Yok canim ne alaka opuyorumnanaktan . Herkes tarafindan seviliyon iste Hemso. Sen simdi hamile olcan ya. Ordada hamilelik topiklerine el atarsin Allahin izniyle delikafadulden artik herkes pesinde. Ay düsünsene :roflol: artik Nickini degistirirmisin, fanlarindan kurtlumak icin
EEEE sen bu misafirperverlikten kutulamican alkisalkisalkis ne yapalim artik, Nuri Alco gibisin valla, gazozu icirebilecek biri elbet düseray yeliz ne ya geshenk yazacaktım ben de kafayı yiyorum
Sirtimiz yere gelmez, ögrendik ya oh bayanssulusmileyaa var ya ayağımı sürüyorum gittiğim yere.. pazara mağazaya bir yere gireyim orası hemen dolar. bak buda da öyle oluyor. sonrada kime ne dediğimi şaşıttırıyorlar ama yaaaa... çoklu cevaplamayıda öğrendiniz tamam artık. ooohhh..
EEEE sen bu misafirperverlikten kutulamican alkisalkisalkis ne yapalim artik, Nuri Alco gibisin valla, gazozu icirebilecek biri elbet düser
geshenk asm nin ücretini biliyormusun her şey bana ait olacak hani 3 kez yaptım ya
Bana sormadin ama ben okuduklarimi öylüyorum sana.geshenk asm nin ücretini biliyormusun her şey bana ait olacak hani 3 kez yaptım ya
kıslaaar bide ben yazdıktan sonrasizin cevabınızı hemen göremiyorum aycan sana sormuştum daha önce cevabınızı görmek için tekrar yazmam gerekiyor bunu nasıl halledeceğim
:kedi:
bizim diğer topicte var bir gazozcumuz öldürdü bizi gülmekten bu gazoz muhabbeti çoook var orada.. eğleniyoruz arada uğrayın misafirim olun canım ne olacak ben en iyi şekilde ağarlarım sizi.
Geschenk, ben burda, feri ve umutla mutluyum, baska topik almim.
Haklisin, dün bugün cok agladim, Allah ailelerine sabir versin.TRT de yine Şehitleri gösteriyor...
Ya kıyamam, nasıldır o aileler şimdi...
Bazen utanıyorum halimden, mutluluğumdan, huzurumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?