Hayırsız Komşularım

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
İyi akşamlar hanımlar;

Hergün mutlaka yarım saat kapı önü sohbeti yaptığımız, beraber yiyip içtiğimiz komşularım haberleşip arkadaşıma başsağlığına gitmişler ama beni aramaya gerek duymamışlar.
Ben paylaştıkları "komşularımla çay keyfi" fotoğrafını görünce öğrendim. Güya beraber gidecektik baş sağlığına.

Gücendim.

İşin veya programın olduğunu düşünüp bassağlığını geciktirmemek istemiş olabilirler mi? Sormaari gerekirdi ama düsünememislerdir belki!

Kırıldığınızı söylediniz mi?belki onların zamanıyla sizinki uyuşmamıştır.

İşin veya programın olduğunu düşünüp bassağlığını geciktirmemek istemiş olabilirler mi? Sormaari gerekirdi ama düsünememislerdir belki!
Yine de insan arar sorar müsaitsen gel diye. Ki herkesin müsait olduğu bir gün beraber gidilecekti plana göre.

Sizden başka gitmeyen var mı? Gizli gizli gitmek isteselerdi baştan sizin yanınızda konuşmazlardı diye düşünüyorum bu konuyu. Başsağlığıyla ilgili konuşurken siz ne dediniz? Müsait olmadığınızı düşünmüş olabilirler mi?

Müsait olup olmadığımı bilemezler çünkü gün belli değildi. Haberleşip beraber gidecektik.

O değilde ‘başsağlığı’ diye gidilip ‘çay keyfine’ nasıl dönüşmüş olay anlamadım .
Vay gidene diye boşuna demiyorlar
Ben de şaşırdım. Demek ki sohbete gidilmiş.

Ben de şaşırdım. Demek ki sohbete gidilmiş.
E daha iyi olmuş sizi çağırmadıkları . Nerde nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen insanlarla arkadaşlık etmeyin . Evlerinde içsinler çayı . .... içsinler hatta .
Adam ölmüş bunlar hala çay kahve derdinde . Ay sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…