Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tschüss Geschenkcigim, iyi bak kendine.
Doktor senin dedigini yapmak zorunda, 2 embriyo de. Bak biz kidemliyiz bosa konusmuyoruz.

Son düzenleme:
aycan ben aslan pençesi çoban çantası civan perçemi hayıt tohumu ada çayı hepsini karıştırıyorum doğrumu

Umutcum bende ayni sekilde karistiriyorum. Tek tek kim ugrascak onunla. Faydasi olmasa degerlerim düzelmezdi.

Haklisin, o neymis öyle sabahtan aksama kadar aaaaaaa, kiz ben istanbullu degilim keske orda bi evim olsa inan anahtarini yollardim

canım benim biliyorum verirsin çok sağol dr a karar versem o semte göre araştıracağım birde ben çok evhamlıyım her yerde kalamam yatak çarşaf takıntım var ankara giderken arabamızla gidiyorduk herşeyi yanıma alıyordum bu sefer bilmiyorum bazen diyorum hiç mi gitmesem bitki mi kullansam sonra da menepoz dan korkuyorum ve ilerde keşke demekten

aycan başka bir site daha vardı geçen yıl oraya takılıyordum istersen arada bir oraya takıl ama burda isim veriliyormu

yok iyi bi merkez bul ve git. Olsun artik takintilar filan napcan, mecbur. Basa gelen cekiliyo. ya bahsedilen doktorlarla bi telefon görüsmesi yap önce, zaten ilgili doktormu degilmi? hissedersin konusmasindan. TR de doktorlara telefonla ulasilabiliniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…