Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah ise gittim calistim, erken ciktim, carsiya gittim, bugün hava cok güzeldi, 3 gündür sicakti ama yine yagmur yagacakmis. Neyse güel güzel gezdim, alisveris yaptim. Eve geldim dizilerimi seyrettim, yaticaktim sonrada yarin c.tesi biraz gec yatarim dedim vede simdi burdayim.guclubacismile
Geschenk önce yazilanlari okuyor anladigim kadariyla

geshenk geçmiş olsun canım Allah aynı şeyleri tekrar yaşatmasın sonucunu heyecanla bekliyoruz

benim yarın sınav görevim var hani burda SBSsınavı varya olsuuuun sizinle sohbet uykusuzluğa değer

kıslarrr oh hepimşz burdayız.. umut sağol canım... aycan çalışkan aycan opuyorumnanaktan

Sen nasilsin UMUT, iyimisin? Evet bana göre cok dogru yoldasin....kaydirigubbakcemile5. Gelismeleri okudum memnun oldum. Az önc vicks sayfasinda gördüm seni, bence o olay dogru degil,
Geschenk niye yazmadi hayret, sositososito.

umut demek SBS ye gireceksin kıss uyuklama yarın kaçırma kopyacılaı sırnaşık şey

aaaaaaaaa umut sinavin varsa; cok takilmayalim, yarin aksam görüsürüz ozaman. Ay ben zaten size sasiriyorum. Nasil bukadar uykusuzluga dayaniyonuz.a.s.

yok hiç zor olmadı canım ama şu idrar olayı var ya o beni mahvetti işte. nerdeyse yapacaktım inan bana ne zormuş bu tutma işi tutulmuyo yaw inadına hiç gitmediğim kadar helaya gittim :))) ondanmıdır ilaçlarmı yapıyor anlamadım valla sidikli bişi oldum çıktım ayyy en zor yanıydı işte bu. başka bir zorluğu yok siz bilirsiniz zaten.

Anladim biliyom, ama yinede erken kalkican, gecen hafta TR deki yegenim girdi, SBS yi duydum.
Ha Geschenkin bagirsaklariyla sorunu var, su icmekten ici disina cikmis garibin.

Umut evet cok begendim, gözlerimi doldurdun..........................
Geschenk, burada transferden önce su icme diye bisey yok. Zaten ben cok heyecanli oldugumdan, transfer narkozla gerceklesiyo, dolayisiyla ben o isleme yabanciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…