Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dualarim seninle, güzel dileklerin icin sagol. Talim kac embriyo 18 yumurtadan, kac koydurucan?

Dualarim seninle, güzel dileklerin icin sagol. Talim kac embriyo 18 yumurtadan, kac koydurucan?

kız ne 18 i :1shok: aklında yanlış kalmış senin. 16 yumurta vardı 9 u cevap verdi önce 5 dediler iyi olanları dünde 4 var dediler bugün korkuyorum iki kaldı diyecekler diye. yarına kalırsa koyduracaz işte ne kalırsa. -tatlicadiarzu-

AAAAAA bu ne böyle, kac mm. idilerki bukadar azaldi, ben onun icin ICSI dedim. Direk yumurtalarin icine esjekte ediliyo cünkü. Sasirdim cok inan,,,

AAAAAA bu ne böyle, kac mm. idilerki bukadar azaldi, ben onun icin ICSI dedim. Direk yumurtalarin icine esjekte ediliyo cünkü. Sasirdim cok inan,,,

evet içine ettiler onlarda hayatım yanına bırakmadılar işlem böle oldu. ama o kadarı gelişmiş ne yapalım. o ilk sayı milleti kandırıyor yani. 16 yı duyunca ooooooooooooo oldu herkes ama sonrası böyle işte. transfere kalsa bari dimi bide tutunsa başka bişi istemiyorum artık tek de olsa razıyım yani. nasip kısmet artık Rabbim yeterki nasip etsin tekte kalsa olcaksa olur be aycanım..

kızlar selam nasılsınız kaç gündür görüşemiyoruz ya siz nerelerdesiniz olumunekankayizsmile ya neden birbirimize ulaşamadık aycan , kız o saatte yatılırmı gerçi ben geç yatıyorum sonra okulda uyukluyorum geshenk ya ne zamandır soracam sen dr dan memnun kaldınmı 16 yumurta nasıl 4 e düştü demek ben giysem baştan kaybedeceğim o dr u listeden çıkardım

bnede sizi soruyorum kaç akşamlardır yoksunuz nereye gittiniz siz yaf.. aycan uyuyormuş miskin :))) sende yoktun.. canım doktorumdan çook memnunum ben harika bir insan ve çok bilgili deneyimli. yumurtalara gelince gelişmeleri öyle onlar ne yapsın en iyi kaliteyi arıyorlar sonuçta ve 4 kötü rakam değil.. hemen yelkenleri suya indirme ama sende umut newden senin baştan kayıp olsun daha neler belkide benden bile çook olur. pozitif düşün canım. Allah büyük o olacaksa 1 tanesi bile yeter.. içini rahat tut başla hemen güvendiğin inanadığın bir yere. uzak olmasan benim doktoruma gelsen emin ol memnun kalırsın. personel herkes çok iyi. çok olup boş olacağına az olup kalite olsun öyle düşün.

Umut Sultan saat 5.45 - 5.50 gibi ben uyaniyorum opuyorumnanaktan . Onun icinde dayanamiyorum. Sen nereye yok oldun hemen. ???

Kiz Geschenk,
sen bu pozitiflikle, bu motivasyonla hamile kalmazsan; cildiririm. yerimseniben
Inan hayran oldum sana. Allahim tez zamanda güzel neticeler aldirsin sana. :teytey:

kızlar burda iğnemin 8.ci günü diyen biri vardı o ne oldu ??sonuç ne?? bilen var mı??*

aycaaan dün adet oldum sana söylemiştim ya ondan biraz daha fazla aycaaan ya benim kafam iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…