- Konu Sahibi janseray
-
- #1.881
Maşallah hamilesin canım sağlıkla kucağına al inşallahbir sorum olacaktı hamile kalmaya çalışıyorum. adetlerim düzenliydi fakat bu ay 10 gün gecikti sonunda leke leke gelmeye başladı ama adetim bir türlü sökülmedi 3 gün oldu. doktora gittim östrojen düşmüş dedi. ben de internetten araştırdım civan perçemi hayıt tohumu aslan pençesini demleyip içmek gerekiyormuş. aldım bugün başladım ama merak ettiğim hamile kalmak isteyenin kullanımı nasıl olmalı yani adet bittikten sonra yumurtlama zamanlarında bırakılmalı yoksa aralık vermeden 3 ay içilmeli mi?
Maşallah hamilesin canım sağlıkla kucağına al inşallahBunu yapıp mı hamile kaldın ? Birde sorunun neydi?
Merhaba arkadaşlar.Ben 4 yıllık evliyim.evlendim 4 ay sonra miyom ameliyatı oldum.Çocuk çok istiyordum ve dr.3 ay korun yeter dedi.fakat çocuk olmadı.
2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım fakat sonuç hüsran.Bende ve eşimde hiçbir problem yok sadece tutunamıyor.yada vücut yabancı madde diye atıyor.4 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı soğan kürü,hayıt tohumu,bele ip bağlatmalar,ç.otu.bal,polen olmayınca olmuyo okadar çok üzülüyorum ki benden sonra evlenenler 2.ciyi doğurdu lütfen bana yardım edin.Bebeğimin tutunması için ne yapabilirim.
her gün Meryem suresi oku arkadaşım..abdestsiz gezmemeye çalış..gece namazları kıl gece dua et..yatarken de Yasin şerif oku hatta bol bol oku..
canım duasız günüm yok allah büyük bu aralar kafama takılan şeyler var.arkadaşım söyledi.ilk gece kızlık zarı kanı içeri akarsa çocuk olmuyor dedi
acaba diyorum ondanmı olmuyor.
ooooodaha neler duyacağız neler:) hangimizonu düşündük :) zannetmiyorum öylebi durum yoktur zaten ayağa kalkınca da gelmedi mi giden gidiyordur aksine ilk gece hem spermler o hızla duvar muvar tanımaz gider..:))
cnm Allah tez zamanda bu duyguyu tattırsın yakı denedinmi hiç tutunmasını sağlıyo diyorlar..?Merhaba arkadaşlar.Ben 4 yıllık evliyim.evlendim 4 ay sonra miyom ameliyatı oldum.Çocuk çok istiyordum ve dr.3 ay korun yeter dedi.fakat çocuk olmadı.
2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım fakat sonuç hüsran.Bende ve eşimde hiçbir problem yok sadece tutunamıyor.yada vücut yabancı madde diye atıyor.4 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı soğan kürü,hayıt tohumu,bele ip bağlatmalar,ç.otu.bal,polen olmayınca olmuyo okadar çok üzülüyorum ki benden sonra evlenenler 2.ciyi doğurdu lütfen bana yardım edin.Bebeğimin tutunması için ne yapabilirim.
cnm Allah tez zamanda bu duyguyu tattırsın yakı denedinmi hiç tutunmasını sağlıyo diyorlar..?
bana hiç çıkarma dediler cnm banyodan banyoya çıkacak Allah kalbimize göre versin vesilesi olsun inşallah:)amin allah olmayan herkeze tattırsın inşallah.Yakıyı bu ay denedim adet bitti temizlendiğim gün gece yapıştırdım 2 gün kaldı bakalım bekliyorum ne olacak diyeacaba erkenmi yapıştırdım bilmiyorum artık allah büyük.
bana hiç çıkarma dediler cnm banyodan banyoya çıkacak Allah kalbimize göre versin vesilesi olsun inşallah:)
Baya unutulmuş bu topik .Ben de faydalarını okudum hayıt tohumu aldım içmeye başlayacağım..
arkadaşım sen de benim gibi şu zıkkımı içenlerdensin anladım..offfff offfff şimdi bende incire başladım o yzden hayıta artık bi daaki ay başlarım yazışalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?