- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Dilara55333
-
ben 45 gündür kullanıyorumkızlar hayıt hapı aldım bugun kullanıp faydasını gören oldumu
şöyle söyleyeyim canımsürekli kullanmak gerekiyormu bende bugun aldım fsh 9,34 çıktı bırakınca değer yükselirmi acaba
yok canım korkma bozulmazçok sağol hiç kullanmadım birşeyler düzelsin derken bozmaktan korkuyorum
hapın resmini yada ismini yazarmısınkızlar hayıt hapı aldım bugun kullanıp faydasını gören oldumu
Canım hayıtı araştırırken baktım hamile kalmışsın hayıt ile mi kaldın canımKızlar hayıt suyu ile hamile kalanları cok duydum cok okudum fakat merak ettiğim bir kaç sorum var bilenler kullananlar cevap verebilirmi? Netten araştırmalar yaptım bulamadım birde hazır olanı alıp kullanacağım su ile karıştırp sorularım şunlar..
1) hayıt suyu tam olarak ne zaman başlamalı yani regl in kaçını günü
2)kaç gün kullanılmalı mesela bir ay kullandım ya hamile kalırsam zararı olur mu acaba?
Teşekkür ederim şimdiden
Canım hayıtı araştırırken baktım hamile kalmışsın hayıt ile mi kaldın canım
Merhaba hamile oldugunuzu gördüm özel bir kür yaptınımı birde fsh için doktor yüksek dedimisürekli kullanmak gerekiyormu bende bugun aldım fsh 9,34 çıktı bırakınca değer yükselirmi acaba
doktor fsh yüksek erken menepoz olabilir demişti yumurtlama takibi istedi ama ben yeni çocuk düşündüğüm için 6 ay uğraşıp olmazsa gelirim diye görüşmüştük hiçbir kür kullanmadım canım dua etmekten başka yaptığım bir şey yokMerhaba hamile oldugunuzu gördüm özel bir kür yaptınımı birde fsh için doktor yüksek dedimi
doktor fsh yüksek erken menepoz olabilir demişti yumurtlama takibi istedi ama ben yeni çocuk düşündüğüm için 6 ay uğraşıp olmazsa gelirim diye görüşmüştük hiçbir kür kullanmadım canım dua etmekten başka yaptığım bir şey yok
Canım benim bir oğlum var 32 yaşındayım oğlum 8 yıl sonra oldu ben polikistik overim ilaçsız adet olamıyorum şuan ikinci çocuk istiyoruz yine olmuyor ama sen hamile gözüküyorsun takvim yapmışsınHayır kullanmadım canım.. Bir türlü başlayamadım. Hamile degilim bu ay totem yaptım.. 6 ayda hamile kalmazsam hayıt hapı varmıs dha etkiliymiş onu denicem bebegim olmzsa bu dördüncü ayım olacak senin hikayen nedir
Canım benim bir oğlum var 32 yaşındayım oğlum 8 yıl sonra oldu ben polikistik overim ilaçsız adet olamıyorum şuan ikinci çocuk istiyoruz yine olmuyor ama sen hamile gözüküyorsun takvim yapmışsın
evet özel doktorduÖzel doktor muydu acaba benim fsh 9.44 normal dedi devlet hastanesi
çakşır suyunu nasıl kullanıyorlar abla bende mi alsam yaHayıt suyu maden suyuna yakın tadı olan ve biraz da bulanık şifalı bir sudur , bi akrabamız Denizli'den getirmiş , şifalı su imişben de bir defa içmiştim şifa niyetine , iinşallah size de iyi gelir , ben hamilelik için çakşır suyunu duydum , yumurta rezervlerini artırıyormuş ve erkeklerde sprmi çopaltıp canlandırıyormuş , Allah size de hayırlı evlatlar nasib etsin.
çakşır suyunu nasıl kullanıyorlar abla bende mi alsam ya
tamam ablam ilk önce şu hayıt suyunu kullanayım diyorum bakalımHiç bilmiyorum ablacım aktara sorarsin aldığın zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?