Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diğer topikte biri bir şey kullanıyormuş bende ne diye sormuştum sende cevap yazmışın ne olduğunu anlamadım onu bende mi kullanayım bu soru 1

L-Arginin mi? soruyorsun. Yumurta gelisimine faydasi oluyor diye beni prof. icmemi söylüyordu, bende kullaniyordum, bir yan etkisi yok. Kullanabilirsin tabi

geshenk dualarımız seninle allah yardımcın olsun her şey güzel olacak buna inanıyorum dr u sonra konuşalım ben istanbulda yaptıracağım ama benim yumurta sorunum var ya dr bu konuda uzman birini seçmek istiyorum

tüp bebeğe kaçıncı denemede karar verdiniz. aşılama falan yaptınız mı ??

EVET BİR KEZ AŞILAMA YAPILDI.. SONUÇ NEGATİF. tüp için karar verdim çünkü zaman lüksüm yoktu. yaşım gereği.. ayrıca ben sebepsiz infertiliteyim ben açıklaması yok başka da çarem kalmamıştı bunda şans en azından %50 diye bir ümit başladık işte. bizden denemesi çare araması Allahtan vermesi.. nasip kısmetse olacak yok alnımıza yazmadıysa çatlasak faydası yok boşuna kendimizi üzdüğümüzle kalırız tek karımız bu olur :))

bn bu ay çatlatma iğnesi vuruldum haftaya hastalanmam gerekiyo inş olmazz dua edinn..rabbim hepimize nasip etsin....

geshenk dualarımız seninle allah yardımcın olsun her şey güzel olacak buna inanıyorum dr u sonra konuşalım ben istanbulda yaptıracağım ama benim yumurta sorunum var ya dr bu konuda uzman birini seçmek istiyorum

sağol canım benim eksik olma. takmasan kafana var ya patır patır yumurtlarsın valla sen.

Ay Allahim UMUT,
bi kere sen IVF degil ICSI yaptiracaksin arti yumurtalarin kaliteli olsun diye incir kürünü 21 + 21 gün yapmalisin, yumurtalarin kaliteli olcak, + Cinko (Zink) kullanicaksin, herseyi doktora birakma, alternatif tip takviyesiyle sende buralarda ben hamileyim diye müjdelicen

bn bu ay çatlatma iğnesi vuruldum haftaya hastalanmam gerekiyo inş olmazz dua edinn..rabbim hepimize nasip etsin....[/QUOTE

Sevgili doll,
Insaallah haftaya hamileyim yazarisin. Allahim kollarini bos birakmasin

Son düzenleme:
Aycan canım inşallah hepimiz bu haberi paylaşırız.soru 2 şimdi ben aslanpençesi,çoban çantası,civan perçemi,hayıt tohumu ,ada çayı bazen kekik hepsini karıştırıp çay yapıyorum ya

aycan ne arıyorsun kız başka yerlerde gel buraya o taraf benim hakkımda bişi bilmiyor nedeni var neyse sen gezma oralarda gel buraya :))))

Sagolsun umut kayboluyo, sen gidiyon, doll a hayirli olsun diyoz, aniden o da yok oldu, yanitsiz filan....
Ne bileyim,

Geschen,seni takipteyim, ay allahim ortalik baya karismis. :sinifsinif:

BOŞVER. huysuz insanlar her yerde var... biz burada mutluyuz dimi.. hem benim asıl topik yerim hastanedeki arkadaşlar onlarla şahsende tanıştım hepsi pırıl pırıl... burada sevdiğim arkadaşlarım var yani KK da yani. sağolsunlar iyi kızlar var yani. bende çıkıyorum. yarın malum. duş alacağım daha.. sabah erken gidceğiz.. öptüm sizi yarın uğrayın he haber verecem size...

Canim ya, dilerim hersey yolunda gider. Yarin sana duy edicem, lütfen sende pozitif ol, yani böylle kal. Allahim merhamet etsin. Emeklerini bosa ckarmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…