Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim ya, üzüldüm.

çatlatma iğnesi vurulmuştum ..belki bu kez olur demiştim..bu ay yine fsh mı ölçtürecem..en son 9a düşmüştü..inş o daha da düşmüştür...
rabbiim duy sesimizi..bizlerde o duyguyu tattır...:2::2::2::2:

Kiz belkide kendiliginden hamile kalirsin ya

Selam Umutcum, nasilsin
karsilasiriz diye girdim ama bayagi gec giriyorsun sen ya? Biraz arastirabildinmi bari o doktoru ?

L-Arginini ben burda toz halinde, eczaneden aliyorum, ama türkiyede nerder satiliyor bilmiyorum canim bi eczaneye sor, L-Arginini aslinda Kas yapmak icin vücutcular kullaniyor aslinda, anladigim kadariyla rahimde kas oldugu icinmi kullandiriyor buradaki doktorlar bilmiyorum

gercekten rahatsizim, yarin boyudan CT cekilecek, siddetli bas vede onuz agrisindan geberiyorum, boyun fitigi filan yoktur insaallah, hayirlisi, agri kesicilerle kalakaldim

CANLARIM COK GEC OLDU ZATEN LAPTOBUNDA AKÜ BITTI. KARSILASMAK ÜMIDIYLE GIDIM, SÜKÜR GÖRÜSTÜK. ÖPÜYORUM KOCAMAN, ALLAHA EMANET OLUN,

Son düzenleme:
Yarin giricem yazdiklarinizi tek tek okicam, Ferfecir bukadar karamsar olma, ama bi baska doktora daha görün, umutcum sen cok rica ederim o doktoru bi arastir, Hepinize iyi geceler, iyiki varsiniz, savasci hatunlar, pes etmek yok, yola devam kaydirigubbakcemile3

Aycan sen L-Arginini´´yi nasil kullaniyorsun canim,bilgi verirmisin bana..yarin onuda eczaneden almayi düsünüyorum..TR den 3 doktora yazdim durumumu,2 si l-argini ved DHEA 25 mg tablet kullan diye yazmislar..yarin alacagim ikisinide..amelyattan önce ve sonra kullanayim..hayirlisi artik

siz ne durumdasınız..inş her şey yolundadır...

yolunda kızlar yolunda sağolun... yaa nerdesiniz siz bakayım sizi kaçaklar siziiii kaç günlerdir kimseler yok burda klava: aycan olmayınca umudu da diğer topicte buldum hadi.. kızlar yarın okurum yine geç oldu yatacam bende.. öpüyorum hepinizi. opuyorumnanaktan

L-Arginin i toz halinde eczaneden aliyorum, 25mg üzerine biraz meyve suyu koyup eritip iciyordum, bayagidir kullanmiyorum. Yumurtalarin kaliteli olmasi icin faydali oldugunu söylüyor doktorum, dolayisiyla ameliyattan önce kullanma, ameliyattan sonra baslarsin, ama ayni etkiyi incir kürüylede elde edebilirsin arkadasim

Sevgili Umut, bilmiyorumkismile
boyun fitigi yokmus, öyle söyledi doktor. Haftaya ptesi de belime bakicaklar. Kiz sen neler yaptin yeni bilgiler elde edebildinmi??? Datlim

Sevgili Umut, bilmiyorumkismile
boyun fitigi yokmus, öyle söyledi doktor. Haftaya ptesi de belime bakicaklar. Kiz sen neler yaptin yeni bilgiler elde edebildinmi??? Datlim

canım geşmiş olsun boyun fıtığı olmaması çok güzel çok sevindim inşallah belindede birşey çıkmaz ben iyiyim buğün misafirim vardı yeni gitti anca girebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…