yok yok bu ay illa ki içmem lazımm.. bunca arastırmalarımdan sonra. içim dısım hayıt olsun..
artık adetim bitince, baslıyorum.. insaAllah senin demen gibi bende buraya böyle yazabilirim..
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinn...de mutlu olalımm ..aminn..
canım bebşin hayırlı olsun bende bgn kahve akıntı başladı yarın sanırım hasta olurum başlama zamanında belirli bir zaman yoktu değil mi aslında benim adetlerim düzenliydi ama bebek düşündüğümden beri 2 ay gecikme oldu hatta bu ay incir kürü yapmama rağmen geciktim hadi bakalım birde hayıtı deneyelim belki bu vesile olur :))) geçen eşim incir aldığı aktardan hayıtta vermiş adam bunu da al bu da anne sütünü arttırır demiş onun için aldığını nerden biliyorsa bugünde senin topik ile karşılaştım bunda da vardır bir hayır diyorum :)))
canım bebşin hayırlı olsun bende bgn kahve akıntı başladı yarın sanırım hasta olurum başlama zamanında belirli bir zaman yoktu değil mi aslında benim adetlerim düzenliydi ama bebek düşündüğümden beri 2 ay gecikme oldu hatta bu ay incir kürü yapmama rağmen geciktim hadi bakalım birde hayıtı deneyelim belki bu vesile olur :))) geçen eşim incir aldığı aktardan hayıtta vermiş adam bunu da al bu da anne sütünü arttırır demiş onun için aldığını nerden biliyorsa bugünde senin topik ile karşılaştım bunda da vardır bir hayır diyorum :)))
benimde aynı olmuştuuu 2 ay olmamıştımmm hayıtta başladığımda amannn hamileee olmayasınn:) inşşş olurrr bu arada zamanı yok içebilirsin bende içiyorum süt olsun diyeee ben hamile kaldıktan sonra kalan hayıt tohumunu arkadaşıma vericem diye aylarca çantamda dolaştırdım vermeyi unuttum şimdi gene bana nasipmiş.)