doktorun ne dedı canım bende kasım sonu baslamaya karar verdım artık iğneli tedavıye gececezAdet duzensiz doktor yumurtaliklarda sorun yok dedi ama yine düzensiz sasirdm artik yaaayine gitcm cuma ins bisi cikmz
doktorun ne dedı canım bende kasım sonu baslamaya karar verdım artık iğneli tedavıye gececez
Doktora[/QUOTE]"maviasi, post: 37407086, member: 503179"]doktorun ne dedı canım bende kasım sonu baslamaya karar verdım artık iğneli tedavıye gececez
Doktr allaha sukur hic sorun olmadigini soyledi cyclo prognova verdi uc ay kulluncam bakalim ins duzelir bu arada bebis ertelendi yine hayirlisi olsunda yeterki[/QUOTE]Doktora
Insallah olur hayitla ikisini bir ayni anda dene istersen genelde oyle iciyolar bende oyle yapiyrumMrb kizlar bende biraz kendinden bahsedeyim. 16 yasimdan beri adet düzensizliğiyle ugrasiyorum doğum kontrol hapi dişinda adet olamiyorum pcoluyum 1 yildir evliyim hic korunmadik ama olmadi 26 yasindayim insilun direnci de var hepsi bir araya geldi yani bi çok şey okudum ilk olarak soğan kurune basladim bugün 2. Günüm bakalim ise yaramazsa bu hayit tohumunda baslicam insllah şifa olur :)
Bi zarari olurmuş ki cunku ayni anda seker hapida kullanıyorum bide soğan kuru mide agrimaya yer ariyo dokunmaz inşallah zahmet olmazsa tarifini nasil baslanir ne kadar devam edilir anlatirmisinsibeyh .!.:Insallah olur hayitla ikisini bir ayni anda dene istersen genelde oyle iciyolar bende yapiyrum
Kusura bakma seker hapi kullandigini bilmiyrdum hayit tohumu sekeri olanlara zararliymis galiba oyle okumustum istersen arastr biBi zarari olurmuş ki cunku ayni anda seker hapida kullanıyorum bide soğan kuru mide agrimaya yer ariyo dokunmaz inşallah zahmet olmazsa tarifini nasil baslanir ne kadar devam edilir anlatirmisin
cnm soğan kuru genelde kullandığın ay içini temizlio bi sonraki ay gebeliğe hazırlıyo. Yani kullandıktan sonraki ay gebelik,ihtimali daha yuksekMrb kizlar bende biraz kendinden bahsedeyim. 16 yasimdan beri adet düzensizliğiyle ugrasiyorum doğum kontrol hapi dişinda adet olamiyorum pcoluyum 1 yildir evliyim hic korunmadik ama olmadi 26 yasindayim insilun direnci de var hepsi bir araya geldi yani bi çok şey okudum ilk olarak soğan kurune basladim bugün 2. Günüm bakalim ise yaramazsa bu hayit tohumunda baslicam insllah şifa olur :)
Dogru soyluyo olabilirsiniz ben onu bi arastirayim tesekkur ederim yinede :)[/QUOTE]E="sibeyh, post: 37509087, member: 630342"]Kusura bakma seker hapi kullandigini bilmiyrdum hayit tohumu sekeri olanlara zararliymis galiba oyle okumustum istersen arastr bi
insallah uzun zamandır tek dileğim evlat sahibi olmakumarım kısa zamanda bende dahıl dıleyen herkes evlat sahıbı olur
Slm kac yil oldu evlilikinsallah uzun zamandır tek dileğim evlat sahibi olmakumarım kısa zamanda bende dahıl dıleyen herkes evlat sahıbı olur
3 yıl oldu ama bana 30 yıl gıbı gelıyorSlm kac yil oldu evlilik
Slm sogan suyunnu ac karnina mi iciliyr cevap yazarmisinzcnm soğan kuru genelde kullandığın ay içini temizlio bi sonraki ay gebeliğe hazırlıyo. Yani kullandıktan sonraki ay gebelik,ihtimali daha yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?