Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa var ya ayağımı sürüyorum gittiğim yere.. pazara mağazaya bir yere gireyim orası hemen dolar. bak buda da öyle oluyor. sonrada kime ne dediğimi şaşıttırıyorlar ama yaaaa... çoklu cevaplamayıda öğrendiniz tamam artık. ooohhh..

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Sirtimiz yere gelmez, ögrendik ya oh bayanssulusmile

kıslaaar bide ben yazdıktan sonrasizin cevabınızı hemen göremiyorum aycan sana sormuştum daha önce cevabınızı görmek için tekrar yazmam gerekiyor bunu nasıl halledeceğim

EEEE sen bu misafirperverlikten kutulamican alkisalkisalkis ne yapalim artik, Nuri Alco gibisin valla, gazozu icirebilecek biri elbet düser

bizim diğer topicte var bir gazozcumuz öldürdü bizi gülmekten bu gazoz muhabbeti çoook var orada.. eğleniyoruz arada uğrayın misafirim olun canım ne olacak ben en iyi şekilde ağarlarım sizi.

geshenk asm nin ücretini biliyormusun her şey bana ait olacak hani 3 kez yaptım ya

canım zaten ASM nin SSK anlaşması falan yok sosyal güvence geçmiyor yani. 3600 tl alıyorlar ilaçların yaklaşık 1,5 2 arası tutabilir sana ne kadar doz kullanırlar ona bağlı. bide dondurmaya uygun embriyon olursa sende istersen onada 600 tl alıyorlar hepsi bu. başka ödeme yok. ama personel çok iyi doktor süper. ben memnunum sonuç ne olursa olsun herkes elinden geleni yaptı bence.

geshenk asm nin ücretini biliyormusun her şey bana ait olacak hani 3 kez yaptım ya
Bana sormadin ama ben okuduklarimi öylüyorum sana.
Canim anladigim kadariyla genel fiyatlar Türkiyede 3.500 TL + Ilaclar 1.000 - 1500 TL civarinda. Geschenkin ASM Prof oldugundan 4.000 TL dir. mutlaka

kıslaaar bide ben yazdıktan sonrasizin cevabınızı hemen göremiyorum aycan sana sormuştum daha önce cevabınızı görmek için tekrar yazmam gerekiyor bunu nasıl halledeceğim

nasıl tekrar yazman gerekiyor anlamadımki ben... sayfa dönüncemi demek istedin ne dedin umuuut??

TRT de yine Şehitleri gösteriyor...
Ya kıyamam, nasıldır o aileler şimdi...
Bazen utanıyorum halimden, mutluluğumdan, huzurumdan

hayır.normaldede.ya shifeyi değiştirmem gerek yada sizin cevabınızı almadan tekrar yazmam gerekiyor yani ben şu anda en son kendi yazdığımı görüyorum bu yazıyı gönderdikten sonra sizin cevabınızı görüyorum yada bir geri sahfaya gidip son sayfa dedikten sonra sizin yazılarınızı görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…