Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak bende ayni sekilde, bu konuda seni Geschenk aydinlatabilir bence

özel mesajda geliyor arada anacım onlarada bakıp cevap yetiştiriyorum. aycan hanım mutluymuş burda gelmezmiş. gelme aman gelme. biz mutsuzsun demedik :))) misafirliğe gel dedik. nasıl istersen bak beni tuttun getirdin gıkım çıktımı kuzu kuzu geldim.. iyi sen gelme :dilcikar:

öyle arka arkaya görülmüyor zaten ya ileri geri yapıyorsun sayfalarda yada yeni mesajından sonra görebiliyorsun bu sitenin yazılımıyla alakalı maalesef. başka şekilde olmuyor zaten. senden bir önce yazmışsa otomatik bir üstte görüyorsun zaten.

ne oldu az evvel yok oldunuz hepiniz bana şakamı yaptınız?? sempatiksalakcinni

umut düşünüyormusun sen A.S.M yi? fiyatlar çok farklı iyi arştır bak. doktor ekip çok önemli. tabi yakınlığı bir o kadar önemli kontroller falan sık gidip geliniyor ya. toplam 15 gün gibi bitiyor aslında.

Canim cok gec oldu, esim nerdesin diye sesleniyo. Ben cikiyorum, Allaha emanet olun. Iyi geceler. Allah yarin sabaha sehit haberi duyurmasin bizlere

kızlar bende çıkıyorum yarın seminer çalışmalarımız başlıyor ama öğleye kadar okuldayım yarın görüşürüz iyi geceler

geshenk bilemiyorum ki çok kalabalıkolursa da ben geriliyorum senin dr un kimdi

canım ben çok kalabalık zamanını hiç görmedim hem arada olsa olsa acil doğum olabilir hesapta olmayan sezeryan falan. ama yinede çok bekletmiyorlar aşırı kalabalık değil saatinde alıyorlar genelde. doktorum Aydın ARICI. çok güler yüzlü dinler anlatır. ne bileyim ben seviyorum hasta doktor diyaloğu önemli bence...

Canim cok gec oldu, esim nerdesin diye sesleniyo. Ben cikiyorum, Allaha emanet olun. Iyi geceler. Allah yarin sabaha sehit haberi duyurmasin bizlere

Amiiinnn
Amiiinnnnn....
Rabbim şu an biz burda muhabbet edip vakit öldürüken, tedirgin, uykusuz, zor şartlarda nöbet tutan asker kardeşlerimize, Merkezlerde hırsızlık olmasın, gürültü olmasın, kavga olmasın diye devriye atan Polislerimizi korusun kollasın...
Bilicindeyiz her şeyin çok şükür...
ve bir teşekkür cok az gelir onların bizim için yaptıklarına.... turkbayragi

hepinize Allah rahatlık versin. iyi geceler tatlı rüyalar. öpüyorum sizi kaydirigubbakcemile3

elbette.. minnettarız hepsine... Allahım kalleşlere fırsat verme Yarabbiii... turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…