- Konu Sahibi janseray
-
- #1.361
Bak bende ayni sekilde, bu konuda seni Geschenk aydinlatabilir bencehayır.normaldede.ya shifeyi değiştirmem gerek yada sizin cevabınızı almadan tekrar yazmam gerekiyor yani ben şu anda en son kendi yazdığımı görüyorum bu yazıyı gönderdikten sonra sizin cevabınızı görüyorum yada bir geri sahfaya gidip son sayfa dedikten sonra sizin yazılarınızı görüyorum
hayır.normaldede.ya shifeyi değiştirmem gerek yada sizin cevabınızı almadan tekrar yazmam gerekiyor yani ben şu anda en son kendi yazdığımı görüyorum bu yazıyı gönderdikten sonra sizin cevabınızı görüyorum yada bir geri sahfaya gidip son sayfa dedikten sonra sizin yazılarınızı görüyorum
Umut Adanadaki tüp bebk merkezindede Prof. Dr. M. Turan ÇETİN varmis, arastirdinmi ???
Bise duymadim, google dan arama yatim, ama kadinlar kulübünde, adana ankara tüp bebek merkezine gökhan beyi met ediyolar. Googledan arama yaptim, bunlari okudumsen nerden duydun
size bolmuhabbetler Arkadaşlar...
Ben Kaçar...
ALLAH a emanet olunuzzz...
geshenk bilemiyorum ki çok kalabalıkolursa da ben geriliyorum senin dr un kimdi
Canim cok gec oldu, esim nerdesin diye sesleniyo. Ben cikiyorum, Allaha emanet olun. Iyi geceler. Allah yarin sabaha sehit haberi duyurmasin bizlere
Amiiinnn
Amiiinnnnn....
Rabbim şu an biz burda muhabbet edip vakit öldürüken, tedirgin, uykusuz, zor şartlarda nöbet tutan asker kardeşlerimize, Merkezlerde hırsızlık olmasın, gürültü olmasın, kavga olmasın diye devriye atan Polislerimizi korusun kollasın...
Bilicindeyiz her şeyin çok şükür...
ve bir teşekkür cok az gelir onların bizim için yaptıklarına.... turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?