- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.620
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
-
ben hormonlarımı dengeemk ıcın dort aydır kullanıyordumm kullandıgım sırada hamıle kaldımm bı zararı olmadı ögrendgmde bıraktım amaKızlar hayıt suyu ile hamile kalanları cok duydum cok okudum fakat merak ettiğim bir kaç sorum var bilenler kullananlar cevap verebilirmi? Netten araştırmalar yaptım bulamadım birde hazır olanı alıp kullanacağım su ile karıştırp sorularım şunlar..
1) hayıt suyu tam olarak ne zaman başlamalı yani regl in kaçını günü
2)kaç gün kullanılmalı mesela bir ay kullandım ya hamile kalırsam zararı olur mu acaba?
Teşekkür ederim şimdiden
çakşırkökü suyunu kadınlar içemez erkekler için oHayıt suyu maden suyuna yakın tadı olan ve biraz da bulanık şifalı bir sudur , bi akrabamız Denizli'den getirmiş , şifalı su imişben de bir defa içmiştim şifa niyetine , iinşallah size de iyi gelir , ben hamilelik için çakşır suyunu duydum , yumurta rezervlerini artırıyormuş ve erkeklerde sprmi çopaltıp canlandırıyormuş , Allah size de hayırlı evlatlar nasib etsin.
canım ben hayıtın hapını aldım eczaneden onu kullanıyorumKızlar hayıt suyu ile hamile kalanları cok duydum cok okudum fakat merak ettiğim bir kaç sorum var bilenler kullananlar cevap verebilirmi? Netten araştırmalar yaptım bulamadım birde hazır olanı alıp kullanacağım su ile karıştırp sorularım şunlar..
1) hayıt suyu tam olarak ne zaman başlamalı yani regl in kaçını günü
2)kaç gün kullanılmalı mesela bir ay kullandım ya hamile kalırsam zararı olur mu acaba?
Teşekkür ederim şimdiden
zaten yüzde yüz etki etmesi için 3 ay içmek gerekiyormuş canımben hormonlarımı dengeemk ıcın dort aydır kullanıyordumm kullandıgım sırada hamıle kaldımm bı zararı olmadı ögrendgmde bıraktım ama
zatenn kürleri devamlı kullanırsan duzenlı amacına ulasırsınzaten yüzde yüz etki etmesi için 3 ay içmek gerekiyormuş canım
Hayit tohumu suyu yüksek fsh için kullanılır eğer hormonların normalse içip bozma. Ben 20 gün fln öğlen sıcak suya 1 kasik atıp 2 3 dakka kaynatıp içtim
canım ben hayıtın hapını aldım eczaneden onu kullanıyorum
suyu acı olduğu için içemedim
40 gün oldu kullanalı, çok memnunum
hamile kalan çok olmuş bununla
İç o zaman güzel yumurta olmasi için 4 5 6 olmasi lazim. 10 yumurta tembelligi kalitesiz yumurta demek. Benim 12 di aktardan hayit tohumu aldım öğlen acikmaya yakın 1 Cezve kaynamis içme suyuna 1 tatlı kaşığı tohumu atıp 3 4 dakika kaynatıp ılıktan daha sıcak haldeyken içtim fsh o ay 7 ye düştü bi sonraki ay hamile kaldımFsh im 9.44 dedi doktor normal diyip yolladı devlet has. Pek sallamadı galiba. Nette 10 un üzeri tehlikeli diyor ee benim 10 a ne kalmış ki
İç o zaman güzel yumurta olmasi için 4 5 6 olmasi lazim. 10 yumurta tembelligi kalitesiz yumurta demek. Benim 12 di aktardan hayit tohumu aldım öğlen acikmaya yakın 1 Cezve kaynamis içme suyuna 1 tatlı kaşığı tohumu atıp 3 4 dakika kaynatıp ılıktan daha sıcak haldeyken içtim fsh o ay 7 ye düştü bi sonraki ay hamile kaldım
İç o zaman güzel yumurta olmasi için 4 5 6 olmasi lazim. 10 yumurta tembelligi kalitesiz yumurta demek. Benim 12 di aktardan hayit tohumu aldım öğlen acikmaya yakın 1 Cezve kaynamis içme suyuna 1 tatlı kaşığı tohumu atıp 3 4 dakika kaynatıp ılıktan daha sıcak haldeyken içtim fsh o ay 7 ye düştü bi sonraki ay hamile kaldım
Canim ben hazır su ilacını fln kullanmadım gittim aktardan tohumunu aldım ezmeden kaynamis suya attım içtim. Maksat çok tok olmadan 1 bardak içmek saati önemli değil düzenli kullan yeter. Ben adet bittikten sonra basladimÇok teşekkür ederim. Doktor bana normal diyip yolladı yani araştırma falan yapmasam belki aylarca beklicem 9.44 bunda tuhaflık var dimi.. Bende hazır hayıt sularını duymuştum acaba fark edermi çalıştığım için bunu yapmam zor olabilir yada akşam yapsam olurmu? Birde adetin kaçıncı günü başlamak gerek bir zamanı varmı acaba benim regl im bitti yarın 7. Günü regl in yani
evet bende gebelik için aldım doktorum tavsiye etmişti etki için en az üç ay kullanmak gerekiyormuş ben kullanalı 40 gün oldu veAdı nedir acaba sizde mi gebelik için aldınız
bende 40 gün oldu canım en az üç ay kullanıcam bakalımzatenn kürleri devamlı kullanırsan duzenlı amacına ulasırsın
ben sımdı hesapladımda 5 ay kullanmısım tambende 40 gün oldu canım en az üç ay kullanıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?