Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kisa ama öz mesajlar Geschenkim, senin gibi birakip kacmiyom,

Hayatim B12 haricinde hepsini kullaniyom, sadece B12 yerine ACE Selanyum kullaniyorum

geshenk ben sana bir soru sormuştum nerde cevabı bu gece topiğe ilk girişimizde sormuştum

özür dilerim canım bi daha sorabilirmisin?

UMUT Sen soruyu kime sordun,
GESCHENK ikimizden de yada iki mesajdan nasil alinti yapiyon ya anlattttttttttt

MQ var bak sağ altta cevap vermek istediklerine ona bas sırala cevap yaz de onlar çıkacak karşına altlarına aralık vererek tek tek cevap ver. QUOTE lerden sonra cevap ver ama. dene olmazsa gene anlatayım

geshenk sana sordum demek okumadın tedaviden önce umut tüp bebek sahifesine girmişin sanki önce orda yaptırmayı düşünmüşün sorum fikrini ne değiştirdi neden asm ye karar verdin biliyorsun ben yere karar veremiyorum

Hayatim B12 haricinde hepsini kullaniyom, sadece B12 yerine ACE Selanyum kullaniyorum

kötükedihüso kötü kadın seniii... yetiyorum işte hepinize ne varmışşşş. -tatlicadiarzu-

hayatım ya ben yanlış anlamışımdır o zaman ya sen yanlış hatırlıyorsun. ben orayı hiç düşünmedim. bildiğim kadarıyla hem çok pahalı hemde bana çoook uzak... ben medikalpark a gitmiştim aytuğ bey e kanal d de çıkıyor ya ben ordan görüp gitmedim ama ve hiç memnun kalmamıştım. reklamdan ibaret. sadece para düşünen personeli lakayt ve çok ilgisiz bir yerdi.

hani birsürü topik var hepsine tek tek mi bakıyorsun
yok be onu topigine giriyorum, bakiyorum hangi sayfada, gidip alip geliyorum.

EEEEEE anla bak ne kadar önem veriyoz sana akannehir

bak elifdacığımda beni burad bulmuş.. her tarafta yakalanıyorum ayyyyyy kaydirigubbakcemile3

canım hepinizi bir yerde toplamam lazım benim böyle olmayacak bu.

aylinim kaldı orda da yaaa
aklım onda kaldı şimdi. tosti de vardı
acık orayada bakayım yada siz gelin kızlar ama yaaa.. karıştım iyice sempatiksalakcinni

ordada kimse kalmamış.. ayıp oldu kızlara sizde oraya gelsenize hııııı....

olmuş bakkk.. aferin sana. iyi öğrenci. bunu bir kerede anlamayan çok kişi var valla bravo sana.

Farkettim Umut, karsilamayi biraktin bu aksam, ama bir iki kere denedim Zlota mi ne vardi, Kivirma hemen, tamam Geschenk sen git, bi bak. Eski dostlarina ihanet etme.

Bak canim ben o topige gelmem, karma karisik, cok kalabalik.

olmuş bakkk.. aferin sana. iyi öğrenci. bunu bir kerede anlamayan çok kişi var valla bravo sana.

Bak canim dikkat et, sen cevap vermedin, ben isi cözdüm. E bu saclari degirmende agirtmadik demi kaydirigubbakcemile3

eveeet

deneme yapuyorum
kötükedihüso kötü kadın seniii... yetiyorum işte hepinize ne varmışşşş. -tatlicadiarzu-

bakalım olmuşmu

demek bende iyi öğrenciyim

aylinim kaldı orda da yaaa
aklım onda kaldı şimdi. tosti de vardı
acık orayada bakayım yada siz gelin kızlar ama yaaa.. karıştım iyice sempatiksalakcinni

Farkettim Umut, karsilamayi biraktin bu aksam, ama bir iki kere denedim Zlota mi ne vardi, Kivirma hemen, tamam Geschenk sen git, bi bak. Eski dostlarina ihanet etme.

gitmişler zaten ayıp oldu tühh... aynı o kadından bu kadına gezen çapkın erkeklere benzedim yani. öyle hissettim kendimi benneyaptımki

Eh be ya, bravo bize :hulya: . Umut cok zekiyiz kusurumuz o. Bize hic bisey dayanmaz, herseyin üstesinden geliriz Allahin izniyle guclubacismile

gitmişler zaten ayıp oldu tühh... aynı o kadından bu kadına gezen çapkın erkeklere benzedim yani. öyle hissettim kendimi benneyaptımki
Yok canim ne alaka opuyorumnanaktan . Herkes tarafindan seviliyon iste Hemso. Sen simdi hamile olcan ya. Ordada hamilelik topiklerine el atarsin Allahin izniyle delikafadulden artik herkes pesinde. Ay düsünsene :roflol: artik Nickini degistirirmisin, fanlarindan kurtlumak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…