Hayırlısı

Ne kadar karaktersiz,vicdan yoksunu insan bunlar.

Rabbim yüzünüzü güldürecek insanlarla karşılaştırsın sizi.

Amin canm tesekkur ederim.beterin beteri var halimize sukur diyip geciyoruz kendimizi teselli ediyoruz iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayınvalide, görünce vb.kişiler neden mutlulukları gölgelemek ister hiç anlamıyorum. Oğlun sevmiş evleniyor, mutlu onunla: seninde mutlu olman gerekmez mi e be kadın. Eden bulur, bunu bilir bunu söylerim. Nişanlın senin tarafında olsaydı zaten büyümezdi olay. Demek dolduruşta o da, seni istemeyeni sen hiç isteme.

Amin canm tesekkur ederim.beterin beteri var halimize sukur diyip geciyoruz kendimizi teselli ediyoruz iste

Tabi ki canım,Rabbim inşallah bu sabrının karşılığını verecektir.

sonraki yorumları okuyamadan geçtim ama nişanlınızın ailesi sıkıntılıgeldi bana biraz. önemli olan eğer maddi durumkötü değilse, insanların istediğini yapmaktır. ekonomik olması da önemli ama sizi ayıplasalar bile bunu şu an yüzünüze söylememeleri,"gelindir", demeleri gerekirdir.

Senin nişanlınin biraz burnu büyüktü nişandan önce dışarı çıkmadiniz diyede bir yığın laf saymisti o zamanda bitti dedi kolayı bulmuş..sizde o zaman kurum sınavından bahsettiniz ondan stresli diye düşünüyordunuz ama bence kendini beğenmişin tek ki

Canım benim dua ederken ne deriz hep Rabbim hayırlısını nasip etsin.Sen zamana bırak ve Allah'tan iyisini dile her zaman nişan atmak evlenipte boşanmaktan daha iyidir.İnsanları takma kim ne derse desin herkes bir ay sonra susar hayatına devam edersin ayıp değil kusur değil nişanlılık tanıma evresidir zaten.Nişanlın annesinin kızkardeşinin lafıyla ayrılacak birisi ise zaten hiiiiç evliliğe kalkışma.Şu anda duygusal düşünüyorsun ama mantığını kullan ve silkelen.Bu sorunları şu an yaşadığın için şanslısın evlenince işin çok daha zorlaşır boşanmaya kadar gidebilir bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim dua ederken ne deriz hep Rabbim hayırlısını nasip etsin.Sen zamana bırak ve Allah'tan iyisini dile her zaman nişan atmak evlenipte boşanmaktan daha iyidir.İnsanları takma kim ne derse desin herkes bir ay sonra susar hayatına devam edersin ayıp değil kusur değil nişanlılık tanıma evresidir zaten.Nişanlın annesinin kızkardeşinin lafıyla ayrılacak birisi ise zaten hiiiiç evliliğe kalkışma.Şu anda duygusal düşünüyorsun ama mantığını kullan ve silkelen.Bu sorunları şu an yaşadığın için şanslısın evlenince işin çok daha zorlaşır boşanmaya kadar gidebilir bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Findikcim bi gelisme olursa haber ver olur muu ??

✨✨ 🎀 ✨✨

Ne kadar karaktersiz,vicdan yoksunu insan bunlar.

Rabbim yüzünüzü güldürecek insanlarla karşılaştırsın sizi.

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Çok duygulandım yazdıklarınızı okuyunca. Ne çok destek gördüm hepinizden.

Tek tek cevap veremeyeceğim için son gelişmeyi bu şekilde haber vermek istedim.

Görümcem uzunca bir mesaj yazmış, çok geç gördüm. Sevginde samimiysen bir şeyler yap bu ilişkiyi kurtar, yoksa yarın kötü şeyler olabilir yapıcı olmaya çalışıyorum yazmış. Farkındaysan bir tek ben sana mesaj atıyorum çünkü sizin aşkınıza inanıyorum. Ben hatam için özür diliyorum yazmış.

Yarın olacak kötü şey nedir merak ettim ama mesajı gördüğümde çok geç olmuştu, haliyle sorup öğrenemedim.

Sonra abimle konuştum ben. Ben nasıl sizi ezdirmemek için bu bilezik mevzusu yüzünden çok severek ayrıldım, o da şu an benim gibi düşünüyordur ben onu çok iyi anlıyorum dedi. Sen bu çocuğu çok seviyorsun son bir kez görüş güzelce konuşun benim hatrım için dedi.

Salak gibi gaza gelip aradım ben de az önce. Ama Allahtan konuşmaya yüz verecek şekilde girmemiştim. Az önce kardeşin mesaj attı kötü şeyler olacak falan diyor yarın beni zor durumda bırakacak herhangi bir şey olursa mahvederim seni dedim.

O aptal da hemen havalara girdi ben konuşmak istedim çağırdım sen gelmedin falan dedi. Ne saçmaladım ki ben şimdi ya kendime sinir oluyorum. Bir de yarın olacak kötü şey nedir merak içindeyim. Bir de kız annem ve babamla görüş bence dedi. Babadan umutluydum mantıklı adam diye. Ona ne dediler de gazladılar adamı acaba.

Allahım ya,şu görümceyi evire çevire kızılcık sopasıyla döveceksin.Altın isteyip reziilik çıkarırlar,arkandan sallarlar.Aklıma başka da bir şey gelmedi.

