- Konu Sahibi janseray
-
- #1.321
geshenk ben sana bir soru sormuştum nerde cevabı bu gece topiğe ilk girişimizde sormuştum
UMUT Sen soruyu kime sordun,
GESCHENK ikimizden de yada iki mesajdan nasil alinti yapiyon ya anlattttttttttt
Kisa ama öz mesajlar Geschenkim, senin gibi birakip kacmiyom,
Hayatim B12 haricinde hepsini kullaniyom, sadece B12 yerine ACE Selanyum kullaniyorum
geshenk sana sordum demek okumadın tedaviden önce umut tüp bebek sahifesine girmişin sanki önce orda yaptırmayı düşünmüşün sorum fikrini ne değiştirdi neden asm ye karar verdin biliyorsun ben yere karar veremiyorum
yok be onu topigine giriyorum, bakiyorum hangi sayfada, gidip alip geliyorum.hani birsürü topik var hepsine tek tek mi bakıyorsun
yok yarın işe gidiyorum zaten. ama herkes gitti havada yağdı bugün şakır şakır nereye gideyim herkes piknikteydi uzağa gittiler ben yola gitmek istemedim sarsılmamak için. görümcelerim kayınvalidem gittiler ama orada yağmamış rahat yapmışlar mangallarını falan.. bende evde kaldım öyle işte...
Anladim, ise baslaman iyi olmus, iyide sen testi Adapazarindami yapican, Sali istanbulami gitcen yine. Adap. doktorun varmi?
senin gibib kısacık yasmıyos heraldem delikafadulden
EEEEEE anla bak ne kadar önem veriyoz sana akannehiryok bence benim adıma giriyor önce sonra benim yazdığım yerlere bakıyor ahada yakalıyıveriyor kulağımdan doooğru buraya getiriyor.. hoşgeldin dedim nasıl karşıladım orada ama yooook illa beni alıp geliyor a.s sırnaşık şey
yok be onu topigine giriyorum, bakiyorum hangi sayfada, gidip alip geliyorum.
EEEEEE anla bak ne kadar önem veriyoz sana akannehir
Bak canim ben o topige gelmem, karma karisik, cok kalabalik.ordada kimse kalmamış.. ayıp oldu kızlara sizde oraya gelsenize hııııı....
olmuş bakkk.. aferin sana. iyi öğrenci. bunu bir kerede anlamayan çok kişi var valla bravo sana.
Kisa ama öz mesajlar Geschenkim, senin gibi birakip kacmiyom,
eveeet
Hayatim B12 haricinde hepsini kullaniyom, sadece B12 yerine ACE Selanyum kullaniyorum
kötükedihüso kötü kadın seniii... yetiyorum işte hepinize ne varmışşşş. -tatlicadiarzu-
olmuş bakkk.. aferin sana. iyi öğrenci. bunu bir kerede anlamayan çok kişi var valla bravo sana.
ordada kimse kalmamış.. ayıp oldu kızlara sizde oraya gelsenize hııııı....
aylinim kaldı orda da yaaa
aklım onda kaldı şimdi. tosti de vardı
acık orayada bakayım yada siz gelin kızlar ama yaaa.. karıştım iyice sempatiksalakcinni
yok be onu topigine giriyorum, bakiyorum hangi sayfada, gidip alip geliyorum.
EEEEEE anla bak ne kadar önem veriyoz sana akannehir
Farkettim Umut, karsilamayi biraktin bu aksam, ama bir iki kere denedim Zlota mi ne vardi, Kivirma hemen, tamam Geschenk sen git, bi bak. Eski dostlarina ihanet etme.
Yok canim ne alaka opuyorumnanaktan . Herkes tarafindan seviliyon iste Hemso. Sen simdi hamile olcan ya. Ordada hamilelik topiklerine el atarsin Allahin izniyle delikafadulden artik herkes pesinde. Ay düsünsene :roflol: artik Nickini degistirirmisin, fanlarindan kurtlumak icingitmişler zaten ayıp oldu tühh... aynı o kadından bu kadına gezen çapkın erkeklere benzedim yani. öyle hissettim kendimi benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?