Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah uzun ömürler evladına.. evet hayıt bütün hormonları dengeliyormuş yani yükseksede alçaksada tam karara getiriyormuş.. fakat düzenli ve uzun süre içmen gerek. civanperçemi de myom için çok iyi diye biliyorum ben. birlikte de içenler var bu iki bitkiyi.

kızlar benim uykum geldi hem çok oturdum biraz uzanayım yine. size iyi muhabbetler hayırlı geceler. Allah rahatlık versin. yarın gelirseniz konuşuruz yine. carefully yine gel olurmu..

Arkadaslar ben cikiyorum. Allah rahatlik versin. Saglik versin. Para versin. Ask versin. Cocuk arayanlara cocuk versin. Tschüssssss zemuszemus

Arkadaslar ben cikiyorum. Allah rahatlik versin. Saglik versin. Para versin. Ask versin. Cocuk arayanlara cocuk versin. Tschüssssss zemuszemus

mirmirmirmir opuyorumnanaktan zemuszemus olumunekankayizsmile :CüvCüv: :teytey:

Bak Geschenk, ben civan percemi, hayit, aslan pencesi, coban cantasi, ahudud yapragi, adacayi vede türkcesini bilmedigim bi bitki daha var vede kekik hepsini demleyip iciyorum gercekten hormonlarim gayet düzeldi. Bilgilerine canim

Bak Geschenk, ben civan percemi, hayit, aslan pencesi, coban cantasi, ahudud yapragi, adacayi vede türkcesini bilmedigim bi bitki daha var vede kekik hepsini demleyip iciyorum gercekten hormonlarim gayet düzeldi. Bilgilerine canim

maşallah hepsini nasıl buldun bir arada. :))) tamam canım mesaj alınmıştır. aldım kabul ettim... aklımda olsun.. aklımın bir ucunda saklayım ben bun. hadi öptüm seni iyi geceler.. yat artık orda saat yarım dimi burda 1,5

Hepsini birarada bulmadim canim, hepsini ayri ayri aldim. Eczaneden bide buna ilaveten Storchschnabelkraut türkcesini bilmedigim bir bitki. daha aldim. e dert gelince derman ariyosun otomatikman. Ha belki haklisin bende bulamam saniyodum cünkü burda aktar olayi yok. Ama eczanede bütün bitkiler satiliyo. kaydirigubbakcemile3

Selam Kizlar,
Umutcum sen bugün piknikteydin, anladigim kadariyla yoruldun, gelemedin.
Geschek, senin iyi oldugunu diger topoikten okudum ögrendim. :icecream:

Son düzenleme:
Selam Umutcum, nasilsin, günün güzel gectimi? Görüyorum geldin ama komsum geldi, suanda cikmam lazim cabuk giderse yine girerim. Öptüm

Son düzenleme:
bende seni göremeyince üzülmüştüm ben diğer sahifeleri karıştırıyorum erken giderse haberdar et

aycan verdigin bilgiler icin sagol..ebay´den ismarladim caylari..

TR de bir doktora email yazdim..l-argini kullan dedi...ben 3 düsükten sonra kinderwunschzentrum´´a gidiyorum en son cuma gittim miyom vardi bende 6 cm olmus amelyat sart dedi,amelyat sonrasindada 3-4 ay hamilelik yasakmis cok agladim,amelyatimi ancan agostosta yaptirabilecegim..umutlatim artik bitmek üzere son cirpinislarim artik gücüm kalmadi....

FSH-4,6
LH-2.1
E2-45
AMH(Antti müller hormon)1.0... yumurta rezervin AMH sonucuna göre cok azalmis ded doktor..3 bebegim öldü,sorun bulunamadi,yasim 39 ve simdide amelyat cikti cok zor günler yasiyorum...Allah hepimize yardimci olsun...

GESHENK senin durumun ne oldu,umarim hersey yolundadir...

Eh be arkadasim,
harika degerlerin var, sen bunu mu üzüntü yapiyorsun, Yasin 39 ama masaallah harika degerlerin var. Ya niye sogan kürü yapmiyorsunki, kistleri filan temizliyo, hem yumurtaliklarinida harekete gecirir. IVF mi ICSI mi yaptiriyorsun, sorun bu degerlerden anladigim kadariyla, esinde, yumurta kalitesini artirmak icin bende L-Arginin kullaniyordum, ama bir daha islemlere baslamadan önce 21 + 21 günlük incir kürünü yap. yani isleme basladiginda incir kürünün 2. 21 günlügüne baslamis ol. Allahin izniyle olur. Hangi sehirdesin doktorunn nasil iyimi? I

Aycan..bende degerlerim cok iyi diye sevindim ama dokror AMH sinirda onu baz almaliyiz dedi..sogan suyunu yaptim,ama miyom kücülmedi ..en son 4.5 aylik hamilelik yasadim 23 martta kaybettim bebegimi daha cok yeni acim..tek tüpüm kapali benim,simdi birde amelyat cikti...tüp yada asilama yaptiramam canim cünkü esim zaten cocuk istemiyor onun var ilk evliliginden olursa dogal olsun diyor yani bana bu konuda yardimci olamayacak cok yalvardim ama yok diyor...

Ben Mannheim´´da yasiyorum ..kadin doktorum beni kinderwunschzentrum´´a yönlendirdi,senin icin artik ben yardimci olamam dedi..pihtilasma,kromozon arastirmasi yapildi hepsi temiz cikti.en son ordada bana amelyat ol gel dediler,miyom var bende kist degil 4 cm idi ama hamileligimde 6 olmus ,amelyat sart dediler,sevk yazdi amelyat icin cok morelim bozuk.ama mecburum artik o arada yasim 40 0lacak sanirim offfffff yaaa

6 yila yeni girdim Almanyada bu hamileleik ve düsüklerim yüzünden burda hic yüzüm gülmedi.dogru düzgün dilde ögrenemedim esimse hic yardimci olmuyor..cok bunalimli,yalniz,zor günler yasiyorum sabrediyorum anne olamk icin..insallah Allahim bana bunu nasip eder,beni diger hamileleigimdekiler gibi yari yolda birakmaz..cümlemizi evlat sahibi eder..

Ya arkadasim, belkide o miyom ameliyatindan sonra rahim temizlenir, yine kendiliginden hamile kalirsin, acina saygim büyük, Allahin izniyle o ameliyatta belki tüpünde acilir, niye bukadar üzülüyorsun, Allahim büyük, seni magdur etmicek, dogal yoldan evlat sahibi olucan .. Bana öyle geldi, ama yapabilecegim bisey olursada herzaman yaparim, ben münihteyim, bilemiyorum. Ama niye düsük onu anlayamadim. Neyse Alahin bi bildigi vardir. Ama ameliyata bide pozitif tarafindan bak, ben bicok kisi taniyorum ameliyattan veya laparasokopiden sonra hamile kaliyor. Kinderwunschzentrumda olacagi ne malum. Olsa benim 5 denememde olurdu. Kiz sen dogal yoldan hamilee kalabiliyorsun. Inana bana bu ameliyata yürek ferahligi icinde git. Seni anne olmaya 1 adim daha yaklastiracak onu düsün, Bir doktorun söylediginede inanma AMH da en yüksek deger zaten 3 doktorun halt etmis
Bir baska doktora daha görün derim ben. Hem yasin 40 olsada, niye sorun yapiyosun, bu degerlerle sen cok rahat anne olursun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…