Canim ya, üzüldüm.
Kiz belkide kendiliginden hamile kalirsin yaçatlatma iğnesi vurulmuştum ..belki bu kez olur demiştim..bu ay yine fsh mı ölçtürecem..en son 9a düşmüştü..inş o daha da düşmüştür...
rabbiim duy sesimizi..bizlerde o duyguyu tattır...:2::2::2::2:
aycan verdigin bilgiler icin sagol..ebay´den ismarladim caylari..
TR de bir doktora email yazdim..l-argini kullan dedi...ben 3 düsükten sonra kinderwunschzentrum´´a gidiyorum en son cuma gittim miyom vardi bende 6 cm olmus amelyat sart dedi,amelyat sonrasindada 3-4 ay hamilelik yasakmis cok agladim,amelyatimi ancan agostosta yaptirabilecegim..umutlatim artik bitmek üzere son cirpinislarim artik gücüm kalmadi....
FSH-4,6
LH-2.1
E2-45
AMH(Antti müller hormon)1.0... yumurta rezervin AMH sonucuna göre cok azalmis ded doktor..3 bebegim öldü,sorun bulunamadi,yasim 39 ve simdide amelyat cikti cok zor günler yasiyorum...Allah hepimize yardimci olsun...
GESHENK senin durumun ne oldu,umarim hersey yolundadir...
siz ne durumdasınız..inş her şey yolundadır...
L-Arginin i toz halinde eczaneden aliyorum, 25mg üzerine biraz meyve suyu koyup eritip iciyordum, bayagidir kullanmiyorum. Yumurtalarin kaliteli olmasi icin faydali oldugunu söylüyor doktorum, dolayisiyla ameliyattan önce kullanma, ameliyattan sonra baslarsin, ama ayni etkiyi incir kürüylede elde edebilirsin arkadasimAycan sen L-Arginini´´yi nasil kullaniyorsun canim,bilgi verirmisin bana..yarin onuda eczaneden almayi düsünüyorum..TR den 3 doktora yazdim durumumu,2 si l-argini ved DHEA 25 mg tablet kullan diye yazmislar..yarin alacagim ikisinide..amelyattan önce ve sonra kullanayim..hayirlisi artik
Sevgili Umut, bilmiyorumkismile
boyun fitigi yokmus, öyle söyledi doktor. Haftaya ptesi de belime bakicaklar. Kiz sen neler yaptin yeni bilgiler elde edebildinmi??? Datlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?