Yine en iyi sen bilirsin ama yüz göz olunan işlerden hayır gelmiyor.

Benim aklıma da babası babamı arayıp konuşacak diye geldi. Öyle olursa da büyük rezillik çıkar cidden. Babam zaten kayınpederimden resmen nefret ediyor, nişanın bozulmasını da sırf onun için istemişti hatta.

Kız da enteresan cidden ya. Resmen olay benden çıksın, vicdanımı rahatlatayım derdinde. Merak ediyorum çok ne oldu acaba...

suc görmcende deilki nişANLINDA EGER GERCEKTEN DEGER ÖNEM VERSEYDİ NE AİLE GAZINA GELİRDİ NE GÖRÜMCENİN BENDE AZ SEY YASAMADM AMA HEP ESİM ARKAMDA OLDU EZDİRMEDİ BOŞVER GİDEN GİTTİ GİTTİ GÜN BİTTİ DAHA İİSİ ÇIKAR İNŞŞŞLH

Yelkenleri suya indirmişsin sanki hemen. Abin nişanlıni hakli gormus ama iki durum birbirine benzese de senin konunda senin tarafından yapilmis bi saygısızlık yok.
Su an dakikalar bile cok uzun geliyodur ama aramak icin acele etmeseydin keske.
Araniz düzelirse de umarim hatalarını anlarlar, gercekten pisman olurlar ve bi daha boyle sacmalamazlar. Hakkinda hayirlisi olsun her zaman.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hayırlısı olsun canım ya, acı da olsa hayırlısı böyle demekki. Ya evlenseydin de ozaman çıksaydı bütün bu sorunlar ortaya. Görümcenden çok nişanlına da kızdım ya insan biraz arkasında durur sevdiğinin, sana göre biri değilmiş demekki. Umarım en az hasarla atlatırsın bugünlerini

Findik,
bence siz annem bitir derse biter diyen ana kuzusu, karakteri silik, bencil ve havali nisanlidan ve konumunu gostermek icin deliren manyak bi gorumceden daha iyilerini hak ediyorsunuz.
Kendi kardesim kendine yakismayan biriyle devam ettiginde nasil uzulduysem su an ayni aciyi hissettim sanki.
Hayirlisi olsun

Bir de gorumcen senin de dedigin gibi isin icinden sıyrılmak ve vicdanını rahatlatmak icin ozur dilemiş ama eminim icine atip ilerde bi sekilde acısını çıkarmak isteyecektir.
Yazdığı mesajda pismanlik goremedim ben. Sanki olayları bu noktaya getiren senmissin gibi bir de senin alttan alip, iliskinizi kurtarmanı bekliyo. Ortada elle tutulur bi sebep yokken nisanlina bitir diyen onlar, yine sana mesaj yazip samimiysen iliskini kurtar diyen onlar. Cocuk oyuncağımı bu.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

öyle yada böyle sen aramissin ama hala hava yapiyor beyefendi. kendini nerde görüyorsa.
biraz konusalim niye böyle oluyor gibi seyler söylese ortaligi biraz yumusatsa olmazmi,
gercekten cok rahat, yani görümcenden cok nisanlin da sorun gercekten, salivermis gibi
pesimden kosarsa olur olmassa da olur gibi bi havasi var

asırlık evlilikler bitiyor, hemde çok aşşalık nedenlerle.. o yüzden emin ol acın geçer.. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin sana canım..

görümcen hatasını anlamış da olabilir. bazen özellikle de yazışırken insanlar kendi ruh halleri içerisinde de yazılanları daha sert anlayadabiliyor. bence biraz kendini de ezdirmeden objektif yaklaş. herkes hemen ayrıl diyor . ama ilişkiler öyle kolay kurulmuyor kolay yürümüyor. kaç kişi benim evliliğim mükemmel görümcem kız kardeşim kaynanamla bir tek gün ayrı düşmedik der. sevgi var mı gerçek mi karşılıklı mı ona bak gerisi düzelir. yeter ki iyi niyet olsun

korkacak çekinecek bişeyin yok ki canım isterse babanı arasın ne olabilir ki çok kötü aileler işin içine girer ve biter zaten şu an da da bitti gibi diyorsun bırak kimi ararsa arasın..
dizi gibi valla görümcenin tavırlar.. Sen adım atmış aramışsın bence ne olurse sessizliğini koru sana ulaşmak istiyorsa nişanlın ulaşsın bu sıkıntılar ilerde de devam eder .. yine de senin hayatın tabi uzaktan konuşmak kolay ama biraz güçlü olmaya çalış

bende çok itici buldum nişanlının tavrını
bence ezik bir halde gelin gitmektense
başın dik olarak nişan bozulsun daha iyi
ayrıca şunu söyliyim
bu nişan bozulmaz
ortada büyük bir kabahat yok
görümcen ne kadar doldurursa doldursun
yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiş herkez
reste rest çek ve taviz verme
söyle nişanlına
bir gelin namzeti olarak istediğin ve beğendiğin şeyleri talep etmeni sorun yapan insanlara karşılık
arkanda durmamış olması
sanada bu işi düşünmeye itti
bak tekrar söylüyoprum
bu bir psikolojik savaş
bu iş bozulmaz
ama vereceğin tepki hayat boyu yakanda dolaşcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…