Bnm 40 günü geçti doktora gittim tarlusal kullandım öyle adet oldumBende meme ucunda kullanma çene altı. Adet olmuyorum ilaçla. Doktor derece olarak demedi ama polikistik dedi gel çatlama iğnesi yaparız dedi ben gitmedim. Ilk ay c life macunla yumurtlama oldu bu ay olmadi. Hayıt suyu na basladim. Sen hayıt kullanınca kac ay da bir adet oldun
Canım konuyu açalı uzun zaman oldu ama bu hayır tohumunu ne zaman kullanmaya başlamak lazım adet zamanı mı yoksa bitiminde mi ?Hayit tohumunu ezdim ben kaynamis bir bardak suya bi cay kadigi ezdigim hayit tohumunu ekleyip 10 dk falan demledim. Ilik bi sekilde tukettim.. cok duzenli yapmadm yqni aldgimda basladm ben. Cok once pko denilmisti bana. Hayit kullanip 32 gunde regl oldum oncesinde 45 gunu bulmustu. (39-45 arasi oluyodum) 32.gunde regl olunce hormon tahlili yaptirmak istedim normal ckmisti sonuc. Sonrasi muayenede cok kucuk kistler var ama 1 yil icinde gebelik olmazsa goruselim dedi ilac vs vermedi. Ben yeniden hayit kullandim bi 7 8 gun kadar yine 32 gunde regl olcak gibi agrilar hissettim ama olmadi gecikti bende yine gecikme yasiyorum sandim hamileymisim
Canım konuyu açalı uzun zaman oldu ama bu hayır tohumunu ne zaman kullanmaya başlamak lazım adet zamanı mı yoksa bitiminde mi ?
Adetle başlamıştım ben canım.merhaba kızlar 1 boyunca ovülasyon testi yaptım ama çift çizgi göremedim hayıt otu kullanmak istiyorum 5 aylık evliyim şu an adetim ne zaman başlamalıyım kullanmaya
teşekkürler bende hemen alıyım başlayımAdetle başlamıştım ben canım.
Nasıl kullandınız acaba miktarları Ve karışım nasıl yaptınız bilgi verebilirmsiniz lütfenBen hayıt otu civan perçemi ve aslan pençesi otlarını almıştım hergün birini demleyip içtim yumurtlamadan önce ve hamile kaldm o ay
Aradan baya zaman geçmiş , kullandınız mı,faydasını gördünüz mü acaba?Ben hapini aldim baya arastirmistim cok iyimis cok kisi hamile kalmis bu ayda hamile kalmazsam kulanmaya baslicam
Nasıl kullandın ne zaman başladın ayrıntılı yazar mısın acaba..bende denemek istiyorumBu ay kullandım ve cuma günü hamile olduğumu öğrendim.
Adetim bitince başlamış gebeligimi öğrenene kadar kullanmıştım. İnsanlar ezerek çayını demleyip içiyor. Ben ezemedigim için bala karıştırıp yemiştim her gün bir kaşık.Nasıl kullandın ne zaman başladın ayrıntılı yazar mısın acaba..bende denemek istiyorum
İnşallah yeniden olumlu sonuç alırsın..benim ilk bebeğim evliliğimden 6 sene sonra oldu tüp bebek yöntemiyle..5 sene sonra da kendiliğinden 2.ci bebeğim oldu çok şaşırmıştık...çünkü evlendiğin ilk günden beri hiç korunmadım ben..şimdi 3.cüyü istiyoruz inşallah bu yöntem işe yarar..adetimi bekliyorum şimdi hemen uygulicam bende..sağol cevabın için...Adetim bitince başlamış gebeligimi öğrenene kadar kullanmıştım. İnsanlar ezerek çayını demleyip içiyor. Ben ezemedigim için bala karıştırıp yemiştim her gün bir kaşık.
Bebegimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Önümüzdeki ay yeniden başlayacağım.
Gebeliğinize sevindim kucagınıza saglıkla alın inşallah Allah bizede nasip etsin :) fsh düşrmek için kullandım demişsinz peki amh değeriniz kaçtı acaba ve fsh düşünce kendiliğinzdenmi gebe kaldınızBen de ezdirip aldım aktardan çayını yapıp içtim sabahları aç karnına bir bardak, fsh yüksekti benim hayıttan sonra düştü ve şimdi hamileyim hormon düzenleyen bir şey kadınlar İçin çok faydalı
Evet fsh 21den 7 ye düştü ve ondan sonra hamile kaldım kendiliğinden Allah razı olsunGebeliğinize sevindim kucagınıza saglıkla alın inşallah Allah bizede nasip etsin :) fsh düşrmek için kullandım demişsinz peki amh değeriniz kaçtı acaba ve fsh düşünce kendiliğinzdenmi gebe kaldınız
Daha öncesinde başka ilaç falan kullanmış miydinizHayit tohumunu ezdim ben kaynamis bir bardak suya bi cay kadigi ezdigim hayit tohumunu ekleyip 10 dk falan demledim. Ilik bi sekilde tukettim.. cok duzenli yapmadm yqni aldgimda basladm ben. Cok once pko denilmisti bana. Hayit kullanip 32 gunde regl oldum oncesinde 45 gunu bulmustu. (39-45 arasi oluyodum) 32.gunde regl olunce hormon tahlili yaptirmak istedim normal ckmisti sonuc. Sonrasi muayenede cok kucuk kistler var ama 1 yil icinde gebelik olmazsa goruselim dedi ilac vs vermedi. Ben yeniden hayit kullandim bi 7 8 gun kadar yine 32 gunde regl olcak gibi agrilar hissettim ama olmadi gecikti bende yine gecikme yasiyorum sandim hamileymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?