Anladim biliyom, ama yinede erken kalkican, gecen hafta TR deki yegenim girdi, SBS yi duydum.
Ha Geschenkin bagirsaklariyla sorunu var, su icmekten ici disina cikmis garibin.
Umut evet cok begendim, gözlerimi doldurdun..........................
Geschenk, burada transferden önce su icme diye bisey yok. Zaten ben cok heyecanli oldugumdan, transfer narkozla gerceklesiyo, dolayisiyla ben o isleme yabanciyim
he valla aynen öyle. bide şiştiki hala inmiyo davul yutmuş gibi yatıp duruyorum öööyle...
umut neler yapıyorsun nerelere giriyorsun farklı çalışmalaramı başladın sen... aycan senin işler ağır gibi geliyor bana erkende kalkıyorsun o yüzden uykun geliyor sanırım canım haklısın yat istersen yarın konuşuruz gene.
Evet hep narkozla, benim tercihim, doktorumda ayni kanidaydi. Bide Almanyada transfer normal hanimlarda narkozsuz ama su icme yok. Istersen baska hatunlara da sorabilirsin. Ben bu su meselesini TR den bi arkadasimdan duydugumda cok sasirmistim :2:canım transferde narkoz yok. yumurta toplamada vardı. yani o suyu içiriyorlar illa herkese baskılıyorlar rahmi rahat görebilmek için. senin narkozlamı oldu hep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?