Gebeliğe Hazırlık HAYIT OTU TOHUMU İLE HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen bana da yazdı doktor hem onu kullanıp hem bu dediğiniz bitkileri kullansam acaba sorun olur mu

nasil nezaman kullandınız

merhaba..amh değeriniz kaçtı gebelik oluştu mu adet düzensizliğiniz var mıydı

Bir arkadaşın dediklerini uygulayacağım her şeyi doğal yiyip paketli gıda tüketmeden beslenicem. Temizlik malzemelerini de doğal olanlardan kullanıcam. Hatta pet kullanma ve kendin için eski bezlerden koy dedi. Herşey eski usül doğal olursa vücut da belki olumlu tepki verir. Hazirana kadar denicem bakalım inş ozmana corona biterse tüp bebek için gideriz.

Hayıt tohumu kullanan var mı nasıl kullanılmalı ve hangi dönemler kullanmak gerekir.

maalesef gebe kalamadım 34 yaşlm bitiyor, 2019 şubattan beri korunmuyorum ama olmuyor.Amh 0.37
Canım hemen amh için testeredişli aslan pencesi iç. Yada arı polenı propolis ve yayla balı arı sütü bunları tüket. Amh yumurta kalitesi demek.

Prolaktin için hayıt suyu kullanan var mı sonuçlarını nasıl gelmişti. Benim prolaktin harici diğer hormonları düzenli ama prolaktin inip çıkıyor ne hikmetse. Hayıt suyu düşürüyor diye duymuştum deneyen var mı acaba

Ben kullandim 1 tatli kaşığı hayıt otunu bir büyük boy fincanda tohumları havanda ezip demledim sabah akşam aç karnına içtim ilk ay düzenli kullandım hamile kaldım beklenen adet gunumde prolaktine baktı doktorum 50 çıkmıştı yine yüksekti ama hamileydim

Çok iyi ne güzel,sağlıkla dünyaya getir inşallah bebeğini. :). Peki diğer hormonlar da etki ediyor mu içsem acaba diğer hormonlar bozulur mu diye merak ediyorum.dostineks kullanmak istemiyorum çünkü bende adette pıhtılaşma yapıyor.siz hiç kullandınız mı dostineks. Hayıt otunun öyle Bi etkisi olmadı dimi

Amin inşallah evet aynı zamanda dostinex de kullanıyordum

Canım ne kadar süre kullandın acaba ben de adetimin 4. Günü başladım bugün 11 gün oldu kullanalı. ne zamann bırakmalıyım. Pazartesi doktora gittim 1 yumurta gördü sağ yumurtalıkta. Açana devam etsem zararı okur mu. Kimi 15 gün kullan bırak diyor kimi aralıksız 3 ay falan kafam karıştı.

Ne kadar kullanmalısın bilmiyorum gerçekten ama hamile kaldığım ay düzenli kullandım ben aynı zamanda dostinex kullanıyordum adetinin bitiminde basladm adetime 1hafta kala dostinex ve hayıt togumunu bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…