Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben cocuk olmasni cok istiyorum esmde istiyo hangi doktora gittiysek baska kisilrre hastahnlrre ynlendrdi esim bi zaman snra artk gtme aksna birak dedi. Bende netten arstrmya basladm 1 yildir kadnlr klbnu takip edyrdm iste hayt otu kllnnlrn yorumlrni gordm herseyi yaptn denedm bunuda denym dedim ama cok isteyerek ictim bna ktu gelmedi alstmda smdi hic aksatmadn icyrm ins sifasni blrm.

Birde suya bir cay kasigindan az koyulmasi gerekiyormus ben bir tatli kasigi koyuyorum

anaaaa ben de 1 tatlı kaşığı koyuyorum aktar öyle dedi.

Faydasni grdn mu peki ilk gnden afedersn ama gaz ckrma falan.

biraz gazım arttı sanki ama henüz tahlil yaptırmadım. tahlilde belli olacak işe yarayıp yaramadığı

Benmde gazim artti ve acayip sekilde akntm var sol ve sag kasiklarimda batmalar var. Yaklasik 10 gundurde karnma adet sancisi gibi agrilar giriyor mrrak ediyorum acaba iceride ne oluyo

herkese merhaba
biraz benim durumumdan bahsetmek istiyorum paylaşmak içimi dökmek için.
ben 16 yasımdan berı adet düzensizliğiyle ugrasıyorum. 6 ayda bır canı ısterse gelır kullanmadıgım adet düzenleyici ilaç dogumkontrol hapı kalmadı desem yerıdır. yaklasık 1,5 yıldırda gebelik için tedavi görüyorum. henuz bır yumurta bıle buyutebılmıs değılım 6 kez klomen tedavisi folıkasıtler vs vs. rahim filmi tupler yumurtalıklar hersey normal ama yok. su sıralar civanpercemi hayıt ve aslanpencesıne başladım gecen ay gelmeyen adetim 4 günlük kullanımdan sonra geldı bırakmadın hıc devam edicem . adetime o kadar sevındım kı mucıze gıbı geldı bana umarım bı sonraki ay da bebegımı gorurum. basınızı sısırdım kusuruma bakmayın...

Cnm allah hayirlisini versn kac yasndsn rabbm once size sonra bana versn umarm en kisa zamanda mujdeyi vrrirsn bize

amin canım allah tum ısteyenlere de bıze de nasıp etsın. 25 yasındayım. inşallah hepimiz burdan hamıleyım deriz

Ya bisey sormak istiyorum ama bitaz utaniyorum. Gecen ay benim adetim ilk defa gununde ve 28 Gunde geldi adetm bittikten 2 gun sonra firsat bu firsat deyip o gece esmle birlikte oldm hemen kalkmdm biraz uzanp dnlndm esm rahtsz etmsn dye onada soyledm ama yaklasik on gundturt yogun bi sekilde akintim var bazen kasinma da oluyo ayrica sag ve sol kasiklarimdada hic gecmeyen gecsede hemen donen agrilar var neler oluyo test yapmaya gercektn korkuyorum cnku hep husran oluyor bi bilgisi olan varmi iki gndr sabah uyndigimda gnlk prdmde asiri ack pembelk gryrm ama doktorumn soyledii su anlk bebegnn olmasi imknsz demesi aylardr beynmde dolanp duruyor. :-(

arkadaşlar ben de kendimden bahsedeyim

bir arkadaşım hormonel bazı testlerinin yüksek olmasından dolayı bi hafta kadar içmiş olmasına rağmen tekrar test yaptırdığında testlerin normal çıktığını söyledi ve bana adet düzenleyici ve hamile kalma noktasında iyi geldiğinden de bahsedince ben de alıp kullanayım dedim..

benim sıkıntım da Allah a şükür çok dert edilecek kadar olmasa da her ay adet görmeme rağmen 7 gün önce 6 gün sonra 10 gün sonra gibi hep farklı günlerde olmamdı.. ben de alıp kullanmaya başladım başladığım ay(mayıs) ayın 3ün de oldum o gün bugün 3ünde oluyorum şükrolsun.. yani artık hangi gün adet olacağımı biliyorum bu garip bi durum benim için :)

ve bu otu herkese tavsiye etmeye başladım.. bi tanıdığın bir evladı vardı ama 2. yi istiyordu korunmayı bırakalı epey zaman geçmesine rağmen hamile kalamıyordu bu ottan bahsettim 1 hafta kullandı ve üstünden çok zaman geçmeden hamile kaldı..

kesinlikle faydalı olduğunu düşünüyorum ben içmeye devam ediyorum hatta bu satırları hayıtın son yudumunu aldıktan sonra yazmaya başladım.. :)

inş herkes için faydalı olur ve ne için içiyorsa gerçekleşir..

mrb cnm ayy ne kadar umutlandim bir bilsen... ins herkesn istegi duasi kabul olurda herkes bebisini kucagina alir.adet gnmn glmsini bekloyorum ins haamis kalmsmdr da evlilik yldnmmde kocama surpriz yaparim

Kizlar daha adet olmadim 3 gun gecti ama idrar testinde dun negatfti1 haftadan fazla sre once ypmstm silik poztfti acaba hmilmym yarin evlilik yldnmm cok merak edyrm acaba bebis varmi kocma hedye olrk bebsmi vereblckmyim cevrenzde once boyle olup sonrdn hmle oldgnu ogrennvarmi

Bende kullandım ama faydası olmadi yine duzensiz yardım edin bana

Bende yaklasık 1 aydır yanı eylülün 22 sınden berı ıkı gunde bır cıvanpercemı aslanpencesı hayıt karısımı ıcıyorum. akıntılarım kesıldı adetım oldukca duzensızdır yanı 6 ayda bır ancak gelır ılac kullanmazsam bakalım salı yada carsamba adet olmam gerekıyor gecen ay 21inde oldum işe yararsa yazarım kızlar.kib

Doktot

Doktor adet duzensizligi icin ne dedi sana arkadasim

PCO bende 16 yasımdan berı var. doktorlarda bundan farklı bırsey solemıyorlar 6 ay klomen kullanmama ragmen hıc yumurta buyutemedık iğne tedavisine gecmeden once de bitkileri deniyorum hsg hormanlarım troid im hepsine bakıldı hersey normal yalnız yumurtalıklarım pcos görünümü mevcut senin doktorun ne dedi sorun neydı

Adet duzensiz doktor yumurtaliklarda sorun yok dedi ama yine düzensiz sasirdm artik yaaa yine gitcm cuma ins bisi cikmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…