Hayırsız koca hayal kırıklıkları

elfiks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
19
13
3
32
iyi pazarlar herkese. Canım o kadar sıkkın k kadar üzgünüm ki. Burada sizlerle, benimle aynı yoldan geçen, geçmekte olan hemcinslerimle dertleşmek istedim. Boşanma aşamasında bir bebeği olan bir kadınım. Eşim için kimsenin kolay kolay yapmayacağı fedakarlıkları yaptım. İşimi, ailemi bıraktım başka şehirlere gidip yaşadım. Başlarda her şey güzeldi. Sonrasında eşim inanılmaz değişti. Asla bana değer vermeyen sevmeyen biri haline dönüştü ki bu esna da bebeğimiz de olmuştu. Kendisiyle boşanma eşiğinden döndük. Davalar açıldı kapandı vs. Yine en ufak şeyden sorunlar yaşadık ve süreç başa döndü ve ailemin evimdeyim. Şimdi benim canımı yakan kısım ise geldiğimizden beri bebeğimizi bir kere bile arayıp sormaması. İhtiyacı var mi nerde ne yapıyor dememesi. Kendimi geçtim sevmesin,istemesin ama insan el kadar bebeğini bir kalemde nasıl böyle silip atabilir ki. Önce ki olaylarımızda da böyle yapmıştı aylarca arayıp sormamıştı. Yanındayken çok ilgili çok sever ama yanından gittiği an çocuğu yokmuş gibi davranır. Hemen uygulamalardan başka kadınlarla kontak kurar. Yani insan hiç mi çabalamaz hiç mi üzülmez. Yanına kâr kalsın istemiyorum yaşattıkları, yaptıkları. Rabbimden tek dileğim yalvardığını görmek perişan olduğunu görmek ve onu reddedebilmek. O hazzı yaşamak istiyorum. Eşi isteyerek boşanıp sonra pişman olan oldu mu aranızda. Nasıl olacak ne olacak bilmiyorum. Bu arada niyetim asla barışmak değil bu onun kaybettiği 2. Şansıydı çünkü. Ara ara ağlamak istiyorum ama ailem de üzülüyor. Bebeğime yansıyor güçlü olmam gerek. Şu an olayların taze oluşundan sanırım istediğim tek şey pişmanlığını yalvarışını görmek. Çok uzun oldu, okuyan herkese teşekkür ederim.

Eşiniz bence sizin yaptıklarınızı haketmeyen bir adammış
Ne demek başka kadınlarla kontak kuruyor ?
Bebeğiyle de ilgilenmemesi aklının beş karış havada olduğunun göstergesi zaten
Bebeğinizi etkilemeden sessiz sakin boşanın bence bu adamdan siz
İkinci şansı da vermişsiniz üstelik

Sorsanız bebeği için ölür. Ama gelin görün ki aylardır görmeden sesini duymadan durabiliyor. Kendisi aile ortamı görmeden büyümüş. Bebeğinden mahrum kalmasın bebeğim de babasız büyümesin diye 2. Şansı vermiştim ama maalesef yine berbat etti. Şu an bir onla bir bunla keyfince takılıyor, sorumluluk yok. Bebek büyüyünce beni bulur kafasında. Ama hayat hep böyle gitmez umarım köpek gibi pişman olur bende görürüm. Barışmak için değil ama içim anca öyle soğur. Yaptıklarım kâr kalmasın ona.

Bu adam gibiler iflâh olmaz, pişmanlığı da sizin için, dağılan yuvası veya çocuğu için olmaz. İleride yaşını başını alıp antropoza girince yaşlanıyorum bari bir çorba pişirenim olur bu yaştan sonra diyerek kürkçü dükkanına geri dönerler genelde.

Ben insanların asla değişmeyeceğini düşünüyorum.adam bencil ya daha ötesi varmi. Perişan olduğunu görmek istiyorsunuz ama bilmiyoruzki ne zaman nerde.bosverin hayatınıza bakın yaşanması gerekliydi ve bundan iyi bir ders çıkardınız yola devam.

