bende bitkilere inaniyorum ama cok korkuyorum kizlar...tüpümüm biri kapali digerinde gecis darligi vardi..hsg de acilmista hamile kalmisindir dedi doktor...simdi son düsükten sonrada sag tüpüm kapandiysa doktor tek care tüp bebek derlerse iste o zaman ne yaparim bilmiyorum...
bu gün disari cikim dedim yine bin pisman eve döndüm...hamile kadin gördükce icim aciyor..simdi bende 7.5 aylik olacaktim..ne hayallerim vardi ve umutlarim gün gectikce dahada uzülüyorum..
iyiyim canım adaçayı yaağını kullandınmı
Ameliyatta tikali tüpleri actilarinimi söylüyolar, bir cok kapali tüp ameliyatlada acilmadigini duyuyoruz, hem belki sen o yagla coktan acmisindir.kullandim 2 ay regl bitimi 5 gün yaptim..bu ay yapmadima ama amelyat olacagim nasilsa bir bakilsin..
Umudum, canim arkadasim seni cooookkkk seviyorum buyrunnnnnnnnnferi adaçayı yağının etkileyip etkilemediğini sabah nefesin ile kontrol ediyorsun nefesin adaçayıyağı kokuyorsa açılmış demek miş sen kontrol etmedinmi
Ay sana inanamiyorum ha, cik Karstadti gez, kaufhofu gez. Birde zaten cocuklari olmayan ciftler birbirleine daha bagli oluyorlar.ne bilim be kizlar sanki artik günler yillarmis gibi geciyor o yüzden sanirsamki dahada bunaldim..esimde tr de yanliz kaldim buralarda..iyi,kötü bir nefesmis benim icin..dahada düsünür,takar oldum..yemek,ev temizligi,hepsinden izne ayirdim kendimi ya..guguman kusu oldum iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?