Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canimsin ya, güzel yürekli Umudum, Ben en son Kasim 2009 da ICSI yaptirdim birdaha doktora gitmedim. Jinekolok bir müddet görmek istemiyorum, inancimi kaybettim onlara, o yüzden gecen gün Endokrinoloji Dokoruna gittim, Hormonlarimi merak ettigimden.
Ya icim disim hormon oldu. Yine gidicen yine hormon, Allahtan o kadar hormondan sonra sismedim
Kiz benim burdaki Prof. harika bi insandi. FSH AMH hepsi degisebilir diyen bi babacan adamdi, bide burda tüp bebk merkezinde islem yaptirmiyorsan, oradaki doktora normal jinekologa gider gibi muayene olamazsin. Sadece islem yaptiriyorsan gidiyorsun

bunu da yazıp yatayım dedim aynen bende jinekolog görmek istemiyorum o yüzden hormonlarımada baktımadım bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

KIZLAR DÜN GECE ıNTERNETıN AZıZLıĞıNE UĞRADIM VE SıNıR OLDUM O KADAR YAZDIM SıZE YOK ANACIM GıTTı
GELMEZ UÇTU KONMAZ :))) inadı tuttu yazdıklarımda gitti. laptopdan yazıyordum alt katta nerdeyse atıp
kıracaktım yani. tam zamanını buldu yani. tamda ikinizde burdaydınız ya inadı tuttu meretin.... uyuz
nolcakkk sempatiksalakcinni velhasıl şimdi okuyabildim daha sizi. yoksa öyle pat diye çıkmam ben...

umut bu arada okudum bak seni tuvalete koşmuştur falan... alay etme bekiim benim gibi sidikli zavallı
yatalak kadınla kaydirigubbakcemile bak sonra bana benzemesin sonun :roflol:

ah canım benim inşallah senin gibi olurum inşallah o seviyeye gelirim ne yaptın haledebildinmi

ah canım benim inşallah senin gibi olurum inşallah o seviyeye gelirim ne yaptın haledebildinmi

inşallah umut inanıyoırum sizde en yakında peşimden geleceksiniz ben ayağımı sürüdüm çünkü.. inanıyorum sende umut da aycan da anne olacak.. he bide pervin sende olacaksın canım arada bakıyorsun bize ceee gidiyorsun..

Alo kizlar,
nasilsiniz ?
bakiyorum bugün erken girmisiniz. Ben bugün yine disaridaydim. Bayagi yürüdüm alisveris yaptim geldim. Böyle be güzeller.

Alo Geschenkcim,
nasilsin sagligin nasli, hersey yolunda insaallah, ilaclari düzenli kullaniyosun insaallah.

Alo Geschenkcim,
nasilsin sagligin nasli, hersey yolunda insaallah, ilaclari düzenli kullaniyosun insaallah.

evet hayatım düzenli kullanıyorum tabi. karnım şiş hala ama daha rahatm önceye göre. sen neler yaptın geçde osa gelmişsin

Iyi valla, bugün is yok e malum c.tesi. Carsidaydim alisveris yaptim, yürüdüm geldim, yoksa hersey ayni. Iyi geceler.

uzak tatlim, neden orda tanidiginmi var, güzel olmasalar almam tabiiki kaydirigubbakcemile2. E askolsun be ya. Manheimda tanidiginmi var akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…