Her doğuranın anne olmadığı gibi her doğurtturanında baba olmadığı gerçeği …
Bakın bir adam , eşini seviyorsa çocuklarını da sever . Çünkü mutlu kadın , mutlu güzel çocuklar yetiştirebilir .
Ama siz zaten önceden eşinizle boşanma aşamasına gelip dönmüşsünüz.
Neden döndünüz . İnsanlar değişmez , boşanma ertelenmiş oldu sımdı ne degıstı ? Sadece zaman kaybettiniz .Ben kimseden duymadım , boşanmaktan vazgeçtim eşim degıstı çok mutluyum diyeni.
Kendizi daha fazla üzmeyin . O adam şimdi karı kız peşine düştü , aklınca özgürlüğün tadını çıkartıyor . Ama görmek ıstedıği ,bazı şeyler kafasına dank ettiği vakit ben asla çocuğumu öyle bir adama göstermezdim .
Ağlamayın , üzülmeyin değmez.
Hepsi geçecek , bebeğinizle mutlu güzel bir hayatınız olur umarım …

Çocuğum adına üzülüyorum sadece. Bende farkındayım maalesef dediğiniz gibi iflah olmaz. Umarım o kimsesizliği en Kısa zamanda hisseder. Sebebi ne olursa olsun pişmanlığını görmek şu an en çok istediğim şey.

Evet dediğiniz gibi sadece boşanma ertelenmiş oldu. Başlarda da gerçekten değiştiğini düzeldiğini düşünmüştüm çok iyi oynamıştı çünkü. Ama sanırım nasılsa geri döndü rahatlığıyla tekrar umursamamaya başladı. Çocuğumu göstermeyi asla istemiyorum zaten ama mahkeme ne derse o maalesef. O bazı şeyler ne zaman dank eder ettiğinde pişman olur mu olursa ben görür müyüm merak ediyorum.

Konu hep aynı yerde patlıyor, eşim için işimi ailemi birakip başka şehire taşındım demişsiniz. Forumda böyle yuzlerce konu görmüşümdür hiçbirisinin de eşi sonradan pişman olmadı.
Üzgünüm aynı hatayı yapmayip, dersinizi alıp çocuğunuzu tek başınıza buyutebileceginiz bir gelecek hazırlayın ve kaybettiginiz şeyleri geri almaya çalışın hayattan.
Herşey yoluna girer siz iyi olduktan sonra

Değişmiyorlar maalesef. Dediğim gibi sadece bebeğime üzülüyorum. İçimin soğuması için bu dünyada ölmeden gelip pişman olduğunu görmek istiyorum. Sonucu değiştirmese de

Maalesef bazi erkekler esinden ayrilinca cocugundan da ayrilmis sayiyor kendini. Karaktersizlik iste.

Umarim bebeginizle cok mutlu olursunuz.

Bu zor gunler de gececek elbette oyle ya da boyle. Allah yardimciniz olsun.

Haklısınız, çocuk bu babasını arar, ister, başka babalara bakıp kötü hissedebilir. Bırakın ne hâli varsa görsün, siz kabullenip hayatınıza bakın, yeni bir yol çizin; biri çıkarsa karşınıza ki çıkacaktır çok gençsiniz şans verin, kanından olmayan bir yavruya canı gibi davranan adamlar da var; her şey kan bağı değil. O kimsesizliği hissedecek elbet, bir gün dönmek isteyebilir; ama işte bu samimiyetsiz ve bencil bir dönüş olur. Dilerim ki sizin yollarınızda çiçekler açsın, o herif de tutunacak dal bile bulamasın ne diyeyim

Sadece spermini veren, ama baba olmayi beceremeyen, dunyadaki varligi gereksiz bir varlik....oncelikle guclu durup, hayatinin geri kalanini zehir etmedigin icin kendinle gurur duymalisin, cunku cok guclusun.
Inan itler gibi pisman olacak. Ama Su an degil. Anladigim kadariyla su an 30 yas altinda, akli seyinde, dünya onun etrafinda dönüyor. Daldan dala konar daha bir sure. Ve o da birgun zamana yenik dusup yasi ilerleyecek. Cocuguyla oynayan mutlu aileler gorecek, o zaman cocugu oldugu aklina gelecek. Pismanlik duygusuyla o zaman tanisacak. Cok sinirli kirgin kizgin oldugundan dolayi, it gibi pismanligini biran once gormek istemeni cok iyi anliyorum, haklisin da. Nacizane tavsiyem, bu duygunu bastirip, Yeni hayatina bu duyguyu tasimaman. Sifirdan kurdugun hayatina, sifir duygularla basla. Yoksa kendi kendini yipratirsin. Yaptiklarini kirginliklarini tabi ki unutamayacaksin ama kabullenip önune bakarsan, hersey bambaska olacak

