hayırsız evlat var da hayırsız baba yok mu ?

ben baba ma çok öfke doluyum bir baba ya edilmeyecek hakaret leri ediyorum bence hak ediyor ama şundan da eminim ölünce elbette çok üzüleceğim ama ben insan olduğum için sadece yok sa hak etmiyor.

Naptıda bu kadar nefret ettirdi kendinden?

ne yazıkki var böyle babalar...
benim babamda hayırsız ve iğrenç....

onun hataları yüzünden hep yokluk çektik alacaklıları yüzünden uzun yıllar haciz lerle boğuştuk annem zavallı kendine ait hiç mantosu ve kışlık ayakkabıları olmadı biz çocuklarıda öyle anca yaşayan bilir bunları .

evet var hayırsız evlat gibi hayırsız babada var benım kayınpeder mesela.. eşim ona babalık yapıyor resmen heran tetıkde beklıyor ne zmn borc yapcak hacizciler gelcek dıye düşünebılıyormusun ? birde oglu daha baba olmadan oglunu kucagına almadan evlenmeden bile baba olmus babasına... ama hıc bir kötü sözü olmamıs babasına sabır ve sukunetle her işini yapmıs baba demiş boynuna sarılmıs ama hıc bır zaman yaptıgı hatalardan döndürememiş şimdi nasılmı hacizci gelsede öderiz ya deyip gecıyor yorulmus o yuzden fazla söz söylemıyor daha 25 yasında ama 45e merdıven dayamıs gönlü hayırsız babası sayesınde ama alısmıs yapacak yok atsan atılmaz satsan satılmaz bıze düşen saygılı sevıyelı olmak..

hep kendi bildiğinden şaşmadı ödeyemeyeceği borçlara imzalar attı hep eziklik duyduk hala da öyle,emekli oldu hep maaşı hacizliydi .hepimizde yoklular içinde evlendik yuva kurduk hep maddi destek olduk borçlarını kapattık bir dah yapma etme dedik.

:ssz: sabır versin Allah sana kardeşim yaaa oluyor dogru diosun sen kaç yasındasın okuyomusun ilerde kendi ayakların üzerinde dur gecmişede sünger cek bosver :31:

adamı alacaklıları tarafından küfürler bile yedik ağıza alınmayacak küfürler hemde kendide yedi ama o utanmadı ,yeri geliyo kocalarımızdan gizli saklı yardımda bulunduk yeterki eve alacaklı gelmesin anamız alacaklılarla muhattap olmasın diye ama ne fayda .

hep kendi bildiğinden şaşmadı ödeyemeyeceği borçlara imzalar attı hep eziklik duyduk hala da öyle,emekli oldu hep maaşı hacizliydi .hepimizde yoklular içinde evlendik yuva kurduk hep maddi destek olduk borçlarını kapattık bir dah yapma etme dedik.

ya cok özel olmassa neye iki durup bosrç açıyor hemde ödeyemecegi borclar babanız alkol ? kumar varmı neden sürekli borc acılırda aile perişan edilir ki :44:

ya cok özel olmassa neye iki durup bosrç açıyor hemde ödeyemecegi borclar babanız alkol ? kumar varmı neden sürekli borc acılırda aile perişan edilir ki :44:

adamı alacaklıları tarafından küfürler bile yedik ağıza alınmayacak küfürler hemde kendide yedi ama o utanmadı ,yeri geliyo kocalarımızdan gizli saklı yardımda bulunduk yeterki eve alacaklı gelmesin anamız alacaklılarla muhattap olmasın diye ama ne fayda .

adamın hiç bişey umrunda değil yeterki onun istekleri gerçekleşsin çocukları mağdur olmuş damatlarının yanında itibarları gitsin sorun değil hala anneme kızlardan para iste diye baskı yapıyor şerefsiz köpek.

sırf annemize dayanamayacağımızı bildiği için onu kullanıyor annemi bile borçlandırarak para çekmiş bankadan .

kimse birsey vermesin kimsede kefil olmasın kendi borcunda batsın gitsin hatta cezaevine de genede ne kadar kötü olsada evde yagdırın kfürleri babanız için demiom insanlar yanlış anlar sizin için söylüyorum . kimse bieyine karısmasın kendi borcunda bogulsun salıverin

anamıza kıyamadığımız için ödedik borçlrını bu adamın ama o anlamamış sanmışki bunlar benim için ödediler adi köpek malesef yıllrın birikimi anca yaşayan anlar yaşamayanda beni kınar:((

Benim babam da öyle.
Tek kızı var adamın, ona bile hayrı yok.
Annem boşandı da kurtuldu. Şimdi halamlarla babaannemleri sömürüyor, ev sattılar daha martta onun borcunu kapamak için, gene maaşında haciz var bu ay. Anneme ödemesi gereken 200 lira nafakayla 200 lira tazminat eksik kesilince anladık.
Her fırsatta söylüyorum ona, kazara ölürsen falan tek çocuğun olarak reddi miras yapmak zorunda kalıcam. Ölsen maaşının bile faydası olmayacak bana diye.
Halamla konuştum dün, o da kızmış artık pes etmiş. Hiçbir şey yapmam onun için kendi pisliğinde boğulsun diyor.
Borçları da kumar borcu bu arada, bi de benimle yaşıt yabancı sevgilisi var. Muhtemelen ona da para yediriyordur günahını almayayım ama 20 yaşındaki kız 41 yaşındaki adamla aşk için birlikte olmaz.
Ay çok dolmuşum ben, çok kızıyorum hayırsız babalara çok!
Siz de bırakın, kendi pisliğinde boğulsun.
Mümkünse annenize de söyleyin boşansın, böyle adamlardan hayır gelmez. Bırak hayrı zararları bitmez.

babalar iyi olacak diye bir kural yok ki. adam adam değilse dede olsa ne yazar. ama herkesin dediği gibi en doğrsu kendi haline bırakmanız. annenizi kurtarın yeter. sonu yok çünkü bu işin.

Back
X