Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adet duzensiz doktor yumurtaliklarda sorun yok dedi ama yine düzensiz sasirdm artik yaaa yine gitcm cuma ins bisi cikmz
doktorun ne dedı canım bende kasım sonu baslamaya karar verdım artık iğneli tedavıye gececez

doktorun ne dedı canım bende kasım sonu baslamaya karar verdım artık iğneli tedavıye gececez

"maviasi, post: 37407086, member: 503179"]doktorun ne dedı canım bende kasım sonu baslamaya karar verdım artık iğneli tedavıye gececez[/QUOTE]
Doktora

"maviasi, post: 37407086, member: 503179"]doktorun ne dedı canım bende kasım sonu baslamaya karar verdım artık iğneli tedavıye gececez
Doktora[/QUOTE]
Doktr allaha sukur hic sorun olmadigini soyledi cyclo prognova verdi uc ay kulluncam bakalim ins duzelir bu arada bebis ertelendi yine hayirlisi olsunda yeterki

Doktr allaha sukur hic sorun olmadigini soyledi cyclo prognova verdi uc ay kulluncam bakalim ins duzelir bu arada bebis ertelendi yine hayirlisi olsunda yeterki[/QUOTE]
inşallah canım olsun saglıkla olsun bıraz gec olsun. allah kısa zamanda tüm isteyenlerınde bızımde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp etsın

TE="maviasi, post: 37437715, member: 503179"]Doktr allaha sukur hic sorun olmadigini soyledi cyclo prognova verdi uc ay kulluncam bakalim ins duzelir bu arada bebis ertelendi yine hayirlisi olsunda yeterki[/QUOTE]
inşallah canım olsun saglıkla olsun bıraz gec olsun. allah kısa zamanda tüm isteyenlerınde bızımde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp etsın[/QUOTE]
Amin

Mrb kizlar bende biraz kendinden bahsedeyim. 16 yasimdan beri adet düzensizliğiyle ugrasiyorum doğum kontrol hapi dişinda adet olamiyorum pcoluyum 1 yildir evliyim hic korunmadik ama olmadi 26 yasindayim insilun direnci de var hepsi bir araya geldi yani bi çok şey okudum ilk olarak soğan kurune basladim bugün 2. Günüm bakalim ise yaramazsa bu hayit tohumunda baslicam insllah şifa olur :)

Insallah olur hayitla ikisini bir ayni anda dene istersen genelde oyle iciyolar bende oyle yapiyrum

sibeyh .!.:
Insallah olur hayitla ikisini bir ayni anda dene istersen genelde oyle iciyolar bende yapiyrum
Bi zarari olurmuş ki cunku ayni anda seker hapida kullanıyorum bide soğan kuru mide agrimaya yer ariyo dokunmaz inşallah zahmet olmazsa tarifini nasil baslanir ne kadar devam edilir anlatirmisin

Bi zarari olurmuş ki cunku ayni anda seker hapida kullanıyorum bide soğan kuru mide agrimaya yer ariyo dokunmaz inşallah zahmet olmazsa tarifini nasil baslanir ne kadar devam edilir anlatirmisin
Kusura bakma seker hapi kullandigini bilmiyrdum hayit tohumu sekeri olanlara zararliymis galiba oyle okumustum istersen arastr bi

E="sibeyh, post: 37509087, member: 630342"]Kusura bakma seker hapi kullandigini bilmiyrdum hayit tohumu sekeri olanlara zararliymis galiba oyle okumustum istersen arastr bi[/QUOTE]
Dogru soyluyo olabilirsiniz ben onu bi arastirayim tesekkur ederim yinede :)

cnm soğan kuru genelde kullandığın ay içini temizlio bi sonraki ay gebeliğe hazırlıyo. Yani kullandıktan sonraki ay gebelik,ihtimali daha yuksek

Agzin bal yesin ya ne guzel söyledin oyle inşallah dediğin gibi olur ne kadar istiyorum bir bilsen 16 yasimda öğrendim ben cocugumun olmama ihtimalini 10 yildir bununla yasiyorum ama evlendiğinden beri daha çok hissettirmeye basladi annem yillardir adet düzensizliğin için ssoğan kurunu yapmami söylerdi ama hic denemedim bile bi anda ne olduysa denemeye karar verdim iinşallah ise yarar eğer olursa hemen haberdar edicem seni :)

E="sibeyh, post: 37509087, member: 630342"]Kusura bakma seker hapi kullandigini bilmiyrdum hayit tohumu sekeri olanlara zararliymis galiba oyle okumustum istersen arastr bi
Dogru soyluyo olabilirsiniz ben onu bi arastirayim tesekkur ederim yinede :)[/QUOTE]
Rica ederm

kızlar merhaba gecenlerde buraya yazmıstım hayıt tohumu cıvanpercemı ve aslanpencesı ıcıyorum diye. son 10 gundur de bı yakınımın tavsıyesıyle hayıt,kırkkılıt otu ve adacayını karıstırıp ıcıyorum ınsallah bebıse vesıle olur.

maviasi, post: 37731488, member: 503179"]kızlar merhaba gecenlerde buraya yazmıstım hayıt tohumu cıvanpercemı ve aslanpencesı ıcıyorum diye. son 10 gundur de bı yakınımın tavsıyesıyle hayıt,kırkkılıt otu ve adacayını karıstırıp ıcıyorum ınsallah bebıse vesıle olur.[/QUOTE]
İnsallah canim hayirlisiyla allah herkese nasip etsin

insallah uzun zamandır tek dileğim evlat sahibi olmakumarım kısa zamanda bende dahıl dıleyen herkes evlat sahıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…