Benzer aşamalardan geçip boşandım ben. 1 yıl olacak. Başına türlü türlü işler geldi. Ama asla kuyruğunu indirmedi hala dik tutuyor. Memur kendi başka ile sürgün gönderildi. Sonra iş kurdu ama batırdı.
Boşanma aşamasında ve sonrasında önüne gelene askıntı oldu. Ama sanmıyorum ki aradığını buldu!
Şimdi çocuklara düştü. Başka ilde olmasına rağmen çocuklar için ayda bir geliyor. Haftaya 9 yaşındaki çocuğumu yaşadığı ile götürecekmiş 3 gün. Bebeğimle arasında bir bağ oluşmadı maalesef ama onu da ara ara ısrarla alıyor.
Bakalım ne zaman yalvarma aşamasına geçecek. Ama oğluma anneannen hala sizle mi yaşıyor teyzelerin nerde diye sormuş en son. Mutlu olmuyorlar ama işte pişman da olmuyorlar. Sen kendine odaklan artık. Ben ayrıldığım hasta kızımı kreşe başlattım. Bir hafta sonra işe başlamıştım. İş bana baya iyi geldi.

Yorumunuz içimi ferahlattı çok teşekkürler öncelikle. Biliyorum beni yada bebeğimizi özlediği için değil ama kimsesizlikten yaşlılıktan dönecek elbet bir gün. O sebeple de olsa gelip tekrar bi şans istediğini görmek istiyorum. Gerçekten az vermedim kendimden. Anlatsam roman olur. Allah yanına koymasın tek dileğim bu.

Benimki de memur. Dediğiniz gibi asla ama asla kuyruğu indirmiyor hep dik. Aynı dediğiniz gibi hiç vakit kaybetmeden önüne gelene sarkıntı olmaya başladı. Benim gibisini bulamayacağından adım gibi eminim. Çünkü sanmıyorum kimse benim gibi seviyorum diye benliğinden vazgeçsin. Benim ki de başka şehirde çocuğa düşeceğini falan da sanmıyorum telefondan sormaya bile aciz. Zaten gidin ne haliniz varsa görün diye kovdu bizi evden. İş konusunu bende düşünüyorum ancak şu an mahkeme dava süreçleri için ağırdan alıyorum. Barışmak için bir girişimi oldu mu kendisinin. Benim ki mesela kendisi de boşanmak istiyor güya ilki gibi. Bir de o şu an sözde ailesiyle aynı şehirde ama kimsesiz aslına merhaba dediği candan bir kimsesi yok başka ile sürgün olsa saniyesinde geri vites yapar eminim.

Aklı şeyinde yorumunuz o kadar doğru ki. Gerçekten öyle. Çocuk,eş,aile zerre umrunda değil. Kendi yaşadıklarımda neyse ama bebeğim haketmiyordu bunları. Dediğiniz gibi it gibi pişman olmasını istiyorum ve bunu da görmek tabii ki. Sonuç asla değişmez ama bir kere gelsin kapıma sadece 1 kere affet diye.

Kendisi 35 yaşında maalesef.

Kendisi 35 yaşında maalesef.

Su anda yapman gereken en hayirli is, acilen bir terapist bulman. Dedigin gibi, sinirini ve kapinda kopek olsun istegini cok iyi anliyor, hak da veriyorum, muhtemelen Ben de ayni seyi hedeflerdim. Ama bu hirsin ofken sana cok zarar verecek, sana da bebegine de. Bu duyguyla basetmeyi ogrenip, hayatini kurmaya odaklan.

Bu arada 45 e kadar filan boyle seyinin pesinde kosar. Tipi bozulup, fonksiyonlar da eskisi gibi olmadigi an, kafasini yerlere vuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…