Gebeliğe Hazırlık HAYIT OTU TOHUMU İLE HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar kullanmalısın bilmiyorum gerçekten ama hamile kaldığım ay düzenli kullandım ben aynı zamanda dostinex kullanıyordum adetinin bitiminde basladm adetime 1hafta kala dostinex ve hayıt togumunu bıraktım
Teşekkür ederim ben de öyle yapayım o zaman. Dostinex vitamin oluyor sanırım dimi

Hayıt canm prolaktin hormonu düşürücü doktor yazmadan almayın vitamin değil yani zor bir ilaç yan etkileri var
Hmm benim hormonlar normal bi sorun yok . O yüzden şimdilik hayıt yeter inşallah bu ay hamile kalırım ben de

Ben hayıt otu civan perçemi ve aslan pençesi otlarını almıştım hergün birini demleyip içtim yumurtlamadan önce ve hamile kaldm o ay
Merhaba ayrı ayrımı içiyordunz adetinz kaçıncı günnde aldnz bende aldm ama ayrı yoksa hepsini birliktemi demleyip içeyim açmı tokmu almam gerek hiçbir bilgim yok yardımcı olsanz

Merhaba ayrı ayrımı içiyordunz adetinz kaçıncı günnde aldnz bende aldm ama ayrı yoksa hepsini birliktemi demleyip içeyim açmı tokmu almam gerek hiçbir bilgim yok yardımcı olsanz
Ayrı ayrı içiyordum sonra karıştırıp içiyordum birgün ertesi gün yine yine hergün birini. Adet bitiminden yumurtlama günüme kadar kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…