Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım selam uzun süre olmuş sen bunu yazalı ama ben yeni gördüm. bende de aynı sorun var sende hala devam ediyor mu?

Slm kizlar bende hayit otunu 1 aydr iciyorum insaalllahh faydasi olur hamile kalirim.. Adetime 1 hfta var. Ama hic bi belirtim yok merak ediyorum hayitla hamilr kalanlarin negibi belirtileri oldu acaba?

merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum. benim prolaktinim yüksek yani süt hormonu ve bu yüksek olunca hamileliğe engel bi durum malesef topiğin en başında hayıt tohumunun süt üretimini arttırdığını okudum bu benim uzak durmam gereken bi durum ama arada da bağzı yorumlarda prolaktin yüksekliği için de kullanıldığını okudum kafam karıştı kızlar yardım edin artık anne olmak istiyorumm :) ona göre kullanıcam..

O Slm prolaktinin tahlil sonuclari kac ciktiki

kızlar bende bugün okudum forumda ve hemen gidip hayit tohumu aldım çayını yapıp içtim aslında tam denk geldi tamda bugün adetimin ilk günü bu seferde bu deneyelim bakalım inşallah bu zahmetlerin karşılığını bebiş olursa alıcaz inşallah olur çok istiyoruz

bnmde süt hormonum 40 dı sonra 23 fln düştü şuanda normal 7 ye düşmüş ama ben hiç ilaç kullanmadım kendiliğinden düşmüş .hayıt tphumunada yeni başladım anne sütünü arttırıyormuş ama birçok yerdede bebek düşünenler kullanıyor ben cuma günü başladım bugün 6.gündeyim bıraksammı kararsız kaldım

Kızlar hayıtın kullanma şekli varmı bende bugün başladım ama adetliyim yani demek istediğim adetliyken içiliyomu birde mesela 15 gün kullan 5 gün ara ver yine kullan o tarz bi kullanım şekli varmı yoksa her gün ıçicekmiyiz bilen varsa beni aydınlatabilir mii

Slm kizlar bende hayit otunu 1 aydr iciyorum insaalllahh faydasi olur hamile kalirim.. Adetime 1 hfta var. Ama hic bi belirtim yok merak ediyorum hayitla hamilr kalanlarin negibi belirtileri oldu acaba?

Canim nasilsin hayit sende ise yaradi mi?? Bende kapsul seklinde hapini aldim bakalim

herkese merhaba sayfanın tamamını okudum ve bugun bıttı cok sukur :)bende uzunca hıkayemı paylaşım tabı bayadır kımse gelememıs ama belki okuyan olur ümidiyle başlıyorum:)ben 27 yasındayım esmle aynı yastayız 2,5 yıllık evlıyız evlılıgımızın ılk ayında 1 aylık ıgneyle korunduk sonra esım korundu ve bız 8 ay sonra cocuk ıstedıgımız ıcın korunmadık ama 6-7 ay olmayınca ve bende adet duzenszlılerı baslayınca tedırgın olup kontrollere gıttık ve sonucta esımın sperm sayısı 8 mılyon cıktı ve sonucta varıkoselden amelıyat olması gerektı ve oldu cok sukur kazasız belasız gecen yıl bası gunu oldu ve 1 yıldır korunmadıgımız halde ve esımın sperm sayısı 20 mılyon olmasına ragmen hala gebelık yok tabı ben de evlendıkten sonra kılo artısıda oldu cocuklugmdan berı zaten kıloluydum ama daha cok artınca ve adet duzensızlıklerımde devam edınce ben tekrar gıtttım dr ama sorun yok dıyım adet sokturucu verıp gonderıyolardı bende dıyetısyene gıttım kılo vermek ıcın cocuk ıstedıgımıde soyledım endokrınolojıye gonderdı orda insülin direncim oldugunu ogrendık glıfor adlı bır ılac verdı 1 ay lacak nerdeyse kullanalı tabı bu kılo artısına adet duzensızlıgıne ve infertılıteye sebep oluyrmus be t6abı bunları ogrenene kadar bırcok sey denedım sogankuru yaptım ardından ıncırkuru sonra maydonozsut buharı acıalma dıger adı adacayıyagını fıtıl halınde kullandım bıraz duzeldı gıbı adeterım en sonda gecen ay bal tarcın corekotunu kullandım bıtaraftanda baska bı hastaneye gıttım cocouk ıstıyorum bana yardımcı olun dıye saolsunlar nerdeyse bıraydırda oraya gıdıyorum hormon tahlıllerımı falan yaptılar esımden tekrar test ıstedıer benımde kısmet olursa 12-13 gıbı adetın 1 gunu oluyor ozman gıdıp rahım fılmı ıcın gun verecekler ama ben burda okuduklarımdan sonra hayıta okadar cok ınandım kı adet olursam eger baslıycam adet olmazssamda inşaallaah hamileyımdır ama bırı şeker olanlar için kullanılamması gerektıgını yazmıs cok tedırgın oldum gerci benımkı şeker degıl ama insülin drencine olanlar içinde bi zararı varmıdır ?bilgisı olan bırı varsa yardımcı olabılır mı???????????????????yazdıklarımı okuyanlara cok tesekkur edeım:

