Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gögsün niye agriyo, hayit gögüs agrisini yok eder aslinda.......
Kiz öyle böyle derken bide hamileyim diye piyasaya cikiyonmu, seyret ozaman filmi.........

Hanimin cifligine bakim dedim güllü dogurdu,saman yoluna bakim dedim zuhal bebegini kaybetti...ikisinin yasadiklarinida yasadim...birinde ölü bebegimi dogurmak icin 5 gün hastanede sunni sanciyla kivranip,kabus gibi günler,geceler yasadim sanki 5 yil gibi geldi..digeride 2 side 3 aylik olduklari icin kürtaj ve eve yollanma..3 aylik olanlara aklim ermisti,mantigim almisti ama 4,5 ayini dolduran son bebegim icin aklim mantigim almiyor,kahroluyorum gözyaslarim dinmiyor ve yillar gecsede dinmeyecek...

Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin,kimsenin kucagini bos birakmasin,bizi o meleklerden mahrum etmesin..
sizinde bozmiyim moralinizi,ama ne yapim iste film bile bakamaz oldum...

Valla ben kocakarilar gibi,
boyun agrisi, bel agrisi agrisi, bas agrisi, ay kendime kiziyorum bu siralar, ama burda havalar isinmadi, yagmur yagmur ve yine yagmur.....
Neyse insaallah haftaya düzelirde, bende düzelirim.
Sen doktora önümüzdeki adetinde git bence, hem kürlerini bir ay yapmis olursun,

adaçayı yağı aldım onu kullanacam testi ondan yaptırdım bu arada adaçayıyağını buğün kullanmaya başlasam olurmu

bitkilere devam ama buğün adetimin 11. günü dünden beri ğögsüm çok ağrıyor

Canim benim adetinin 11.günüyse anca ovülasyon zamanina denk gelir degilmi...ne testi yaptinki ovülasyonmu gebelikmi?

canım inşallah önümüzdeki ay tüp bebeğe gideceğim ahhhh birde nereye gideceğime karar verebilsem

ferfecir adetim bu ay renk olarak biraz değişik oldu kahverengi gibi ordan kafam karışmıştı yani iş olsun diye test yaptırdım

Selam,
ay ne bu moralsizlik, bende kaybettim, bir sürü igne ilac, dünya para, hamileyim diye havalar uctum, sonra aldirmak zorunda kaldim,
Ama hayat devam ediyo, ya Allah tan herseyin hayirlisini dilemek lazim. Ya dogsaydi vede sakat olsaydi? O daha büyük aci. Sen dogal yoldan hamile kaliyorsun, su kistini bi aldir, allahin izniyle yine olcek, insaallah saglikli topac gibi, sen böyle negatif oldukca, sagligin düzelmez arkadasim.

Anladim canim bende yaptim o testlerden hemde cok...acaba üstüne görmemi diye..hatta bu ay esimle aramiz limoni oldugu icin birlikte bile olmadik,ama ben reglime 4.5 gün kala acaba himilemiyim diye düsünürken kendimi buldum kac defa...allahtan test yapacak kadar kirmadim daha kafayi:)

Test yapmakla iyi yaptin, Umut ben sana nededim gecen gün, kaybedicek hic biseyimiz yok, ne aldiysan kullan, Allah yüzüne bakicak

Aycan Vallahi kizacaginin düsündüm zaten,tabiki haklisin canim..ama aksam olunca hüzünlenenlerdenim...iyi olacak hersey öyle olsunda zaten umudumzda olmasa neyimiz kalirki..

Ferfecir, bu bebek olayi yüzünden esinle evliligini bozmamalisin. Bu baski kocalarida bunaltiyo.

esim cocuk istemiyor zaten o yüzden tek sansim zaten dogal yol..

Kizlar, ben sizin umutsuzluguna kiziyorum, vallahi ha...........
Ya ben kendimden gectim, ben bu bebek olayini zaten kapattim, simdi bana siz kizabilirsiniz ozaman bu sayfalarda ne isin var diyebilirsiniz bana sempatiksalakcinni ben sagligimi düzelteyim, hormonlarim altüst oldu cünkü.......
Ama su halde bile sizden daha umutluyum aaaaaaaaaaaaaaa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…