Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Genelde bu tuzak kuruluyor, ithal gelinlere vede ithal damatlara, türkiyeden gelirken bisey bilinmiyo, olsun o adam senin kaderinmis, Bunun ilk cocugunun annesi türkmü, :hulya:

kizlar ben sogan suyunu miyom 3 cm iken yaptim 2 ay ama olmadi kücülmedi gerci büyümedide ..inciride yaptim ve kist oldu bende...en son rahim filmi cektirmistim ve rahim filmi cektirdigim ay hamile kaldim...sagdaki tüpüm acilmis cekim esnasinda sol zaten kapaliydi o ay klomende kullanmistim ve sansim yaver gitmisti ama olmadi..simdi hem miyom hemde tüp tikanikligi icin yiyecegiz narkozu hayirlisi artik

ah ferfecir ben neler çektim miyom rahim duvarında imiş normalde o miyom alınmaz kesilirmiş benim akıllı dr miyomu temizlemiş ve rahime dikiş atmiş yapışıklık oldu yapışıklığı açmak için bir ameliyat daha spiral takıldı 2 yıl spiralli gezdim yapışıklık olmasın diye bu arada 9 ay adet olmadım yine yapışıklık oldu ankarada tekrar ameliyat oldum spiral çıktı yapışıklık açıldı ankaradaki dr dan allah razı olsun adetlerim normale döndü bu kez de yumurtalar kalitesiz çıktı çünkü miyom ameliyatı sırasında yumurtalığa giden ince bir damara bile zarar verdi ise hem yumurta sayısı hem kalitesi düşüyormuş benim annem 55 yaşında menepoza girdi ablam 40 yaşında 3. bebeğini doğurdu ben ise menepozdan korkuyorum

Yok canim Alman bir bayan..ayni sehirde degiliz zaten o 1.5 saat uzakta..esimde oglunu 2 haftada bir h.sonu aliyor..

şimdi bu yazdıklarımı oku ve bir kez daha düşün haa bu arada teyzem 4 çocuğu vardı 5. çocuğunu bilmem kaç yıldan sonra 49 yaşında doğurdu kısmet işte

Umut gercekten zor seyler yasamisin..cok gecmis olsun...bende korkuyorum amelyattan ,bir aksilik yasanirda umutlarim tükenirse diye..

Ay umut, senin rahiminde hersey yolunda, bol bol incir ye, yumurtalarin kaliteli olur, canini üzme bosuna, ay sen mucize filan diyon ya, simdi yazdiklarini okurken karar verdim senin hamile kalamaman tamamen psikolojik.

reglim yarin bitecek deneyecegim zaten..amelyati anca Agostosta yaptirabilirim o rada yapacagim..6 cm de cok büyük bakalim artik..

aycan son gittiğim dr var ya bana senin normal yoldan hamile kalma şansın ile tüp bebek te hamile kalma şansın aynı demişti ama tüplerimi bende bilmiyorum oda taaaa ameliyattan öncekine göre açık diyor adaçayıyağı ile eğer tüplerimde bir sorun varsa açılır yarında maydanoz süt buharı yapayım

feri kürü düzenli yap, sabah ve aksam. Bu arada esin evdeki sogan kokusundan rahatsiz olucak haberin olsun.

O serefsizler, öyle diye diye senin psikolojinin canina okumuslar, senin hamile kalmani engelleyen daha cok stres olayi. eyvahedigeldismile
Ben bu bitkilere inaniyorum, buralarda neler okuyoruz, ne olmazlar oluyo.guclubacismile

bende gecen ay adacayi yagini yaptim regl sonrasi 5 gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…