İş için hemen başlamak istiyorum ama mahkeme ve dava süreçleri için biraz önümü görmek istiyorum. Allah razı olsun ailem arkamda. Tam da dediğiniz gibi kapımda köpek olsun istiyorum açık açık. İçim anca öyle soğur. Gelsin yalvarsın istiyorum. Geceleri çocuğunun hasretinden uyuyamasın böyle ciğerleri yansın. 45 e gelmeden fonksiyonlar bozulur o kadar süreceğini sanmam. Zaten şimdi bile sürekli orası burası ağrıyor. Terapiste gitmeyi de düşünüyorum bu arada.Su anda yapman gereken en hayirli is, acilen bir terapist bulman. Dedigin gibi, sinirini ve kapinda kopek olsun istegini cok iyi anliyor, hak da veriyorum, muhtemelen Ben de ayni seyi hedeflerdim. Ama bu hirsin ofken sana cok zarar verecek, sana da bebegine de. Bu duyguyla basetmeyi ogrenip, hayatini kurmaya odaklan.
Bu arada 45 e kadar filan boyle seyinin pesinde kosar. Tipi bozulup, fonksiyonlar da eskisi gibi olmadigi an, kafasini yerlere vuracak
Çocukların uğradığı haksızlık onların yanıma kalmayacak ama inanıyorum. Allah büyüktür elbet haklarını hesaplarını soracak onlardan.Giden başkasını, kalan kendisini buluyor bu hikayelerde.Malesef erkekler pişman da olmuyor.Hele bu kadin benim için fedakarlik yaptı, çocuğuma ana oldu diyen hic yok.
8 ay önce 7 yaşında kızımla 15 yıllık evliliği bitirdim.Konularima bakarsaniz türlü rezillikler.
Aylar geçti sadece ben değistim.Kizim babasiz yaşamayı kabullendi.Ondan umudu kesin, başka türlü devam edemezsiniz.Allah yardımciniz olsun
Kesinlikle öyle. Allah belalarını verse de anlamıyorlar. Sadece pişman olduğunu kimsesiz kaldığında yalvarmalarını görmek istiyorum. Temelli bitti artık benim için bebeğim de zaten arayıp sormadığı için unutur muhtemelen. Artık ölüyorum dese yine sonuç değişmez. Sadece dediğim gibi içim soğur.Keşke öyle olmasa ama babasız büyüyecek tek çocuk kızınız değil. İnsanlar bir şekilde kabulleniyor. Belki bir baba figürünün eksikliğini hissettiği zamanlar olacak ama inanın böyle bir babayla olmaktansa ayrı büyümek onun için daha sağlıklı olacak. İlgili şefkatli bir anne onun en büyük şansı zaten.
Bu arada böyle tiplere Allah belalarını verse de anlamıyorlar. O kadar gevşekler yani. Eşinizin pişmanlık duyması umuduyla zamanınızı heba etmeyin. O kadar umurunuzda olmasın ki belasını mı bulmuş mutlu mu olmuş farketmesin sizin için. Kendinize yeni bir yol çizin.
Hayır hiç barışma girişiminde bulunmadı. Hatta gidip ablasıyla eğlenip sevgililerini anlatıyormuş. Ablası da ödeme evinin kirasını sokakta kalsın demiş oros..Benimki de memur. Dediğiniz gibi asla ama asla kuyruğu indirmiyor hep dik. Aynı dediğiniz gibi hiç vakit kaybetmeden önüne gelene sarkıntı olmaya başladı. Benim gibisini bulamayacağından adım gibi eminim. Çünkü sanmıyorum kimse benim gibi seviyorum diye benliğinden vazgeçsin. Benim ki de başka şehirde çocuğa düşeceğini falan da sanmıyorum telefondan sormaya bile aciz. Zaten gidin ne haliniz varsa görün diye kovdu bizi evden. İş konusunu bende düşünüyorum ancak şu an mahkeme dava süreçleri için ağırdan alıyorum. Barışmak için bir girişimi oldu mu kendisinin. Benim ki mesela kendisi de boşanmak istiyor güya ilki gibi. Bir de o şu an sözde ailesiyle aynı şehirde ama kimsesiz aslına merhaba dediği candan bir kimsesi yok başka ile sürgün olsa saniyesinde geri vites yapar eminim.
Bu tip beklentiler sadece sizi üzer. Siz pisman olsun, yalvarain diye beklerken o diger tarafta hayatina devam ediyor. Kendinizi hirpaladiginizla kalacaksiniz. Bence terapiye baslayinKesinlikle öyle. Allah belalarını verse de anlamıyorlar. Sadece pişman olduğunu kimsesiz kaldığında yalvarmalarını görmek istiyorum. Temelli bitti artık benim için bebeğim de zaten arayıp sormadığı için unutur muhtemelen. Artık ölüyorum dese yine sonuç değişmez. Sadece dediğim gibi içim soğur.
Aslında düşünebilse belasını bulmuş ama nerde onlar da o kafa. Bir de öyle oluyorlar ki kendi çocuklarından bi haber milletin çocuklarına hizmet ediyorlar. Aynısı bende de var işte. Benimki de mesleğini kaybetme korkusu yaşıyor ondan da sesi çıkmıyor olabilir. Ama çocuğunu sormaması için aramaması için sebep olamaz hiçbir şey.Hayır hiç barışma girişiminde bulunmadı. Hatta gidip ablasıyla eğlenip sevgililerini anlatıyormuş. Ablası da ödeme evinin kirasını sokakta kalsın demiş oros..
