Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladim biliyom, ama yinede erken kalkican, gecen hafta TR deki yegenim girdi, SBS yi duydum.
Ha Geschenkin bagirsaklariyla sorunu var, su icmekten ici disina cikmis garibin.

he valla aynen öyle. bide şiştiki hala inmiyo davul yutmuş gibi yatıp duruyorum öööyle...

umut neler yapıyorsun nerelere giriyorsun farklı çalışmalaramı başladın sen... aycan senin işler ağır gibi geliyor bana erkende kalkıyorsun o yüzden uykun geliyor sanırım canım haklısın yat istersen yarın konuşuruz gene.

geshenk bana dr bir toz vermişti suya karıştırıp içiyosun ama ismini hatırlamıyorum şurup şişesi gibi ama ondan büyük beyaz bir toz dr u arayıp sorsan

Umut evet cok begendim, gözlerimi doldurdun..........................
Geschenk, burada transferden önce su icme diye bisey yok. Zaten ben cok heyecanli oldugumdan, transfer narkozla gerceklesiyo, dolayisiyla ben o isleme yabanciyim

canım transferde narkoz yok. yumurta toplamada vardı. yani o suyu içiriyorlar illa herkese baskılıyorlar rahmi rahat görebilmek için. senin narkozlamı oldu hep??

Hayatim ben muhasebedeyim, erken basliyorum, hafta ici uzun calisiyorum, cuma erken cikiyorum. Benim sabit calisma saatim yok, saatlerimi kendim ayarliyorum.
Ama gece saat 10.00 ile sabah 05.30 arasi vücut kendini yenileyen hormonlari salgiliyo, o yüzden o saatlerde uyumayi tercih ediyorum. Erken kalktigim icinde erkenden uykum geliyo. Yoksa vücut yorgunlugum olmuyo.

canım transferde narkoz yok. yumurta toplamada vardı. yani o suyu içiriyorlar illa herkese baskılıyorlar rahmi rahat görebilmek için. senin narkozlamı oldu hep??
Evet hep narkozla, benim tercihim, doktorumda ayni kanidaydi. Bide Almanyada transfer normal hanimlarda narkozsuz ama su icme yok. Istersen baska hatunlara da sorabilirsin. Ben bu su meselesini TR den bi arkadasimdan duydugumda cok sasirmistim :2:

ya ben burdayim, siz cok agirsiniz, tosbalar.

Geschenk, su beyaz tozun adi ne umut sordu ama okumadin sanirim

yok yok kabızlığı gidermek için vermişlerdi ismini hatırlamıyorum ama dr un bir şey tafsiye etmesi gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…