hayıt mucizesi

olmbera

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
18
0
16
İzmir
slm arkadaşlar bu sitey üye olmamın sebebi teşekkür ve benim gibi ümitsiliğe kapılanlara ümit olmak.İnternete adet düzensizliği ile konu ararken bu siteyi gördüm ve çok ilgimi çekti sonra hayıt tohumunun çok iyi geldiğini okudum ve hemen aktardan alıp içmeye başladım hiç aksatmadan hergün 1 bardak içtim ama hiç ümitlide değildim sonra olmıcak dedim doktora gittim muayenedn sonra sende pcos var tedavi oman lazım deedi sana iğne tdvsi yapıcam kıyak geçiyorum bak sana dedi adet ol ilk günü gel dedi ben bekle bekle adet olmadım gene gittim doktra bana duphaston isimli laç verdi bu adettini getirir dedi onuda içtim gene yok ben hala hayıt tohumuna devam bu arada nasıl üzülüyoum ağlıyorum ama sonra evde gebeik testi ardı olmaz dedim ama gene yapayım yaptım çift çizgi yok olmaz dedim bi tanedaha yaptm gene aynı 5 tane yaptım çok şaşırdım sevinsemmi ilaç içtim üzülsemmi şok oldum ertesi gün hemen kan verdim ve hamileyimmmmmm ben hayıtta borçluyum onun için herkese şiddetle tavsiye ediyorum.......

canim cok tebrik ederim ictigin ilac icin uzulme gebelerde iciyor onu zaten ilk aylarda, dusuk engelleyici bi ilac o

teşekkür ederim darısı olmayanların başına şu an 30 günlk çok yaramaz bi oğlum var sürekli ağlayan emmek istemeyen ama çok çokkk mutluyummm.....

Rabbim "ol" derse oluyor işte. ne güzel. hayırlı olsun oğlun. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

tebrk ederim allah hayırlı evlat eylesn. sana hayıt vesile olmuş ben içtim ama sonuç alamadım Rabbim dilerse oluyo işte. bnmde adetim bi hafta geçti evde test yaptım negatf 12. gün doktora gttm alttan ultrasonla baktı bebek yok kistte yok temz dedi. duphaston verdi kullanıyorm bakalım nolcak adetim geçeli bugün 18. günüm inşallah bnmde snnkisi gibi mucize olur..... bende pcoluyum 4 yıllık evliyimm

teşekkürler inş en kısa zamanda senden bekliyorum hayırlı haberi sakın ümidini kaybetme bide hep derler ya kafana takma ben çok sinir olurdum ama doğruymuş:) ben adet olmak için soğan kürü yaptım yok soğann kabuklarını kaynat daha çabuk olur dedile onuda yapım yok sonra dolmuştan düştüm röntgen çektirdim rabbim korudu aslında hamileymişim ben kaçdefa ultrason çektirdim alttan sonra mucize oldu süpriz yumurta dualarım sennle aynı benim hkayem gibi

bn hala adet olmdm göğüslerim şişti acıyo midemde bulanıyo gibi bi tuhaf. napacağımı şaşırdım doktor gebelik gözükmüyo dedi peki bu belirtiler niee.. pskolojk mi acaba

bn hala adet olmdm göğüslerim şişti acıyo midemde bulanıyo gibi bi tuhaf. napacağımı şaşırdım doktor gebelik gözükmüyo dedi peki bu belirtiler niee.. pskolojk mi acaba

benim hiç belirtm yoku ben doktora gittin alltan ultrasonla baktı hiç bişe yok bu gün yarın adet olcaksın dedi 5 gün sonra test yaptım hamile olduğum çıktı veben ocakta adet olmadım şubatta olmadım martta hamile olduğumu öğrendim doktor adet tarihimi bebeğe göre hesapladı 5 haftalıktı 13 şubat adet trihin olsun dedi ama ben o tarhe adet olmamıştım

ooo nekadar geç öğrenmşsin Rabbim ol desin yeterki işte bnmde inşaAllah öledr

cnm hayırlı olsunn.hayıt tohumunu nasıl kullandın,nasıl demledin.

cnm hayırlı olsunn.hayıt tohumunu nasıl kullandın,nasıl demledin.

teşşekkür ederim canım darısı olmayanlara öğlen yemek öncesi aç karnına kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayıt ağzına çay tabaı kapatıp 10 dakka sonra üzerindeki hayıtları alıp içtim ama devamlı aynı saatte

merhaba,1,5 yılı aşkın süredir uğraşıyoruz ama olmuyor,adetlerim düzenli ama fsh yüksek yani 2 ay önce 25 ten 13 e düştü ilaç tedavisi ile,ama biliyorum ki 13te yüksek,bende bugün bir umut hayıt tohumu aldım,inşallah vesile olur Rabbim ol der,merak ettiğim günde bir kez mi içiliyor birde adet düzenli ise sorun olur mu?

çok güzel bi haber bu.bendede pko hastalığı var bende safran yağını duydum onu sipariş verdim.hayıt tohumunu nasıl içiyosun.çay gibi demliyomusun.onu bi söylersen bide adetinden sonra ne zaman başladın zamanı varmı

benimde fsh yüksekti bana dr doğum kntr ilacı kullanman lazım diyodu düşürmk için ben kullanmadım ben günde 1 kez içtim ama düzenli olarak hep aynı saate bardağım kocamandı bu arada benim adetlerm hiç düzenli değildi

merhaba,peki adetleriniz düzeldi mi ve fsh düştümü,merak ettim faydasını gördünüz mü?

hayırlı olsun darısı bizim başımıza

yok yok bu ay illa ki içmem lazımm.. bunca arastırmalarımdan sonra. içim dısım hayıt olsun..
artık adetim bitince, baslıyorum.. insaAllah senin demen gibi bende buraya böyle yazabilirim..
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinn...de mutlu olalımm ..aminn..

darrsı tüm isteyenlerin başınaaaaa çay gibi demle ağzını kapat bardağın demlenirken ılık olrak içiyodum ben burnumu tıkayıppp hatta şimdi bile içsemmi diyorum anne sütünüde artırıcı özeliği varmış adetime 10 gün kala başlamıştım...

yalnız ben aromatik hayıt suyu.. yani sisesinde olanından aldımm..
aksamdan aksama içsem olur mu sence.. :26:
valal kaç gündür bunu arastırıyorm, içim dısım hayıt oldu..
haftaya salı adetim bitiyor, içeyim dimi sence :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…