- Konu Sahibi janseray
-
- #1.441
Sen atese filan takilma okadar, o yükseldi sende calismalarini yaptin bekle bakalim. aaaaaaaaa bu aksam kiziyorum baakkkkk delikafaduldenaycan sen benim gelişmelerimi biliyorsun tabiiki inanıyoruz inşallah biz hamile kalırızda herkes inanır
aycan canım benim bende seni çoook seviyorum aycaan bugün ateşim düştü 36.5 artık bu ay olmaz değilmi
TR dekiler tüccar ruhlu. Simdi ben sana belki o ada yaglariyla filan acilmistir diyorum az önce yanlismi yazdim bilmiyorum. Zaten laparoskopi ameliyatinda herseyi kontrol ediyolar sonrada sana kaseti (rahiminin durumunu) film gibi göstererek anlatiyolar. Buradaki doktorlar tüpler kapaliysa, tüp bebeginde basari orani düyük olacak diye önce laparoskopi yapiyorlaraycan doktor miyom amelyatinda tüplerinde durumuna bakilir ,nerden kapali oldugu önemli dedi..kesin aclir demedi,acmaya calisilir dedi..umut verici konusmadi ama acilmazda demedi...bense arastirdim bu konuyu genelde TR deki doktorlar amelyat etmeyi uygun görmeyip tüp diyorlarmis hemen,acilmayacagindanmi,yoksa paradanmi bilmiyorum artik..
geshenk sen nasilsin canim?
Aman yap, 5dk. benden sanakızlar 5 dk izin soğan yapacağım
hızlı gonzales aycanımız biz yazana kadar var ya kaç tur atıp geliyor başka yerlere... :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?