Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aycan kesinlikle katılıyorum buradan önce ben de benim gibi 3-5 kişi var zannederdim ama varmış işte ne güzel paylaşıp mutlu oluyoruz

Ben bi kac kere baska topiklerde yazmistim, burada bikac yillik hatunlar, kiz bi cevap yaz demi, yok, ay nasil sinirlenmistim, Ay allahim bunlar grup aralarinada kimseyi kabul etmiyolar dedim. Iyiki bu sayfaya gelmisim.

Bizde birgün mutlaka bu topige hamileyiz diye yazacagiz degilmi cancagizlar...

Eskisehirliyim aslen ama almanyaya istanbuldan geldim 5 yilm bitti alamanyada

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
FERFECiR38, Aycan, umut10, TUANAY

deye yaziyor sayfanin altinda ordan bakiyor umutta

dün bir topiğe girdim dikkatimi çekti bayanın biri40 yaşında 2 yıllık evli fsh ı 42 lerde okudum okudum bitkisel ile 6 ayda fsh ını 42 den 10 düşürdü o bide yeşil çay içiyormuş

Evet kizlar, dediginiz gibi olsun insaallah, inanmak basarmanin yarisidir, olucak insaallah.
Evet FERI sen nerelisin, bana adana gibi geldi

izmirli bayandanmi bahsediyon, nikini vermeyelim simdi.. ben biliyom, o sayfayada yaziyom cünkü. Ordada bi hamilemiz vardi 2 hafta önce

Eskisehirliyim aslen ama almanyaya istanbuldan geldim 5 yilm bitti alamanyada

diye yazmistim...adana nerden cikti kiz..yoksalama kebap kokusumu geldi

Feri kursa filan gitmiyormusun? Git dilini gelistir, part time ise gir. Cevren olur. Gerci burdakiler cok kültürsüz.

Ah ah olsada yesek, ne bileyim, öyle geldi icimden, dedin ve simdi istahim acildi, nutellali ekmek yedim inan

evet izmir de o ne kullanıyordu hayıt aslan pençesi bide yeşil çay değilmi
Evet onlar bi grup aralarinada kimseyi almiyorlar. Allah yardimcilari olsun. Bu topiklerde cok eskiler biraz inceledimde. Inan icin icin dua ettim onlara, Allahim kucaklarini bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…