Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her seyi nyapacagim..elimden geleni ardima koymayacagim dagilin lennnnnnnnnnn cocuk yapacagim...of ya Allahimmmmmmm sen büyüksün mini minacik bir bebecik nasip eyle bize uykusuz geceler,boyasiz saclar,sismis göbecikler,yirtimis baldirlar,göbüsler,gögüsle ,alinmis 20 kilo hepsine raziyiz

tampona 2-3 damla damlatip koydum iceriye sabahta cikardim..ama akintim filan olmadi..KK de okumustum bende güya tüplere iyi geliyor aciyor diye..bu ayda yapacagim..pazar baslarim..hem sogana hemde adacayina..caylarida aldim onlarida icecegim...

aycan rica ederim sende hamile kallacaksin tabiki..

Hayatim bizde problem esimdede var. Bide bisey diyeyimmi ben küstüm bebege,:ecrin_bebek: benden iyi annemi bulcakti, yillardir aradim, tam geliyodu vazgecti, ohaoldumsmile daha gelmesede olur. Ben teslim oldum valla. Demekki benim icin böylesi hayirli, kiz bebek bebek diye diye evliligiminde icine okudum.
Bana hic kirilmayin kizlar bu siralar böyle düsünüyorum. Yoksa o baskiyla intihara bile gidiyordum. Bana gelmiyorsa orda kalsin diyorum. (Doktorum düsüncelerimi kontrol etmem gerektigini söyledi ya) Adam vur dedi ben öldürdüm

alkisalkisalkis:lepi::dance::roflol::roflol: Harikasin yaaaa.................

doktor miyom amelyatinda tüplerede baklir,acmaya calisilir dedi ama arastirdigim kadariyla olasilik azmis..1 bile acik olsa yeter bana...son bebek icerde 2 hafta ölü kalmis insalla enfeksiyon sag tüpümüde kapatmamistir,cünkü idrar yolu iltihabindan doktora gittim bebegde bakti kalbi atmiyor dedi..off ya

aycan gercekten doktoru yanlis anlamisin...dermansiz dert yok artik hele hamilelik konusunda esinde destekse hele tip bugun olmasada yarin mutlaka cözüm sunuyor..

bak ben 3 bebek kaybettim,cok bunalimlar yasadim..allahin lanetli kulu ilan ettim kendimi,ölmek istedim,doktor bebek ölü diyince eve gelip kendimi banyoya kitledim hastaneye gitmem diye,,saatlerce acmadim kapiyi,esim eve ambülans cagirdi kriz gecirdim hastanede korkunc 5 gün yasadim herkes acidi bana,ignelerle uyutuldum..su an yasayan ölü gibiyim sokaga bile cikamiyorum,hamile kadin,bebek arabasinda bebek görmiyim diye..ama yinede deneyecegim herseye ragme..

Allah bu Kadinlar kulübünü kuranlardan razi olsun. Ne güzel bi fikir, hayatimda ilk defa bu kulüp sayesinde, rahat rahat bu olayi paylasabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…