Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aycan doktor miyom amelyatinda tüplerinde durumuna bakilir ,nerden kapali oldugu önemli dedi..kesin aclir demedi,acmaya calisilir dedi..umut verici konusmadi ama acilmazda demedi...bense arastirdim bu konuyu genelde TR deki doktorlar amelyat etmeyi uygun görmeyip tüp diyorlarmis hemen,acilmayacagindanmi,yoksa paradanmi bilmiyorum artik..

aycan canım benim bende seni çoook seviyorum aycaan bugün ateşim düştü 36.5 artık bu ay olmaz değilmi

hergün aynı saatte ölçtünmü peki
tablo yaptınmı bir yayınla bakalım tablonu varsa hazırda. bakalım ne zaman yumurtlamışsın belli olur.

umut daha amelyat icin gün almadim..agustos icin alacagim ..esim tr de temmuz basi gelecek..gelsin halledecegiz..

TR dekiler tüccar ruhlu. Simdi ben sana belki o ada yaglariyla filan acilmistir diyorum az önce yanlismi yazdim bilmiyorum. Zaten laparoskopi ameliyatinda herseyi kontrol ediyolar sonrada sana kaseti (rahiminin durumunu) film gibi göstererek anlatiyolar. Buradaki doktorlar tüpler kapaliysa, tüp bebeginde basari orani düyük olacak diye önce laparoskopi yapiyorlar

feri adaçayı yağını iki ay kullanmışsın kesin açılmıştır nefesini kontrol ettinmi sordum cevaplamadın

Feri noldu ? nerdesin alo ? kiz tosbagalar gibi agir agir yaziyon. Biraz hizlanin, yazilari aktuel hale getirmek icin F5 tusuna basin,

Son düzenleme:
hızlı gonzales aycanımız biz yazana kadar var ya kaç tur atıp geliyor başka yerlere... :)))))))))))

yok ama bugün bi topikte bi hatun bizim gibi derdini yazmis, bak 2 kisi cevap yazmis ki, kadinin yerinde ben olsam intihar ederdim herhalde. Bende kadina sen baykuslarin söylediklerini ciddiye alma filan yazdim. Bazi insanlar sadece moral bozmaya giriyolar buralara, ne tipler var anlamadim.

Topikler dedektifiniz ben deniz zemuszemus , Hosgeldin komitemiz Umut , Halkla iliskiler Geschenk :roflol: , Feri suskunumuz buyrunnnnnnnnn .

ahada geldim..camasirlari aldim balkondan...aycan adacayi tadini aldim agzimda onu bende okumustum...bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…