Kocasını da evden kovmuşlar. Birlikte dükkan açacaklar, benle evli olduğu için çıkacak lojmana yerleşeceklermiş o da kocasından boşanacakmış. Bunları duyduğum gün boşanma davası açtım. Salı günüydü. Bir dahaki pazartesi 6 gün sonra boşandık.
Onu boşadığım için lojman çıkmadı onaaçtıkları dükkan battı. Enişteyi mecbur çağırdılar bakamadı çünkü. Ablasının oğlu okulu bıraktı okuyamadı. Çocuğa da sebep oldular. Sonra da sürüldü zaten. Benim sayemde memlekette duruyordu. Benim kadrom yoktu sürgün gittiği yerde. O nedenle tayini durdurmuştu. Boşanınca o da gitti elinden. Ama yine de kuyruğu indirmedi.
Şimdi yeğenlerini, abisini ve yengesini dolandırıyor
Bebeğim için bende 2. Şans verdim ama maalesef. Ablanızın eşi boşanmak istememiştir belki. Benim eşim öyle olsa bende anlayışlı olabilirdim oldum da zaten. İyice değersiz oldum. Benim eşimde boşanmak istemese zaten böyle olmazdık. Bize asla sahip çıkmıyor. Sevgili gibi davranıyor. Tartışınca her şeyi silip atıyor. Sorumluluk olgunluk sıfır.Çok benzer şeyleri ablam yaşadı. Sonra bebeği için eşine çok sessiz ve anlayışlı davranmaya başladı, barıştılar. Eşinin karakteri tam olarak değişmedi ama bu kadar kahrını çekmişken ablam ayrılık sebebiyle yıpranmamış oldu. Sizi üzmek istemem ama toparlayabilecek durumdaysanız bence eşinizle bir şekilde toparlamaya çalışın. Çoğu evlilik problemli ama görmeden duymadan yaşamaya alışıyor insan
Emin olun benimki de ölse cenazesini kaldırmaya adam bulamazlar. Kendim için asla değil de çocuğum için üzülüyorum. Ama oda alışmak zorunda artık maalesef. Olan çocuklara oluyor sadece.. ama kıymet bilmeyen babayla da büyüse ne büyümese ne..Bir arkadaşım var işten. Birbirimizi severiz ama çok detaylı ailevi hayatımızı bilmeyiz. Ben bunları yaşayınca anlattı biraz. Babası gerçekten kötüymüş annesine demişlerki bütün kardeşler hep bizim için katlandın şuna ama biz büyüdük gönder gitsin. Kemküm edince anneleri tercih senin ya biz ya o demişler. Evlatlarını seçmiş kadın. Adam da kalın bir başınıza ne geliriniz var ne işiniz ne gücünüz muhtaç olacaksınız deyip gitmiş. Ailesi de pohpohlamış adamı. Arkadaşım ve kardeşleri hepsi okumuş iş güç sahibi olmuş. Birgün telefon çalmış arkadaşımı hastaneye çağırmışlar gitmiş ne olduğunu bilmeden. Babası ölmüş kimse sahip çıkmamış. Kimsesizler mezarlıpına gömeceklermiş de vicdan yapıp gönmüşler bir yere. Mezarında dedim ki Allah’ın laneti üzerine olsun diyor. Yani kimsenin ahı kimse de kalmıyor. Dönüp gelmese bile illa çıkar ahın sen rahat ol.
Polis mi? Tabi yeğenleri hasta olunca eli ayağına dolanır koşa koşa hastane gezerdi. Şimdi benim bebeğim hasta oluyor haberi bile yok. Ya da oğlum hasta oluyor ben kendim ya da başkalarıyla götürüyorum falan. Asla muhatap almıyorum onu. Aşırı kin ve öfke doluyum. Çocuklar için de olsa iletişim kurmuyorumAslında düşünebilse belasını bulmuş ama nerde onlar da o kafa. Bir de öyle oluyorlar ki kendi çocuklarından bi haber milletin çocuklarına hizmet ediyorlar. Aynısı bende de var işte. Benimki de mesleğini kaybetme korkusu yaşıyor ondan da sesi çıkmıyor olabilir. Ama çocuğunu sormaması için aramaması için sebep olamaz hiçbir şey.
Polis mi? Tabi yeğenleri hasta olunca eli ayağına dolanır koşa koşa hastane gezerdi. Şimdi benim bebeğim hasta oluyor haberi bile yok. Ya da oğlum hasta oluyor ben kendim ya da başkalarıyla götürüyorum falan. Asla muhatap almıyorum onu. Aşırı kin ve öfke doluyum. Çocuklar için de olsa iletişim kurmuyorum
Polis mi? Tabi yeğenleri hasta olunca eli ayağına dolanır koşa koşa hastane gezerdi. Şimdi benim bebeğim hasta oluyor haberi bile yok. Ya da oğlum hasta oluyor ben kendim ya da başkalarıyla götürüyorum falan. Asla muhatap almıyorum onu. Aşırı kin ve öfke doluyum. Çocuklar için de olsa iletişim kurmuyorum
Haha şaşmaz zaten. Bendeki de aynıydı. Etrafında ne kadar meslek arkadaşı varsa hepsi yolun yolcusuydu. Karakola gelen evli kadınlarla yasak ilişkiler, pavyonlar, pis hayatlar görev diye diye başka kadınlarla ilişkiler ne pislik ararsan var. Neyse düzelmemiz o kurtulPolis evet
Haha şaşmaz zaten. Bendeki de aynıydı. Etrafında ne kadar meslek arkadaşı varsa hepsi yolun yolcusuydu. Karakola gelen evli kadınlarla yasak ilişkiler, pavyonlar, pis hayatlar görev diye diye başka kadınlarla ilişkiler ne pislik ararsan var. Neyse düzelmemiz o kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?