Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarim benim o yag zaten öyle kokuyorki..birakinca ,dus alinca bile kokusu hala 1 hafta geliyordu bana..

düskten sonra benim gögüslerden 1 ay süt geldi malum vucut dogum yapti sandi,doktor prolaktin icin hap vermedi bana agir olur diye,yan etkileri cokmus,adacayi ic dedi günde 4 bardak..o bile hormon kendine gelsin diye alternatif tipi söyledi..üstün alman tenolojisi kafali doktor:)

feri kullanırken zor oldumu ben bir gün kullandım geç başladım bu ay düzenli yapacağım bir gün yaptım ama çok zor oldu.

Almandi..ama birtane türkte var onada gidiyorum...cenk kocer diye...hastasi cok fazla malum türk kadinlarimizin hepsi orda...ona arda tüm dosyalarimla danismaya gidiyorum..randevumda olsa 3 saaten asagi cikamiyorum..

geshenk asm topikten ne haber ben bayağıdır girmiyorum bugün test varmı idi

Umutcum ASM dede durum bence cok parlak degil, 16 yumurtasi vardi Geschenkin 17 mm. olana islem ypiliyo biliyosun, o sayi nasil 4 e düstü ben anlamadim. Doktor iyi olabilir ama bana göre embriyolog iyi degil orda.
Sen CIDERE üye oldunmu? Ol eger yaptirmayi düsünüyorsam, ben okuyorum CIDER bircok merkezle anlasmaliymis

kızlar bence moralde çok önemli ben bu ay sizlerle konuştum sanki biraz daha rahatım yalnız olmadığını bilmek beni anlayan birilerini olduğunu bilmek güzel

Almandi..ama birtane türkte var onada gidiyorum...cenk kocer diye...hastasi cok fazla malum türk kadinlarimizin hepsi orda...ona arda tüm dosyalarimla danismaya gidiyorum..randevumda olsa 3 saaten asagi cikamiyorum..
Dogrudur, türk doktorlar genelde cok kalabalik oluyo. olsun isemi gidiyon, otur bekle, ben genelde hemen yanimda oturanla sohbete baslarim, herhangi biseyer gittigimde, sende öyle yap, zaman cabuk geciyo, bide insan taniyon iste.

feri kullanırken zor oldumu ben bir gün kullandım geç başladım bu ay düzenli yapacağım bir gün yaptım ama çok zor oldu.

umut aslinda zor olmadi..ben tanpon kullaniyordum arada o yüzden tanpona alisigim..ama ilk yaptigimda korktum icimi filan yakar diye..sonra okuyunca yorumlari ikna oldum..tampona 2-3 damla damlatip koyuyorum,sabahta cikardim..ama benim öyle akintim filan olmadi..bazi kizlar akintimiz filan oldu diye yazmislardi topikte...ama gercekten egede filan cok yayginmis yillardir..

aycan ben asm yi düşünmüyorum acaba diyorum 1 ay dahamı beklesem tatilim 2 ay nasıl olsa biz 1temmuz 1eylül tatiliz bende ki farklılığı biliyorsun ondan 1 ay dahamı beklesem diyorum bitkilere başlayalı 1 ay olmadı yani kafam karışık

Canim ya, ben sana bu konuda bisey diyemem, sen bilirsin, bir ay beklersende doktorlar yerinden kacmiyo zaten,
ama CIDERe üye ol, en azindan indirimini cöpe atma

geshenk asm topikten ne haber ben bayağıdır girmiyorum bugün test varmı idi

cumartesi var bir tane.. ama sıradakilerin hepsi ben dahil negatifti bu son günlerde. bir kadersizlik kısmetsizlik vardı bende anlamadım. son olanların hiç biri pozitif değil.

benim türk doktora bebek 18 haftaliken kaybettim diye gidince doktor aglayacak gibi oldu,cok üzüldü..

ama eve yakin olana yani hamileleik takibini yapan doktorda ultrasalba bakip..üzgünüm bebegin kalbi atmiyor hastaneye sevk yazacagim alinmasi icin dediginde o kadar sakindiki hala o surati unutamiyorum...bensen masada kala kaldim vucudum tir tir titredi kalkamadim,yürüyemedim..nefes alamadim..kadinda benim kalkip odadan cikmami bekliyorki yeni hastasini alsin diye..

kizlar su yazi atlatalim,tatil yapalim,kendimize iyi bakalim..sonbaharda hamile kalalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…