Yine de insan arar sorar müsaitsen gel diye. Ki herkesin müsait olduğu bir gün beraber gidilecekti plana göre.İşin veya programın olduğunu düşünüp bassağlığını geciktirmemek istemiş olabilirler mi? Sormaari gerekirdi ama düsünememislerdir belki!
Yeni öğrendim, az önce attıkları fotoyla.Kırıldığınızı söylediniz mi?belki onların zamanıyla sizinki uyuşmamıştır.
ayıp etmişler bencede belirtin kırıldığınızı ama çok fazlada yüzgöz olmayın.cevaba göre mesafenizi koyarsınız.Yeni öğrendim, az önce attıkları fotoyla.
Komşularınızı gördüğünüzde nicin habersiz gittiklerini sorun. Icinizde kalmaz en aindanYine de insan arar sorar müsaitsen gel diye. Ki herkesin müsait olduğu bir gün beraber gidilecekti plana göre.
millet yemeye içmeye gidiyor artık bu tarz şeylere iyice acayip oldu millet.O değilde ‘başsağlığı’ diye gidilip ‘çay keyfine’ nasıl dönüşmüş olay anlamadım .
Vay gidene diye boşuna demiyorlar
Az önce yas evinde attıkları çay keyfi fotosuyla öğrendim.Sordunuz mu neden haber vermediklerini?
Müsait olup olmadığımı bilemezler çünkü gün belli değildi. Haberleşip beraber gidecektik.Sizden başka gitmeyen var mı? Gizli gizli gitmek isteselerdi baştan sizin yanınızda konuşmazlardı diye düşünüyorum bu konuyu. Başsağlığıyla ilgili konuşurken siz ne dediniz? Müsait olmadığınızı düşünmüş olabilirler mi?
Bişey diyeceğim de bu sefer zalım mune ‘üslup’ sebebiyle kesecek yine biletimi .millet yemeye içmeye gidiyor artık bu tarz şeylere iyice acayip oldu millet.
Ben de şaşırdım. Demek ki sohbete gidilmiş.O değilde ‘başsağlığı’ diye gidilip ‘çay keyfine’ nasıl dönüşmüş olay anlamadım .
Vay gidene diye boşuna demiyorlar
Az önce yas evinde attıkları çay keyfi fotosuyla öğrendim.
Ben direkt mesafe koyacağım.ayıp etmişler bencede belirtin kırıldığınızı ama çok fazlada yüzgöz olmayın.cevaba göre mesafenizi koyarsınız.
E daha iyi olmuş sizi çağırmadıkları . Nerde nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen insanlarla arkadaşlık etmeyin . Evlerinde içsinler çayı . .... içsinler hatta .Ben de şaşırdım. Demek ki sohbete gidilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?