Karelen Geschenki izliyo, Ama Geschenk gittiKardelen merhaba...kizim olsa adi kardelen olacak...
Karelen Geschenki izliyo, Ama Geschenk gitti
Ama Geschenk sen geldin diye gitti. :bbo:evet,biz geshenkle aynı kaderi yaşıyoz sayılır,inş ikimizde,hepimizde kavuşuruz bebişlerimize.olumunekankayizsmile
Ama Geschenk sen geldin diye gitti. :bbo:
kardelen ne yapsak yapalim artik inaniyorumki Allah ol diyince oluyor..ne hikayeler var ve imkansiz denen ve yasanan hamilelikler,dogan cocuklar..bak goecenlerde Hindistanda 66 yasinda bir kadin tüp bebekle cocuk sahibi oldu..44 yildan sonra hemde ücüz...gerci ne yapacaksa ne verecekse o yasta ama insan oglu iste..onunda hayali oymus..
Bise bilmiyosun, bende sana aciklamicam. Ama anlasilan sen baskalriyla sohbet etmek istiyosun, ben cikiyorum Allaha emanet ol.Aycan korkutma kardeleni:)
Aycan korkutma kardeleni:)
Shakira - Waka Waka klibini izledim..güzel olmus
Allahim ya beni Shakira gibi yap,ayni ses,ayni dans,ayni fizik yada bana bebek ver..hadi bakemmm
Ama Geschenk sen geldin diye gitti. :bbo:
kız gerçekten mi ben geldim diye gitti
Aycan canim benim ya ne oldu..anlamadim valla...özelde yazma nedenini aciklamisinya onun icin anlyorum seni dedim...yapma canim böyle bak üzdün beni ask olsun...AYCANNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?