benimkiler de bensiz gezip tozmuşlar, yeni gelen komşuya hoşgeldine gitmişler. Ama gün çevirelim deyince ben gelmişim akıllarına.. Daha da gitmem davosaYine de insan arar sorar müsaitsen gel diye. Ki herkesin müsait olduğu bir gün beraber gidilecekti plana göre.
Bence de gitmeyin :)benimkiler de bensiz gezip tozmuşlar, yeni gelen komşuya hoşgeldine gitmişler. Ama gün çevirelim deyince ben gelmişim akıllarına.. Daha da gitmem davosa
Sonsuza kadar katılıyorumm cnmmillet yemeye içmeye gidiyor artık bu tarz şeylere iyice acayip oldu millet.
Kapınızı calmak kac dk surer ki? İnsanı en sinir eden de bu sacma savunma ve bahaneleri.Aradılar. İçlerinden biri beni aramış ulaşamamış. Ama bende cevapsız çağrı yok. Olsa mutlaka dönüş yaparım çünkü. Ağız birliği yapıyorlar aradık diye.
Yani. Alt katımda oturuyorlar zaten.Kapınızı calmak kac dk surer ki? İnsanı en sinir eden de bu sacma savunma ve bahaneleri.
Aynen. Ona şükreder duruma geldim.Yorumlarından az çok biliyorum seni.
O seviyesiz ortamda bulunmadığına sevinmelisin bence.
Maalesef."Ne diyeyim de ağlayım, ölü benim olmayınca" diye bir mani vardır. Komşularınızın baş sağlığı ziyaretini, çay keyfi diye paylaşması, tam da buna örnek olmuş. Zıkkımın dibinin, keyfini yapsınlar.
Dışlandığımı düşündüğüm için üzüldüm.Başsağlığı ziyaretinde çay keyfi için üzülmeye değer mi bilemedim.
Insan kirilir normaldir. Sizin dusundugunuz kadar yakin degillermis.sanirim. iclerinden en kiymet verdiginize sorun icinizde kalmasin. Sonrada ara verinDışlandığımı düşündüğüm için üzüldüm.
Sordum. Bir kişiyi suçladılar. Bakalım ne olacak?Insan kirilir normaldir. Sizin dusundugunuz kadar yakin degillermis.sanirim. iclerinden en kiymet verdiginize sorun icinizde kalmasin. Sonrada ara verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?