Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hayıt,aslanpençesi,civarperçemine başladım..üçünü karıştırıp içiyorum..yalnız ben günde bir defa iciyorum oda aksam koca bir fincan yapıyorum..3 bardak eder o fincan..bir kerede içiyorum..yani sabah aksam yapmıyorum..sizce böylede etkili olur mu?? sabahları zor geliyor bana yapmak senağlama

GÜNAYDIN.. AYCAN UMUT KISSLAR NEREYE GıRDıNıZ SıZ ÖYLE.. BANA DEYıN BAKALIM.

bencan canım akşamları içsen de aynı olur tabi ama her zaman aç karna iç...

Hayatim ben ac tok fark etmiyor, iciyorum, inanarak ic.

Geshenkcim, uykunmu kacti sabahin 7 sinde kalkmisin, hayretsin. Biryerlere girecektik ama ben beceremedim. Aradinmi Klinigi? Sonuc ne?

:sinifsinif:
Geshenkcim, uykunmu kacti sabahin 7 sinde kalkmisin, hayretsin. Biryerlere girecektik ama ben beceremedim. Aradinmi Klinigi? Sonuc ne?

hayatım nasıl uyku tutsun beni valla heyecanla sonuç beklemekten evet canım aradılar. yarın tekrar arayacaklar hatta. gelişmeler iyi. tutmuş ama inan dünde yumurtaların sayısını anlayamamıştım o derece heyecan yani :)) bugünde anlayanmadım tam sayıyı ama 9 galiba döllenmiş ama kalite olarak daha erken sanırım dimi sen kaç şans veriyorsun?

Geschenk, dün yazdiklarimi okursan ben 8 demistim, ala sözümün arkasindayim, ama gece uykusuna dikkat et ederim ben. Biliyorsun sen artik bir anne adayisin, vücudunun dinlenmesi gerekli. Sende stresi yok et artik bak embriyolarin laboratuvarda seni bekliyorlar, eeeeeee sen napcen sakin olcan dinlencen onlara saglikli bir sekilde hosgeldin diyecen. :teytey:
Almanyadanmi dönüs yaptin? Mavisim

tamam canım dinlenmeliyim anladım.. şimdi yatacağım yarın iş var malum dediklerini yapıcam nede olsa tecrübe var karşımda sağolasın arkadaşım opuyorumnanaktan

geshenk hayırlı olur inşallah

çok teşekkür ederim umutcum. darısı başına tatlım.

ama niye yoksunuz siz bu akşam :çok üzgünüm:

Geschenk,
Alamnyadan kesin dönüs yaptin demi?
Tecbrübe meselesine gelince sen kafana göre takil. Bizim tecrübeleri dikkate alma, cünkü bizde sonuc basarisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…