arka arkaya mesajlar geldi sonra. Ne karar verecekseniz verin, askıda beklemesin falan yazdı. Sanane diyecektim cevap verecek olsam, koz vermemek için demedim hiç. En son da mesaj attık diye bana eşşek gibi döndüler diye düşünme dedi ki bunu söyleyen bir insan eşşek gibi döndüğünü kendisi düşündüğü için bu açıklamayı yapıyordur diye güldüm kendi kendime. :)

Ki ben ona senin beğendiğini beğenmek zorunda mıyım da demedim. Ben ona bir fotoğraf gönderdim bunu sorun kuyumcuya diye. O hala başka modeller gösterip ayy ben bunu çok sevdim ne olur alalım diyordu. İtiraz ederken bile canım inan çok isterim senin beğendiğini alayım diye ama gerçekten tarzım değil diye konuştum hep.
Gelinin nazı çekilir, bunlar aksine stresli anımda ettiğim bir laf oldu mu sakız gibi sündürdüler hep.

Affederim neden affetmeyeyim, öyle düşünüyorum zaten. :) Doğrusu içlerinde en çok babayı severim ve en iyi onla anlaşırım. O yüzden beyinsiz aile genellemesine bir tek onu katmıyorum şu an. :) Hala ondan bir tepki yok ve ne yapacağını merak ediyorum. Benim tanıdığım baba eğer olayı olduğu gibi biliyorsa canlarına okur, bizi barıştırmak için çabalardı. Çünkü bunlar babasına kızın ettiği lafı söylediğim için sinirlenip olayı buraya getirdiler. Aynısını ona söyleyip seni aradığına kızdık biz deseler çok kızar ne vardı kızılacak biz konuştuk hallettik diye.

Amin canım çok iyi geliyor dualarınız. :26: Herkes gibi aynı söze takılmışsın haklı olarak. Nişanlım annesine hep böyle düşkündü ama annesi bitir diyecek bir kadın olmadığı için rahattım şimdiye kadar. Çok severdim kendisini. Hala da kardeşine olduğu kadar kızgın değilim gerçi. İyiliği çok oldu bana.

boşver nasıl bir aile olduklarını görmüş oldun. Allah hakkında hayırlısını versin

Amin canım teşekkür ederim.

Gecer canim. Bi de su acidan bak evlenseydin bosanmakla ugrasacaktin ki soylendigi kadar kolay olmuyormus ben de bosaniyorum mesela bu surecleri elbet asacagiz baska caremiz mi var? Bi kez geliyoruz bu hayata mutsuzlukla mi gecirecegiz. Zaten karsi taraf gerekeni yapsa bitmezdi ikimiziin durumu icin de diyorum. Sen elinden geleni yaptiysan ve hala olmuyorsa yapacak bir sey yok

Ex yengenizle görümcenizi kaynar kazana atıp kaynatmak istiyorum şu an.
Nedir bu kısmetsizliğiniz yahu!
Aslında ilişkiyi anlattığınızda nişanlanmanız bile hataymış.
Çünkü her bi halta burnunu sokan öyle bi görümce adayı var ki!
Yani ben bu mantıkta insanları anlamıyorum benim de erkek kardeşim var yarın bi gün sevgilisiyle tartıştı diye kalkıp kıza mesaj atmam haddime değil.
Keza annem de öyle,bugüne kadar kardeşlerinin eşleriye hiç muhatap olmamıştır.
Dilerim o kız da aynısı yaşar kalmaz yanına.
Bitmesi de iyi olmuş sizi de leylekler getirmedi farkına varsın beyefendi.

LG-P710 Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…