Klomen bana da yazdı doktor hem onu kullanıp hem bu dediğiniz bitkileri kullansam acaba sorun olur muMerhaba tekrardan Hamile olunca yazacam dedim bu sayfaya.ben normalde klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kalırdım çok şükür bu ay hayıt tohumu Aslan pemcesi ve cıvanpencemi kullandım veeeee çok şükür Hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
nasil nezaman kullandınızMerhaba tekrardan Hamile olunca yazacam dedim bu sayfaya.ben normalde klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kalırdım çok şükür bu ay hayıt tohumu Aslan pemcesi ve cıvanpencemi kullandım veeeee çok şükür Hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kullanma canım.Klomen bana da yazdı doktor hem onu kullanıp hem bu dediğiniz bitkileri kullansam acaba sorun olur mu
Tedirgin oldum acaba oluşan yumurta kalitesi bozulur mu diye kullanmamak gerekiyor galibaKullanma canım.
Canım ikiside hormonları etkiliyor.o yüzden bitkiyi ertele.aynı anda ağır gelebilir ters bi durum yaratmasın.Tedirgin oldum acaba oluşan yumurta kalitesi bozulur mu diye kullanmamak gerekiyor galiba
Haklısın canım teşekkür ederimCanım ikiside hormonları etkiliyor.o yüzden bitkiyi ertele.aynı anda ağır gelebilir ters bi durum yaratmasın.
Daha öncesinde başka ilaç falan kullanmış miydiniz
Ben şuan kullanıyorum klomen bitti bugünYok hic ilac falan kullanmadim
Bende yeni kullanmaya basladim insallah bana ve tum bebek isteyenlere Rabbim hayirlisyla nasip ederKızlar aranızda hayıt otu tohumu ,suyu yada hapı kullananlarınız var mı acaba ? Hamilelik yaşayanlarınız ?
merhaba..amh değeriniz kaçtı gebelik oluştu mu adet düzensizliğiniz var mıydıBenim de 2 gün sonra adet olmam lazım. Geçen ay 15 gün sonra adet olmuştum tüp bebek denemesinden sonra. Hayıt kullanıyorum bakalım inş ile yarar.ama benim Amh düşük fsh de yüksek bide e 2 düşük. Yani herşey olması gerektiğinin tam zıttı. Belki bunda da vardır bir hayır.
Canım hemen amh için testeredişli aslan pencesi iç. Yada arı polenı propolis ve yayla balı arı sütü bunları tüket. Amh yumurta kalitesi demek.maalesef gebe kalamadım 34 yaşlm bitiyor, 2019 şubattan beri korunmuyorum ama olmuyor.Amh 0.37
Ben kullandim 1 tatli kaşığı hayıt otunu bir büyük boy fincanda tohumları havanda ezip demledim sabah akşam aç karnına içtim ilk ay düzenli kullandım hamile kaldım beklenen adet gunumde prolaktine baktı doktorum 50 çıkmıştı yine yüksekti ama hamileydimProlaktin için hayıt suyu kullanan var mı sonuçlarını nasıl gelmişti. Benim prolaktin harici diğer hormonları düzenli ama prolaktin inip çıkıyor ne hikmetse. Hayıt suyu düşürüyor diye duymuştum deneyen var mı acaba
Çok iyi ne güzel,sağlıkla dünyaya getir inşallah bebeğini. :). Peki diğer hormonlar da etki ediyor mu içsem acaba diğer hormonlar bozulur mu diye merak ediyorum.dostineks kullanmak istemiyorum çünkü bende adette pıhtılaşma yapıyor.siz hiç kullandınız mı dostineks. Hayıt otunun öyle Bi etkisi olmadı dimiBen kullandim 1 tatli kaşığı hayıt otunu bir büyük boy fincanda tohumları havanda ezip demledim sabah akşam aç karnına içtim ilk ay düzenli kullandım hamile kaldım beklenen adet gunumde prolaktine baktı doktorum 50 çıkmıştı yine yüksekti ama hamileydim
Amin inşallah evet aynı zamanda dostinex de kullanıyordumÇok iyi ne güzel,sağlıkla dünyaya getir inşallah bebeğini. :). Peki diğer hormonlar da etki ediyor mu içsem acaba diğer hormonlar bozulur mu diye merak ediyorum.dostineks kullanmak istemiyorum çünkü bende adette pıhtılaşma yapıyor.siz hiç kullandınız mı dostineks. Hayıt otunun öyle Bi etkisi olmadı dimi
Canım ne kadar süre kullandın acaba ben de adetimin 4. Günü başladım bugün 11 gün oldu kullanalı. ne zamann bırakmalıyım. Pazartesi doktora gittim 1 yumurta gördü sağ yumurtalıkta. Açana devam etsem zararı okur mu. Kimi 15 gün kullan bırak diyor kimi aralıksız 3 ay falan kafam karıştı.Ben kullandim 1 tatli kaşığı hayıt otunu bir büyük boy fincanda tohumları havanda ezip demledim sabah akşam aç karnına içtim ilk ay düzenli kullandım hamile kaldım beklenen adet gunumde prolaktine baktı doktorum 50 çıkmıştı yine yüksekti ama hamileydim
Ne kadar kullanmalısın bilmiyorum gerçekten ama hamile kaldığım ay düzenli kullandım ben aynı zamanda dostinex kullanıyordum adetinin bitiminde basladm adetime 1hafta kala dostinex ve hayıt togumunu bıraktımCanım ne kadar süre kullandın acaba ben de adetimin 4. Günü başladım bugün 11 gün oldu kullanalı. ne zamann bırakmalıyım. Pazartesi doktora gittim 1 yumurta gördü sağ yumurtalıkta. Açana devam etsem zararı okur mu. Kimi 15 gün kullan bırak diyor kimi aralıksız 3 ay falan kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?