benim 10 yaşında bi kızım var.bebek düşüncem yok. sadece progesteron hormonu ile başım dertte düşük seviyede o da adet öncesi lekelenme yapıyor. dr da migrenim var diye hormon desteği başlamadı.ben de buradan bakınıyorum işime ne yarar diye.
Arkadaslar ben cikiyorum. Allah rahatlik versin. Saglik versin. Para versin. Ask versin. Cocuk arayanlara cocuk versin. Tschüssssss zemuszemus
Bak Geschenk, ben civan percemi, hayit, aslan pencesi, coban cantasi, ahudud yapragi, adacayi vede türkcesini bilmedigim bi bitki daha var vede kekik hepsini demleyip iciyorum gercekten hormonlarim gayet düzeldi. Bilgilerine canim
Hepsini birarada bulmadim canim, hepsini ayri ayri aldim. Eczaneden bide buna ilaveten Storchschnabelkraut türkcesini bilmedigim bir bitki. daha aldim. e dert gelince derman ariyosun otomatikman. Ha belki haklisin bende bulamam saniyodum cünkü burda aktar olayi yok. Ama eczanede bütün bitkiler satiliyo. kaydirigubbakcemile3maşallah hepsini nasıl buldun bir arada. :))) tamam canım mesaj alınmıştır. aldım kabul ettim... aklımda olsun.. aklımın bir ucunda saklayım ben bun. hadi öptüm seni iyi geceler.. yat artık orda saat yarım dimi burda 1,5
aycan verdigin bilgiler icin sagol..ebay´den ismarladim caylari..
TR de bir doktora email yazdim..l-argini kullan dedi...ben 3 düsükten sonra kinderwunschzentrum´´a gidiyorum en son cuma gittim miyom vardi bende 6 cm olmus amelyat sart dedi,amelyat sonrasindada 3-4 ay hamilelik yasakmis cok agladim,amelyatimi ancan agostosta yaptirabilecegim..umutlatim artik bitmek üzere son cirpinislarim artik gücüm kalmadi....
FSH-4,6
LH-2.1
E2-45
AMH(Antti müller hormon)1.0... yumurta rezervin AMH sonucuna göre cok azalmis ded doktor..3 bebegim öldü,sorun bulunamadi,yasim 39 ve simdide amelyat cikti cok zor günler yasiyorum...Allah hepimize yardimci olsun...
GESHENK senin durumun ne oldu,umarim hersey yolundadir...
Canim ya, üzüldüm.ben yine hastandım(((( :::::::::::::::::::::::::::....
kimse kalmamış :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?