Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kandiliniz mübarek olsun.. bol bol dua edelim bu gece.. siz artık hiç girmiyorsunuz nedense..

kızlar nerdesiniz aycaaan başka yerlere yazıyorsun bu sh da yoksun iyimisin belin nasıl geshenk inşallah dualarımız kabul olur iyi geceler

kızlarr hayırlı kandillerr... ben geçen 2 ay klomen kullandım..sizce bu ayda kullanmalı mıyım??klomen kist yapar dediler...olan var mı??

Sevgili Umut, sizlere daha öncede söyledim, ben gec vakitlere kadar oturamiyorum, dayanamiyorum. kaydirigubbakcemile3
gündüzleri isyerimden ara ara girip yaziyorum. Ama bu aksam görüsürüz insaallah
Hayatim diger sayfada sormussun, tabiiki ari sütü bal polen aktarda satiliyo...........

Son düzenleme:
canıııım arı sütü bal poleni ben taaaa 22 mayısta sormuşum nerelerdesiniz ya küsecem artık

Geschenkte bayagidir, girmiyor buraya, az kaldi ayin 22 sinde gebelik testine gidecek heyecanlidir herhalde,

Hayir okumadim, ama nasil sacmaliyorsun, neden korktunki?, hayir bu ay yok dese noldu dünyanin sonumu?, Birde artik 17 yasinda degiliz, dolayisiyla her ay üretimde bulunamayiz, bu ay yok der, bir dahaki ay var der.
Ay ilgincsin anacim,,,,,,,,,,,,akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…