Geschenk,
Alamnyadan kesin dönüs yaptin demi?
Tecbrübe meselesine gelince sen kafana göre takil. Bizim tecrübeleri dikkate alma, cünkü bizde sonuc basarisiz
Geshenkcim canım tüp mü yaptırıyorsun? Kusuruma bakmayın kızlar lafa poposundan girdim ama arkadaşımın yazılarını görünce merak ettim. Allah hepinizin yardımcısı olsun, rastgetirsin...
Kiz niye hemen ciktin hic beklemedin yaaaaaaaa............senağlamaAycan baktım ama yeni açılmış 3-5 kişi yazmış işte öyle canım görüşürüz
Senin nasil gidiyor tedavin 5. transferimi yapiliyo ?neden kimse gelmiyor buraya?? bir sorunmu var aycan sanada merhabaumut da yok
GESHENK insallah sende bu ay hamis kalirsin..hatta hepiniz..
Canim öncelikle gecmis olsun, Allahim sana sabir versin. Dilerim evladina kavusursun.Aycan_54 ..Merhaba..bende Almanyadayim,3 düsük yasadim..8-10-ve sonuncusu 18 haftalik ti 25 Martta kaybettim bebegimi..Tamamen yikilmis ve bitmis haldeyim ,psikolojim cok bozuk..39 yasindayim..tek tüpüm kapali,digeride yarim acik..bebeklerin öldügü 2 haftada anca anlasildi ve o yüzden belki tüplrin zarar görmüstür ded dotor 2. düsüügümden sonra. 3. hamileligim rahim filmi cektirdigim ay oludu,yani cok tesadüfü olmustu ama malesef mutlulugum 4,5 ay sürdü..testler yapildi..kromozon ve tromboloz ama temiz cikti..stresten oldu bence..
tüp bebek yada asilama yaptiramiyorum..esim kesinlikle istemiyor,onun 2. evliligiyim ve cocugu var.bana lütfen kullandigin bitkisel ürünlerin Almanca-Türkca adlarini yazarmisin..ben 5 yildir burdayim ve almancam yeterli degil--alternatif tip tek carem..Ben birtek hayit hapi aldim onu icmistim.Agnus Castus baska bildiklerin varsa lütfen yaz bana..simdiden cok sagol..Tekrar görüsmek üzere..
Sevgili Geschenk vede Umut,
gece cadilari, kiz siz nezamna uyuyonuz, ben saat 22.00 sularinda gebermis vaziyette yatiyorum. sabah 05.50 gibi uyaniyorum, anlicaniz tembelim dayanamiyorum o kadar uzun oturmaya.
Kiz Geschek,
zaten olmadi cocuk filan zemuszemus . Ya gelismeleri yazmiyon, noldu yumurtalar ne alemde transfer ne zaman ?. Ben isyerindeyim ara ara giriyorum tatlim, biliyon arasira calismam lazim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?