Hayırsız Komşularım

Calisiyor musun böyle böyle gidecez die sanada gelecek misin diye sorsalardı iyi olurdu yine iyi niyetle bir sorun ne diyecekler ona göre tavır takılırsınız
Yok. Hepimiz ev hanımıyız.

Bilmiyorum. Şu an hiç görüşüp konuşasım yok.
Sızı anliyorum zaten bu oldu ya, yarın bıyere gitseler sızı cagırsalar bile bu gecmeyecek. Keske sunu yapmasalar. Keske komsu hakkı kadir kıymet bılseler keske bırı Began ı aradınız mı diye uyarsa hatırlatsa.
Bu Yasadıgınız yasamayan yoktur, ama eminim yasayan kimse sebebini bilmiyordur. Yapılmış en vefasız davranıs bana göre.

Öyle valla. Belki de aynı galerideydi hatta ama ben onu bu tarz insanlarla dalga geçmek için paylaştıklarını düşünmüştüm. Fazla iyimser bakmışım olaya.

Şöyle derlemişler:
https://o nedio.com/haber/en-berbat-anlarda-bile-sosyal-medyada-paylasim-yapmaktan-geri-kalmayan-cok-acayip-13-insan-785212

Bahsettiğimi bulamadım, belki de dediğin gibi sadece bir internet geyiğiydi ama şunlar varken yani "Onu da yaparlar, beklenir" diyorsun.

Ben de acikcasi üzülüp gönüp koyardim, unutamam da böyle seyleri
Tam olarak bunu yasamasam da kafasina göre bana tavir alan arkadasimi ben de biraktim kendi haline, arayamiyor su an beni o siniri koyduktan sonra
Bazen hak edene hak ettigini vermek gerekiyor
candan arkadasin yapacagi sey degildir unutmak falan
dsüncesizlik bildigin
Arkadasim die lafladigin kisiden ben böyle muamele görmek istemem
Simdi onun yerine dizi izleyip kk da takiliyorum daha iyi
Ben bu muameleyi kimseye yapamam, yapilmasini da dogru bulmam
Bunu yapabilecek kapasitedekiler gözümde cöptür direk

Taziyede çay keyfi mi... himmmm...

Öne sürecekleri sebepler umrumda değil ki. Gerçekten kırıldım.
Ay nesine kirildin çay keyfinin? Taziyeye gidilen evde ne çayı ne corbasi ne fotosu paylasmasi Allah askina yaa... Bence gitmemeniz isabet olmuş. Tek gidip başsağlığı diler cikarsiniz, caya da baska zaman gidersiniz. Bu komsulariniz tuhafmis kusura bakmayin.

Hadi gidildi en azından foto paylaşmasalardı.
Boşuna can sıkıyorlar.

O değilde ‘başsağlığı’ diye gidilip ‘çay keyfine’ nasıl dönüşmüş olay anlamadım .
Vay gidene diye boşuna demiyorlar
Konudan bağımsız ama artık başsağlığı böyle oldu. Yakın zamanda kv nin annesi öldü. Cenazeye gelemeyenler daha sonra haberli gelip ikram beklediler. İkram veremediklerimiz bozuldu. Suratlarında resmen kuru çaya geldik iması vardı.

Doğru. Tek başıma giderim başsağlığına. 5 dk oturur kalkarım.

Hadi gidildi en azından foto paylaşmasalardı.
Boşuna can sıkıyorlar.
Aynı seyle karsılasmıstım Bı pazar sabahı uyandığımda. Hemde alt katımda toplanılmistı. Benimki apt komsularımda degıldı ama alt katımdakı dostumdu, gelenlerde ortak arkadaslarımızdı. Evde oldugumu biliyordu, pazardı. Uyuyorum sanamaz ogleden sonraydı. Facede foto gordum *can cana* diye.
Sormadım sizin gibi ama normalde olamadım.
Sonraki asama da bir arkadasa gidecektik bir akşam, daha önceden kararlastırılmıstı. Ben atladım gittim. Alt komsuma hadı demeden.
Oraya onu almadan gitmem olay oldu, tavır aldı. Ondan sonra muhabbetimiz bıttı malaesef. Bi sonraki asama ne olursa olsun daha kotuye gidiyor.

Sanırım benim de merhabadan öteye gitmez artık.

Ben de soramam bu durumlarda,sorunca kendimi ezik gibi hissedeceğimi düşünürüm...Aksine hiç tinlamamiş ve umursamamiş gibi cool cool takilirim
Aynen ben de :)

ben direkt soğurum. zaten koca kadınların ergen gibi "ponçiklerle çay keyfisi, kahve keyfisi" hallerini görünce, ne işim olur bunlarla derim.
gitmemeniz hayrınıza olmuş.
kısacık bir ziyarete gider, taziyede bulunursunuz. uygun olanı budur.

Ben de böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…