Hayıt suyu.. ?

Hayıt suyu maden suyuna yakın tadı olan ve biraz da bulanık şifalı bir sudur , bi akrabamız Denizli'den getirmiş , şifalı su imişben de bir defa içmiştim şifa niyetine , iinşallah size de iyi gelir , ben hamilelik için çakşır suyunu duydum , yumurta rezervlerini artırıyormuş ve erkeklerde sprmi çopaltıp canlandırıyormuş , Allah size de hayırlı evlatlar nasib etsin.

ben hormonlarımı dengeemk ıcın dort aydır kullanıyordumm kullandıgım sırada hamıle kaldımm bı zararı olmadı ögrendgmde bıraktım ama

çakşırkökü suyunu kadınlar içemez erkekler için o

Canım hayıt suyunu duymadım ama beni bilen bilir iki kayıp yaşadım ikincisi dış gebelik ve sağ tüpüm alındı.korunmayı bıraktığım ay tek tüple şükürler olsun hamile kaldım.nacizane önerim ,eğer tıbbi bütün kontrolleriniz yapıldıysa , bir sorun görünmüyorsa, hem eşiniz hem siz bıkmadan usanmadan vucudunuza havuc suyu depolayın.biz eşimle korunmayı bırakmadan 3 ay öncesinden hergün bir bardak havuc elma suyu içtik.torba torba havuc elma taşıdık eve.eşimde iki günde bir çinko hapı içti.ama bu öyle bir ay içilip bırakılmıcak.ısrarla inatla devam edilip vucutta depo haline gelcek.doktor bir tanıdığımız önermişti.şükürler olsun işe yaradı.Rabbim siZede nasip etsin tez zamanda

<Hamileliğe ne derece etkili bilmiyorum ama hormonal bozukluklara cok iyi geliyor. fazla tüylenme sorunun yavaşlatıyo yüz hatlarını belirginlestiriyo düzenli kullanımda yüzde tüylenme varsa baya ölçüde azaltıyor.ben 3 aya yakın içtim gögüslerim başlarda çok agriyordu sonradan büyüdügünü farkettim cok dolgun yaptı sadece dozunu çok iyi ayarlamak lazım

ıbrahım saracoglunn sıtesınden detaylıkullanısını ögreneblrsınz ama.. hayt suyu veya bska bısey tek basına gebelk olstrmaz cnm belkı vesıle olr hormonlarını dengeler ama duanıda eksık etme tedavınn yannda ne gelrse allahtan o dılemedıkten snra hcbıseycık olmaz.. rabbm cumlemıze hayrlı saglıklı ewlatlar nasıp etsın ınsaalah. amınn

Hayit tohumu suyu yüksek fsh için kullanılır eğer hormonların normalse içip bozma. Ben 20 gün fln öğlen sıcak suya 1 kasik atıp 2 3 dakka kaynatıp içtim

canım ben hayıtın hapını aldım eczaneden onu kullanıyorum
suyu acı olduğu için içemedim
40 gün oldu kullanalı, çok memnunum
hamile kalan çok olmuş bununla

ben hormonlarımı dengeemk ıcın dort aydır kullanıyordumm kullandıgım sırada hamıle kaldımm bı zararı olmadı ögrendgmde bıraktım ama
zaten yüzde yüz etki etmesi için 3 ay içmek gerekiyormuş canım

Hayit tohumu suyu yüksek fsh için kullanılır eğer hormonların normalse içip bozma. Ben 20 gün fln öğlen sıcak suya 1 kasik atıp 2 3 dakka kaynatıp içtim

Fsh im 9.44 dedi doktor normal diyip yolladı devlet has. Pek sallamadı galiba. Nette 10 un üzeri tehlikeli diyor ee benim 10 a ne kalmış ki

Fsh im 9.44 dedi doktor normal diyip yolladı devlet has. Pek sallamadı galiba. Nette 10 un üzeri tehlikeli diyor ee benim 10 a ne kalmış ki
İç o zaman güzel yumurta olmasi için 4 5 6 olmasi lazim. 10 yumurta tembelligi kalitesiz yumurta demek. Benim 12 di aktardan hayit tohumu aldım öğlen acikmaya yakın 1 Cezve kaynamis içme suyuna 1 tatlı kaşığı tohumu atıp 3 4 dakika kaynatıp ılıktan daha sıcak haldeyken içtim fsh o ay 7 ye düştü bi sonraki ay hamile kaldım

Çok teşekkür ederim. Doktor bana normal diyip yolladı yani araştırma falan yapmasam belki aylarca beklicem 9.44 bunda tuhaflık var dimi.. Bende hazır hayıt sularını duymuştum acaba fark edermi çalıştığım için bunu yapmam zor olabilir yada akşam yapsam olurmu? Birde adetin kaçıncı günü başlamak gerek bir zamanı varmı acaba benim regl im bitti yarın 7. Günü regl in yani

Birde normal tohum degilmi ezilmiş falan mı bazıları eziyor da

Canim ben hazır su ilacını fln kullanmadım gittim aktardan tohumunu aldım ezmeden kaynamis suya attım içtim. Maksat çok tok olmadan 1 bardak içmek saati önemli değil düzenli kullan yeter. Ben adet bittikten sonra basladim

Adı nedir acaba sizde mi gebelik için aldınız
evet bende gebelik için aldım doktorum tavsiye etmişti etki için en az üç ay kullanmak gerekiyormuş ben kullanalı 40 gün oldu ve
benim de fsh ve prolaktin biraz yüksekti, normal seviyeye indirdi
ayrıca adet ağrılarımı da dindirdi
tüylenmemi azalttı, göğüs ağrılarım geçti, yumurtalarımı daha kaliteli hale getirdi göğüslerimi dolgunlaştırdı
hapın adı agnucaston ve tamamen de bitkisel, bir seneye kadar kullanılınca tüm kadınsal sorunları bir daha tekrarlanmamak üzere bitiriyormuş
adetini beklemene gerek yok aldığın gibi başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…