Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardelen merhaba...kizim olsa adi kardelen olacak...

merhaba ferfecir,evet güzel isim ama benimki sadece rumuz,inş.olur kızın,istediğin ismi verirsin.bende geshenki takip ederek geldim bu arada,ama iyi niyetle.

burdakiler hayıttan bi fayda gören olmuş mu,hepsini okuyamadımda ben,bende bir ay kullandım ve erken adet oldum ama bu ay tedavim var diye kullanmayı bıraktım,ilaçlarla bitkileri karıştırmak istemiyorum

kardelen belnde hayitin hapini kullanmistim..ondanmi oldu bilmiyorum ama reglim az gelirken cogaldi ve o zaman fsh..7 idi 2 ayda 5 olmustu...doktorumda kullan zarari yok demisti..ama simdi icmiyorum..

ama görünüyooooo,gerçi kk nin bu durumları var,gideni duruyo gösterebiliyo bazen,olsun ben özelden yazdım ona,hayıtıda merak etmiştim zaten.

kardelen ne yapsak yapalim artik inaniyorumki Allah ol diyince oluyor..ne hikayeler var ve imkansiz denen ve yasanan hamilelikler,dogan cocuklar..bak goecenlerde Hindistanda 66 yasinda bir kadin tüp bebekle cocuk sahibi oldu..44 yildan sonra hemde ücüz...gerci ne yapacaksa ne verecekse o yasta ama insan oglu iste..onunda hayali oymus..

evet öyle,inş.rabbimin bizede takdir ettiği zaman gelmiştir artık:CüvCüv:

Aycan korkutma kardeleni:)

ortada zaten nahoş durumlar olunca,aslında kendimden eminim ama genede yanlış falan mı anlaşıldım diye düşündüm,çünkü benimde ağzım sütten yandıda,yoğurdu üfleyerek yiyorum.bizim tek derdimiz bebiş ama başka dertleri olanlarda var demekki.

neyse heralde doğru,ne olduğunu anlayamadım ama olsun,ben kendimden eminim.

Aycan canim benim ya ne oldu..anlamadim valla...özelde yazma nedenini aciklamisinya onun icin anlyorum seni dedim...yapma canim böyle bak üzdün beni ask olsun...AYCANNNNNNNNNNNNN

Aycan sen kardelene...geshenk sen gelince gitti diye yazinca...öyle degil manasinda---aycan korkutma kardeleni yazdim...neyi yanlis anladin onuda anlayamadim tam....AYCANIMMMMMMMMMMM

Shakira - Waka Waka klibini izledim..güzel olmus

Allahim ya beni Shakira gibi yap,ayni ses,ayni dans,ayni fizik yada bana bebek ver..hadi bakemmm

BOŞVER SEN ONU KİMBİLİR SENDE NELER VARDIR :)) AMA DANSALRI ÇOK GÜZEL HATUNUN :))

Ama Geschenk sen geldin diye gitti. :bbo:

yook

kız gerçekten mi ben geldim diye gitti

hayırr. özelimi okudum mesaj vardı.
kızlar kardelen dost :))) sorun yokk.

Aycan canim benim ya ne oldu..anlamadim valla...özelde yazma nedenini aciklamisinya onun icin anlyorum seni dedim...yapma canim böyle bak üzdün beni ask olsun...AYCANNNNNNNNNNNNN

off ya karıştımı birass. :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…