Gebeliğe Hazırlık HAYIT OTU TOHUMU İLE HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün oldu kızlar ben içmeye başladım inşası bana da şifa olur. Yardımcı olursanız içenler ve hamile kalanlar yazarsa çok sevinirim

Bnm 40 günü geçti doktora gittim tarlusal kullandım öyle adet oldum

Canım konuyu açalı uzun zaman oldu ama bu hayır tohumunu ne zaman kullanmaya başlamak lazım adet zamanı mı yoksa bitiminde mi ?

merhaba kızlar 1 boyunca ovülasyon testi yaptım ama çift çizgi göremedim hayıt otu kullanmak istiyorum 5 aylık evliyim şu an adetim ne zaman başlamalıyım kullanmaya

Ben hayıt otu civan perçemi ve aslan pençesi otlarını almıştım hergün birini demleyip içtim yumurtlamadan önce ve hamile kaldm o ay
Nasıl kullandınız acaba miktarları Ve karışım nasıl yaptınız bilgi verebilirmsiniz lütfen

Ne çok hamile kalan varmış
Bende mi kullansam ama hormonal bi sıkıntım yok geçen aydan beri c life macun kullanıyorum zaten onun içinde de hayıt varmış
İnşallah bizlerede vesile olur amin

Hayıt tohumunu öğütüp mu kullanmak gerek yoksa öğütmeden direk öyle demlesek olmaz mı. Çok sert ve örgütucum yok ezemedimde birşeyle

Nasıl kullandın ne zaman başladın ayrıntılı yazar mısın acaba..bende denemek istiyorum
Adetim bitince başlamış gebeligimi öğrenene kadar kullanmıştım. İnsanlar ezerek çayını demleyip içiyor. Ben ezemedigim için bala karıştırıp yemiştim her gün bir kaşık.
Bebegimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Önümüzdeki ay yeniden başlayacağım.

İnşallah yeniden olumlu sonuç alırsın..benim ilk bebeğim evliliğimden 6 sene sonra oldu tüp bebek yöntemiyle..5 sene sonra da kendiliğinden 2.ci bebeğim oldu çok şaşırmıştık...çünkü evlendiğin ilk günden beri hiç korunmadım ben..şimdi 3.cüyü istiyoruz inşallah bu yöntem işe yarar..adetimi bekliyorum şimdi hemen uygulicam bende..sağol cevabın için...

Gebeliğinize sevindim kucagınıza saglıkla alın inşallah Allah bizede nasip etsin :) fsh düşrmek için kullandım demişsinz peki amh değeriniz kaçtı acaba ve fsh düşünce kendiliğinzdenmi gebe kaldınız

Evet fsh 21den 7 ye düştü ve ondan sonra hamile kaldım kendiliğinden Allah razı olsun amiinnn hep dua ediyorum inşallah isteyen herkese nasip olsun amh baktırmadım hiç

Merhaba tekrardan Hamile olunca yazacam dedim bu sayfaya.ben normalde klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kalırdım çok şükür bu ay hayıt tohumu Aslan pemcesi ve cıvanpencemi kullandım veeeee çok şükür Hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Daha öncesinde başka ilaç falan kullanmış miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…