Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bitkilere inaniyorum ama cok korkuyorum kizlar...tüpümüm biri kapali digerinde gecis darligi vardi..hsg de acilmista hamile kalmisindir dedi doktor...simdi son düsükten sonrada sag tüpüm kapandiysa doktor tek care tüp bebek derlerse iste o zaman ne yaparim bilmiyorum...

bu gün disari cikim dedim yine bin pisman eve döndüm...hamile kadin gördükce icim aciyor..simdi bende 7.5 aylik olacaktim..ne hayallerim vardi ve umutlarim gün gectikce dahada uzülüyorum..

feri seni çok iyi anlıyorum o hamileler gördüğüm zaman bende çok üzülüyorum herkesin çok rahat yaptığını ben yapamıyorum

okudum oralari canim..hatta yaptimda 2 ay..sonuc ne bilmiyorum tabiki...tüplere bakilacak amelyatta ona göre bakacagim artik...ama allahtan dilegim bari biri acik olsun..

sen nasilsin iyimisin?

üzülme be hayatım. üzüldükçe kasılıyor rahmin olacağı varsada geri adım ters gidiyor yapma bunu bak belki olacak kafandan atsan. biz şu takmamayı kendimize ilke edinelim hadi başaralım hep beraber bunu. birbirimize tam destek olalım olumsuzluk mutsuzluk takıntı olmasın. ne dersiniz başarılı olurmuyuz???

sorma umut...artik insanlarla bile görüsmek istemiyorum...herkes cocuk niye öyle oldu,niye öldü,diye israrla soruyor...herkes bir yorum yapiyor unutamiyorum esimin akrabalari benim burda var oalnlarin telefon muhapetleri bunaltiyor artik beni..

Alooooooooooooo,
iyi aksamlar, ay be feri ne durup durup bunalim yapiyorsun ya. Dur bakalim bi ameliyat ol ondan sonra bakariz.

feri adaçayı yağının etkileyip etkilemediğini sabah nefesin ile kontrol ediyorsun nefesin adaçayıyağı kokuyorsa açılmış demek miş sen kontrol etmedinmi

ne bilim be kizlar sanki artik günler yillarmis gibi geciyor o yüzden sanirsamki dahada bunaldim..esimde tr de yanliz kaldim buralarda..iyi,kötü bir nefesmis benim icin..dahada düsünür,takar oldum..yemek,ev temizligi,hepsinden izne ayirdim kendimi ya..guguman kusu oldum iyice..

Feri sen Manheimdasin ya, Geschenkin bütün akrabalarida ordaymis, söyleyeyim dedim.

Umut bu bitkilere bizden baska inanan yok gibi geliyo bana

aycan canım benim bende seni çoook seviyorum aycaan bugün ateşim düştü 36.5 artık bu ay olmaz değilmi

aycan sen benim gelişmelerimi biliyorsun tabiiki inanıyoruz inşallah biz hamile kalırızda herkes inanır

Ay sana inanamiyorum ha, cik Karstadti gez, kaufhofu gez. Birde zaten cocuklari olmayan ciftler birbirleine daha bagli oluyorlar.
Iyice arabesk takiliyon. Aaaaaa kötükedihüso bak kiziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…