Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neyse bi caresine bakar insaallah. ben zencefil kullandiyorum, bagirsaklari rahatlatiyo. Bu durumlardada sabahlari 2-3 tane kuru kayisi, 1 bardak ilik su iyi geliyo. Rahatlatiyo bagirsaklari

aycan biraz önce bal,tarçın ve çörek otu karıştırıp yedim polen araba da kalmış gidip almaya üşendim

Bisey yazmadi zaten Umutcum CADIARZU Bisey demeden cikinca acil cikti dedim. yoksa oda iyi geceler der

Olsun yarinda poleni karistirirsin, bak kendine artik bakmana sevindim. Evet Cörekotu ögütülmeden etkili olmuyor diyorlar. mide eritemiyormus.

Bak cok iyi olucak, görüceksin, bana TR deki sahtekar doktor Kibrisa gidelim dedi, al iste hersey yoluna giriyo, bide yumurta transferi filan, kiz esim engel olmasa ben gidecektim biliyorumusun

ordaki dr lar nasıl bilmiyorum ama burdakiler hemen donasyon öneriyorlar ve fsh ın düşebildiğini ben burda öğrendim biliyormusun

Evet türkiyede cok yaygin, herkese tüp diyolar anladigim kadariyla, Ben hep söylüyorum adamlar tüccar olmus. Burda yok öyle bisey, en son asama IVF, ICSI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…