geçmiş olsun cnm inşallah bi an önce zayıflarsın kararlısın belli...bnm eşimde varikoselden 9 ay oldu ameliyat olalı sayısı 44 milyona çıktı ama ilerlemesi yavaş e vitamini proxeed plus aldık eczaneden bunu çok kullanan var bu ay başladık keçiboynuzu havuç suyu tarçınçörekotubal muz günlük bunları uyguluyoruz doktor gelişme var bekleyin diyo benim tahlillerim temiz bu hafta yeni rahim filmide çektirdim çok şükür temiz çıktı bakalım artık beklemekten başka yapılacak kalmadı..geçen ay hayıt tohumunu kullandım 1 hafta ama o ay adetim 3 gün gecikti ve hiç gecikmezdi acaba hayıttanmı oldu blemiyoum zaten kullanmayı bıraktım

cok tesekkur edeerım evet cok kararlıyız sizede cok gecmıs olsun cnm bukadar zamanda gayet ıyı sayı olarak ama yetmıyr ıste benım esım bugun b test daha yaptırck bklım ne dıyecekler bızım bır yıl oldu ama ahala gebelık olmadı beklıyoz ıste aksılıklerde hıc yakamızı bırakmıo saolsunlar sabırla devam edıoz bklım allahım bızı herzman sınıyor sabretmekten baska bısey yapamıos napaılım boynumuz kıldan ınce artık katlancaz ben adetın 1.gunu rahımfılmı ıcın randevu alcktım bugunde adet oldum ama esım gıttı randevu almaya randevu veremeyız dolu demısler bıray daha beklıycez ozeldede 400 asagı yapmıyorlr bızımde maddı durum elverıslı degıl beklıycez mecburen bırde çakşırkoku kaynatıp için cnm oda cok faydalı erkekler ıcın sen nerde cektırdın rahım fılmını cok malıyetlımıydı buarada hayıt otu gec etkılesım yapıyormus keske bırakmasaydın bende bugun alıp baslıycam kısmet olursa en a z 3 ay kullanıp dengeleyen cok kısı olmus keske devametseydın ama sende bı problem yoksa gerek yok ozman belkıde hamıssın oyuzden olmadın test yaptın mı???inş kucuk mucizen seninledir:)

özelde çektirdim canım 200 tl ye cumartesi günü siz hiç aşılama düşünmediniz mi biz bi kaç daha olmazsa aşılamaya geçelim diyoruz.. çakşır kökünü 5 ay falan kullandık bu ay kullanmıyoruz bıraktık onun erkek ve bayan için olanı varmış bilmeden kullanılırsa yan etki yaparmış o yüzden bıraktık..ama diğer şeylere devam ediyoruz havuç suyuna keçiboynuzuna e vitamini ve proxeed plus bunu çok araştırdım eczaneden aldım bunu sizde alın derim keşke daha önce başlasaydık kullanmaya belki şimdiye etkisini gösterirdi

pınarsezgin hanım sizin rahatsızlığınız polikistik over mi kilo düzensizlik insülin direnci bunun belirtileri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…