Hayıt suyu.. ?

sürekli kullanmak gerekiyormu bende bugun aldım fsh 9,34 çıktı bırakınca değer yükselirmi acaba

sürekli kullanmak gerekiyormu bende bugun aldım fsh 9,34 çıktı bırakınca değer yükselirmi acaba
şöyle söyleyeyim canım
öncelikle ilk 3 aylık düzenli kullanım çok önemli çünkü 3 aydan önce yüzde yüz etki gerçekleşmiyormuş( ben 45 gündür kullanıyorum yüzde 70 etki etti şu anda)
hormonların tamamen düzene girip gebelik oluşması 3 ila 6 ay arasında oluyormuş
hapın bir sene boyunca kullanılması sonucunda ise adet öncesi ağrılar sıkıntı stres hormon dengesi vs hepsi bir daha bozulmamak üzere düzeliyor
ama tabi hamileliğini öğrendiğin anda hapı bırakmalısın

çok sağol hiç kullanmadım birşeyler düzelsin derken bozmaktan korkuyorum

çok sağol hiç kullanmadım birşeyler düzelsin derken bozmaktan korkuyorum
yok canım korkma bozulmaz
çünkü hayıt bitkisi sırf kadınlar için yaratılmış bir bitkidir
mesela düşük olan hormonları yükseltiyor, yüksek olanları da düşürüyor
uzun süreli kullanımda da zararı yok, hormonlar normal seviyeye geldiğinde daha fazla yükseltmiyor, ya da düşürmüyor
ben 1 sene kullanmayı düşünüyorum bir daha anormallik yaşamamak için ama tabi bu sürede gebelik oluşursa keserim
hapı kullanmak için adetini beklemene gerek yok eğer hamile değilsen hemen başlayabiliyorsun

Kızlar yazdıklarınızın yarısını okuyabildim hayıtla ilgili bende aldım hem bitkisini hem de hapını prokpektüsünü okurken adenom hipofiz tğmörü felan varsa kullanmayın yazıyordu öle olunca kullanmadı bekliyor benim prolaktinim yüksekti düştü ama hipofiz bezinde 7mm adenom var.buraya da yeni katıldı benim şeklimde olup hayıt suyu veya hapını yada karabaş otunu kullanan varmı varsa bana mesaj veya yorum yaparsanız çok sevinirim 10gündür araştırıyorum

Ben hayıt tohumunu adet ağrılarım icin iciyorum canım ve adet düzenleyici özelliğide var . Ben yararını görüyorum . Ağrım cok olmuyor ictiğim zaman . Ama hamilelik konusunda bir bilgim yok .

yaşadığım yerde hayıt bitkisi var etkilerinide duyunca topladım ama kurutmam mı lazım taze haliyle olur mu bilemiyorum sizden bilen var mı acaba? bu arada reglim bitmek üzere soğan kürüne başlamayı düşünüyorum aynı anda hayıtıda kullansak sorun yaratır mı sizce bilginiz var mı?

Canım hayıtı araştırırken baktım hamile kalmışsın hayıt ile mi kaldın canım

Canım hayıtı araştırırken baktım hamile kalmışsın hayıt ile mi kaldın canım

Hayır kullanmadım canım.. Bir türlü başlayamadım. Hamile degilim bu ay totem yaptım.. 6 ayda hamile kalmazsam hayıt hapı varmıs dha etkiliymiş onu denicem bebegim olmzsa bu dördüncü ayım olacak senin hikayen nedir

Merhaba hamile oldugunuzu gördüm özel bir kür yaptınımı birde fsh için doktor yüksek dedimi
doktor fsh yüksek erken menepoz olabilir demişti yumurtlama takibi istedi ama ben yeni çocuk düşündüğüm için 6 ay uğraşıp olmazsa gelirim diye görüşmüştük hiçbir kür kullanmadım canım dua etmekten başka yaptığım bir şey yok

Özel doktor muydu acaba benim fsh 9.44 normal dedi devlet hastanesi

Canım benim bir oğlum var 32 yaşındayım oğlum 8 yıl sonra oldu ben polikistik overim ilaçsız adet olamıyorum şuan ikinci çocuk istiyoruz yine olmuyor ama sen hamile gözüküyorsun takvim yapmışsın

çakşır suyunu nasıl kullanıyorlar abla bende mi alsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…