- Konu Sahibi janseray
-
- #1.461
ahada geldim..camasirlari aldim balkondan...aycan adacayi tadini aldim agzimda onu bende okumustum...bakalim artik
Topikler dedektifiniz ben deniz zemuszemus , Hosgeldin komitemiz Umut, Halkla iliskiler Geschenk :roflol: , Feri suskunumuz buyrunnnnnnnnn .
feri ya senin tüplerin kesin açık
geshenk asm topikten ne haber ben bayağıdır girmiyorum bugün test varmı idi
Dogrudur, türk doktorlar genelde cok kalabalik oluyo. olsun isemi gidiyon, otur bekle, ben genelde hemen yanimda oturanla sohbete baslarim, herhangi biseyer gittigimde, sende öyle yap, zaman cabuk geciyo, bide insan taniyon iste.Almandi..ama birtane türkte var onada gidiyorum...cenk kocer diye...hastasi cok fazla malum türk kadinlarimizin hepsi orda...ona arda tüm dosyalarimla danismaya gidiyorum..randevumda olsa 3 saaten asagi cikamiyorum..
feri kullanırken zor oldumu ben bir gün kullandım geç başladım bu ay düzenli yapacağım bir gün yaptım ama çok zor oldu.
Canim ya, ben sana bu konuda bisey diyemem, sen bilirsin, bir ay beklersende doktorlar yerinden kacmiyo zaten,aycan ben asm yi düşünmüyorum acaba diyorum 1 ay dahamı beklesem tatilim 2 ay nasıl olsa biz 1temmuz 1eylül tatiliz bende ki farklılığı biliyorsun ondan 1 ay dahamı beklesem diyorum bitkilere başlayalı 1 ay olmadı yani kafam karışık
geshenk asm topikten ne haber ben bayağıdır girmiyorum bugün test varmı idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?