Hayıt suyu.. ?

Peki günde kaçtane ac mı tok mu.. Kararsız kaldım bşr arkadaşında fsh 12 miş hayıt oyu ile ertesi ay hamile kalmıs onu da deneyebilirm.

Peki günde kaçtane ac mı tok mu.. Kararsız kaldım bşr arkadaşında fsh 12 miş hayıt oyu ile ertesi ay hamile kalmıs onu da deneyebilirm.
hapındann zıyade suyu daha cok etkılı tam özü cunku aktarlarda var mecıtefendının sabah aksam ac karnına ıcıceksın

zaten bu hapın içinde de hayıt otu var, kaynatıp içemeyenler hapını kullanıyor hem pratik hem de etkisi daha iyi
aç ya da tok karnına fark etmiyor günde bir tane alınıyor
bu hapın iyi tarafı, otu günde ne kadar kullanacağını kestiremeyebilirsin ama hap günlük ihtiyaca göre yapılmış bu yüzden daha iyi etki ediyor
ayrıca bu sitede de kullananların hepsi hamile kalmış
istersen arama bölümünden ilacın adını yaz çıkar konular

ben sımdı hesapladımda 5 ay kullanmısım tam
geçen bir arkadaşımla konuştum o da 6. ayda hamile kalmış
demekki bünyeye göre değişiyor
bir kuzenim var o da 2. ayda kaldı
bu sitedekiler de genelde 1 ila 3. ay arasında kalmışlar

hapındann zıyade suyu daha cok etkılı tam özü cunku aktarlarda var mecıtefendının sabah aksam ac karnına ıcıceksın
hapını kullananlar ilk 3 ayda hamile kalıyorlar
suyunu kullananlar ise ilk altı ayda

bnm etrafımda cok var suyunu kullanann
evet ben de en çok suyunu duymuştum ama acı olduğu için cesaret edemedim
araştırırken doktoruma sordum o da bu hapı önerdi
ben almadan önce epey araştırdım
hapın daha etkili olduğunu öğrendim bir de doktor tavsiye edince tereddüt etmedim açıkçası

bende de fsh sorunu vardı ben doktoruma danısmadımm aldım kullanann arkadslarmm vardı sonradann doktora dedım kullanbılırsın dedı zatenn hormnlarım duzeldıı hamıle kaldım ama hsg nınde buyuk payı vardırr kesın

evet canım haklısın
bende aralıkta hsg çekildim
ama hamile kalamadım bir de hayıtı deneyeyim dedim
kısmet inşallah bu sefer olur

evet canım haklısın
bende aralıkta hsg çekildim
ama hamile kalamadım bir de hayıtı deneyeyim dedim
kısmet inşallah bu sefer olur

Rose galiba bende hap a karar verdim çünkü suyu hergün içmek çalışan bir insan için zor.
Peki hap günde kaç tane
Reçetesiz eczane verir mi
Birde ya kullanırken hamile kalırsak bebişe zararı olmasın

Evet benimde fsh biraz yüksek çıktı. O sırada hamile kalsam zararı varmı acaba
Gelinimizin olmuyordu aşılama yaptırdı tutmadı doktor tüp bebek dedi olmaz dedi hayıt ekstıratı içti o ay hamile kaldı ben denedim o hamile kalınca ben kullandım 4 yıldır ikinci çocugu istiyorduk kulladıgım ay hamile kaldım ama kalp atışı durdu malesef denemende fayda var

Bebege zararı olmaz yani kullanırken hamile kalsak öylemi.. Size de geçmiş olsun inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz

Bebege zararı olmaz yani kullanırken hamile kalsak öylemi.. Size de geçmiş olsun inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz

Adet gününe kadar iç adet olsanda olmasanda bırak adet olana kadar bekle adet olursan 3. Günü tekrar başla ben hamileyim şuan çok şükür Allah isteyen herkeze nasip etsin

Rose galiba bende hap a karar verdim çünkü suyu hergün içmek çalışan bir insan için zor.
Peki hap günde kaç tane
Reçetesiz eczane verir mi
Birde ya kullanırken hamile kalırsak bebişe zararı olmasın

aynen canım hap daha pratik, diğer türlüsüyle ben de uğraşamam
hap günde bir tane içiliyor aç ya da tok fark etmez ama aynı saatte içmeye çalış
reçetesiz de satılıyor 15 tl
hamile olduğunu öğrendiğinde hapı kesmen yeterli

Teşekkürler dilerim hayırlısı ile bebegim gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…