Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geshenkcim canım tüp mü yaptırıyorsun? Kusuruma bakmayın kızlar lafa poposundan girdim ama arkadaşımın yazılarını görünce merak ettim. Allah hepinizin yardımcısı olsun, rastgetirsin...

Geschenk,
Alamnyadan kesin dönüs yaptin demi?
Tecbrübe meselesine gelince sen kafana göre takil. Bizim tecrübeleri dikkate alma, cünkü bizde sonuc basarisiz

yok neden böyle düşündün canım merak ettim bende.. o Allahın izni emri ile olacak bişi canım benim sonuçta elbette sen tecrübelisin.Allahım o zamanlarda sana nasip etmemiş sadece bütün bunları yaşadığın gerçeği var ama dimi. bilgin geçirmişliğin var. sonuç Allahın taktiri. hakkımızda en hayırlısı versin Rabbim. iyi sonuçlar almayı nasip etsin.

Geshenkcim canım tüp mü yaptırıyorsun? Kusuruma bakmayın kızlar lafa poposundan girdim ama arkadaşımın yazılarını görünce merak ettim. Allah hepinizin yardımcısı olsun, rastgetirsin...

evet canım neşecim. seni görünce şaşırdım burada. çılgınım da beni diğer topiclerde yakalıyor valla şimdide sana yakalanmışım. sizi hafiyeler sizi....bir şey kaçmıyor sizden dimiiii :roflol: tedavideyim canım...Şeniz

Selam Umut,
giremiyorum 2 aksamdir, cok yorgunum. Su anda isteyim ama kadinlar Kulübü baska bir formda okudum belki faydasi olur. söyle bi sayfa var. Bi göz at istersen.
Iyiysindir insaallah kendine iyi bak.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...umuz-oldu.html]Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı[/url] (TAVSıYELERıMıZ....nerede tüp bebek yaptırdık?doktorumuz kim?sonucumuz ne oldu?)

neden kimse gelmiyor buraya?? bir sorunmu var aycan sanada merhaba umut da yok

kızlar ben dün giremedim buğün görüşürüz Aycan teşekkür ederim canım bakıyorum şimdi

eeeee yine yoksunuz ben buralardayım diğer topiklere bakıyorum girerseniz görüşürüz

Aycan_54 ..Merhaba..bende Almanyadayim,3 düsük yasadim..8-10-ve sonuncusu 18 haftalik ti 25 Martta kaybettim bebegimi..Tamamen yikilmis ve bitmis haldeyim ,psikolojim cok bozuk..39 yasindayim..tek tüpüm kapali,digeride yarim acik..bebeklerin öldügü 2 haftada anca anlasildi ve o yüzden belki tüplrin zarar görmüstür ded dotor 2. düsüügümden sonra. 3. hamileligim rahim filmi cektirdigim ay oludu,yani cok tesadüfü olmustu ama malesef mutlulugum 4,5 ay sürdü..testler yapildi..kromozon ve tromboloz ama temiz cikti..stresten oldu bence..

tüp bebek yada asilama yaptiramiyorum..esim kesinlikle istemiyor,onun 2. evliligiyim ve cocugu var.bana lütfen kullandigin bitkisel ürünlerin Almanca-Türkca adlarini yazarmisin..ben 5 yildir burdayim ve almancam yeterli degil--alternatif tip tek carem..Ben birtek hayit hapi aldim onu icmistim.Agnus Castus baska bildiklerin varsa lütfen yaz bana..simdiden cok sagol..Tekrar görüsmek üzere..

GESHENK insallah sende bu ay hamis kalirsin..hatta hepiniz..

GESHENK insallah sende bu ay hamis kalirsin..hatta hepiniz..

inşallah canım. amin. bizlere yazmaya devame et olurmu. hemen gitmeee.. dertleşiriz buradan kader arkadaşlarıyız sonuçta. kaydirigubbakcemile3

umutcum nasılsın nerlerdesiniz kaç akşamdır hayırdır

umut açık kaldın herhalde neyse bende çıkayım . görüşmek üzere kızlar neden girmiyorsunuz artık merak ediyorum sizi.

Canim öncelikle gecmis olsun, Allahim sana sabir versin. Dilerim evladina kavusursun.
neyin Almancasini bilmek istiyorsun arkadasim,
Aslan Pencesi= (Frauenmantel),
Civan Percemi= (Schafgarbe),
Coban Cantasi = (Hirtentäschel)
Himberblätter =] (Ahududu Yapragi) (Reglin 1. günden 12. gününe kadar kullan)

Hayit tohumu burada eczanede Mönchspfeffer -Ratiopharmdan- hap olarak satiliyo Agnus Castusdan daha ucuz.
Bu bitkileri vede hayit haypini eczaneden temin ediyorum. Sizde eczaneden alabilirsiniz.
Adacayida=Salbeitee canim.
Eczaneden 100 gr. paketlerde bitki olarak alabilirsin.
Sonra umutsuz olma. Bak en azindan hamile kalabiliyorsun, e bizde oda yok. Beterin beteri var. :sinifsinif: Allahtan hayirlisini dile.
Umarim yardimci olmusumdur. Selamlar

Son düzenleme:
Sevgili Geschenk vede Umut,
gece cadilari , kiz siz nezamna uyuyonuz, ben saat 22.00 sularinda gebermis vaziyette yatiyorum. sabah 05.50 gibi uyaniyorum, anlicaniz tembelim dayanamiyorum o kadar uzun oturmaya.

Sevgili Geschenk vede Umut,
gece cadilari , kiz siz nezamna uyuyonuz, ben saat 22.00 sularinda gebermis vaziyette yatiyorum. sabah 05.50 gibi uyaniyorum, anlicaniz tembelim dayanamiyorum o kadar uzun oturmaya.

SENİ MİSKİN SENİİİİ mirmirmirmir kızım üşengecin oğlu da olmazmış kızı da...delikafadulden uyanık ol tembel miskin olma :1shok: gözünü te böle açççç.. gel geceleri gerçi sen gündüzleri de yoksun bu aralar ya.

Kiz Geschek,
zaten olmadi cocuk filan zemuszemus . Ya gelismeleri yazmiyon, noldu yumurtalar ne alemde transfer ne zaman ?. Ben isyerindeyim ara ara giriyorum tatlim, biliyon arasira calismam lazim mafoldumben

Kiz Geschek,
zaten olmadi cocuk filan zemuszemus . Ya gelismeleri yazmiyon, noldu yumurtalar ne alemde transfer ne zaman ?. Ben isyerindeyim ara ara giriyorum tatlim, biliyon arasira calismam lazim mafoldumben

hımmm. iş var dimi :bbo: bende iş yerindeyim şu an kaçamak yapıyorum bir elim hep burda sırnaşık şey canım yarın transfer için çağırdılar kısmetse ilk denemem hayırlısıyla yarın son bulacak sonrası test gününü beklemek artık. bana dua et canım inşallah ben açarım şu basiretsizliklerimizi sebep olurum uğur getiririm size de...ardardarda fırt fırt çıkartırız he :CüvCüv: bide bakmışsın arkası kesilmiyor -tatlicadiarzu- :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…