- 19 Eylül 2014
- 52
- 16
- 13
- 30
- Konu Sahibi janseray
-
- #1.901
Bende kullandım ama faydası olmadi yine duzensiz yardım edin banacanım benim de iki aydır kanamam olmuyordu.HAYIT TOHUMU nu yarım tatlı kaşığı ezdim ve üstüne bir bardak kaynar su ekledim birkaç dakika sonra süzerek içtim ikinci içişimden sonra kanamam başladı.
hormon düzenleyici etkisi olduğunu, bu sebeple kullanılabilirliğini gördüm.
GEÇMİŞ OLSUN.
Ne kadar sure ictn ki bana faydasi olmadi yardimci olur musunhatıt tohumunu bende içtim adetimi söktü.
Bende yaklasık 1 aydır yanı eylülün 22 sınden berı ıkı gunde bır cıvanpercemı aslanpencesı hayıt karısımı ıcıyorum. akıntılarım kesıldı adetım oldukca duzensızdır yanı 6 ayda bır ancak gelır ılac kullanmazsam bakalım salı yada carsamba adet olmam gerekıyor gecen ay 21inde oldum işe yararsa yazarım kızlar.kib
Doktor adet duzensizligi icin ne dedi sana arkadasimBende yaklasık 1 aydır yanı eylülün 22 sınden berı ıkı gunde bır cıvanpercemı aslanpencesı hayıt karısımı ıcıyorum. akıntılarım kesıldı adetım oldukca duzensızdır yanı 6 ayda bır ancak gelır ılac kullanmazsam bakalım salı yada carsamba adet olmam gerekıyor gecen ay 21inde oldum işe yararsa yazarım kızlar.kib
Adet duzensiz doktor yumurtaliklarda sorun yok dedi ama yine düzensiz sasirdm artik yaaaPCO bende 16 yasımdan berı var. doktorlarda bundan farklı bırsey solemıyorlar 6 ay klomen kullanmama ragmen hıc yumurta buyutemedık iğne tedavisine gecmeden once de bitkileri deniyorum hsg hormanlarım troid im hepsine bakıldı hersey normal yalnız yumurtalıklarım pcos görünümü mevcut senin doktorun ne dedi sorun neydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?