Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ben güzelim akrabam degil..zaten kromozom testide yapildi birsey cikmadi..esim 22 yasinda gelmis almanyyaya..simdi 45 yasinda..arkadasimiz tanistirdi..bizimki istanbula abisine gelmis..arkadasiminda dogum günüydü,esimin abisi ve yengesinide cagirmis,esimde onlarda diye gelmisti..o vesileyle tanistik..6 ay icinded evlendik ve ben geldim--telefon..msn ve 2 kere tr ye geldi sonra nikah...yangindan mal misali yani..

Az önce dedigim gibi, nasipsiz kus ucmaz

Bak canim, dilerim cocugun olur, ama olmazsada bu hayatin sonu degil. Inan bana, hesey nasip kismet. Bak bu aksam karsi komsun Alman bi bayan, gözleme yaptim, kari koca oturuyorlar, hadi onlarada birer tane vereyim dedim, adam kapiyi acti verdim, evime geldim. yarim saat sonra zilim caldi, Kadin, uzun zamandir bisey yiyemedigini, ama gözlememi yedigini söyledi cok tesekkür etti, Hastayim belki bir daha görüsemeyiz dedi, bende gecmis olsun neyiniz var dedigimde. Lösemi oldugunu söyledi, Kapida gözlerim doldu ve komsumla konusamadim.
Anlican yarin nolucagimiz belli degil, hayat cok uzun ama cok da kisa, Bir takim seyler yaradan tarafindan yazilmis biz sadece oynuyoruz.

bugün havuza gittim,zaten balkonda bayagi yanmistim,iyice karardim esimin arkadaslari vardi 2 kisi beni bikiniyle görmesinler diye onlari görünce dört nala en köselere kactim

Haklisin tabi aycan..ama cikmamis candanda ümit kesilmiyor iste..

bugün havuza gittim,zaten balkonda bayagi yanmistim,iyice karardim esimin arkadaslari vardi 2 kisi beni bikiniyle görmesinler diye onlari görünce dört nala en köselere kactim
Ben bu sene daha günes görmedim desem yeri, Iyide anlamadim niye kaciyon? Kiz burdakiler icin bikini filan farketmiyo. Neyse yine bi bildigin vardir.

zaten ne esimin ne ailesinin nede beni ailemin bebek beklentisi yok...ben kendi kendime bir cember cizdim etrafima ve onun icinden cikamiyorum..keske his hamile kalip annelik duygusunu hissetmeseydim diyorum bazen..

Aycan sen kac yildir burdasin,sanirim muhasebe yapiyorsun,yasin kac,esininki kac,vs..vs...vb..vb

zaten ne esimin ne ailesinin nede beni ailemin bebek beklentisi yok...ben kendi kendime bir cember cizdim etrafima ve onun icinden cikamiyorum..keske his hamile kalip annelik duygusunu hissetmeseydim diyorum bazen..
Yok olmasi güzel, oldugunda sürpriz yaparsin herese, en azindan o baski yok üstünde. Bide o baski olsa.....................Allahin izniyle o cemberden cikabilsen, zaten vücutta rahatlicak, bebekten kendiliginden gelicek.

bildigim bikiniden sarkan yaglarim...
Kiz Banu Alkan bile komplex yapmiyo, Allah iyiligini versin bayanssulusmile

geshenk--hosgeldin nerelerdeydin...hersey yolundami..

gittiğim her topicte hayranlarım var malum. altta var yine bir misafir :))) takıntılı acık benim hayranlar. paparazzi modeli bunlar :)) fadıl takipte :)) bende sizlerle sohbet etmek istiyorum ama sadece sizlerle paylaşmayı tercih ederim(bu topic içibn söylüyorum bunu) o yüzden uygun zamanda görüşürüz inşallah.. sizleri takip ediyorum gündüz olmuyorsunuz arada bakıyorum. umut yok. aycan maşallah sizleri yatıştırıyor yine. feri sabırlı ol canım her şey düzelecek inşallah. seni okudukça yaşadıklarına çok üzülüyorum. her şey bizler için metanetle sabırla aşarsın inşallah her şeyi.

cok sagol gehenk..görüsürüz...bizide al fanlarin arasina lütfennnnnn

Ay birak su kiskanclari, izleniyosun, demekki kiskaniliyosun. Eeeeee topiklerin izlenileni olmak cok güzel. Demekki cok özlüyorlar seni. Ama af da dileyemiyolar. Kostur hepsini Geschenkcim. :roflol: Sana da bu yakisir. Ancak ardindan bakarlar garipler

Shakira - Waka Waka klibini izledim..güzel olmus

Allahim ya beni Shakira gibi yap,ayni ses,ayni dans,ayni fizik yada bana bebek ver..hadi bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…