- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi Burcu kifayet
-
1 hafta kadar olmus kullanali bi faydasini gordunuz mu acaba , yada bi degisiklik filanArkadaşlar mucizevi bir bitki buldum ( hayıt tohumu) kadınlar için muhteşem bir bitki. Bir akrabam tarafından tavsiyeyle kulanmaya başladım düzenli olarak içmeye çalışıyorum sabah akşam günde iki kere. 7 şene çocuğu olmayan bir cift bu bitkiyle hamile kalmış.birkac örnek daha var yakınımdan. Resmen rahimi tamir ediyor deniyor.cikolata kisti polip ne varsa temizliyormuş yumurtaları arttiriyormus. 3 Ay zaman zarfında yepyeni bir rahime kavuşuyorsunuz ve hamile kaliyorsunuz.ben basladim ve tecrübelerimi tekrar paylaşırım sizinle inşallah..
Macunu kullanmaya ne zaman basladiniz acaba , her sonucunuz temiz mi cikti aasilama filan yapmis miydinizInşallah faydasını görursunuz ben macunla gebe kaldim içinde hayıt otu mevcuttu gerçekten şifalı bir bitki
Merhaba benim yumurtalarim yeterince uyarilmiyordu bazi hormonlarimda dengesizdi tsh biraz yuksekti aşılama yapmadım 3 defa çatlatma iğnesi denedim negatif sonuc alinca macuna başladim 3 ay kullandim hamile kaldim şubat ayında 7 haftalik dusuk yaptim tekrar 3 aylik kullandim şu an hamileyimMacunu kullanmaya ne zaman basladiniz acaba , her sonucunuz temiz mi cikti aasilama filan yapmis miydiniz
Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin saglikla, benim sonuclarima bakar misiniz acabaMerhaba benim yumurtalarim yeterince uyarilmiyordu bazi hormonlarimda dengesizdi tsh biraz yuksekti aşılama yapmadım 3 defa çatlatma iğnesi denedim negatif sonuc alinca macuna başladim 3 ay kullandim hamile kaldim şubat ayında 7 haftalik dusuk yaptim tekrar 3 aylik kullandim şu an hamileyim
Teşekkür ederim Allah size ve dileyen herkese nasip etsin❣ değerleriniz gayet güzel ne kadar süredir deniyorsunuz?Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin saglikla, benim sonuclarima bakar misiniz acaba Eki Görüntüle 3099975
Amin inşallah canim benim, 13 aydir evliyiz ve hic korunmadıkTeşekkür ederim Allah size ve dileyen herkese nasip etsin❣ değerleriniz gayet güzel ne kadar süredir deniyorsunuz?
Eşiniz de sorun yoksa olur içinizi ferah tutun daha yeni evlisiniz biraz bekleyin olmazssa doktora gidersiniz Allah aratmasın inşallahAmin inşallah canim benim, 13 aydir evliyiz ve hic korunmadık
3. Ve 21. Gun hormon testlerime bakildi sonuclar iyi dedi doktor, adetimi bekliyorum rahim filmi cekilicem, esimde sperm testi verecek sonrasi Allah kerim , gebesiniz duaniz kabul olur derler ismim melek bana dua eder misiniz saglikla evladim olsunEşiniz de sorun yoksa olur içinizi ferah tutun daha yeni evlisiniz biraz bekleyin olmazssa doktora gidersiniz Allah aratmasın inşallah
Insallah güzel sonuçlar alirsiniz isminizle dua edeceğim Allah hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah❣3. Ve 21. Gun hormon testlerime bakildi sonuclar iyi dedi doktor, adetimi bekliyorum rahim filmi cekilicem, esimde sperm testi verecek sonrasi Allah kerim , gebesiniz duaniz kabul olur derler ismim melek bana dua eder misiniz saglikla evladim olsun
Burcu ablaa (özür dilerim ben yakınlık hissedip size isminizle hitap ediyorum ama) az önce lavaboya girdim inanılmaz bir karın ağrısıyla ve sanırım benim reglimi sökmeye başladı çünkü söylemesi ayıp kanlı akıntı gelmeye başlamışBende normalde adet olmalıydım ama olmadım benimkinde nasıl bir etki gösterecek bakalim
Melek abla İnşallah sağlıkla evladınız olur tüm içtenliğimle dualarımı gönderiyorum size. Ne olur ümidinizi kaybetmeyin. Benim annemle babam da zamanında çok sıkıntı çekmişler çocuk sahibi olmak için, onca çabadan sonra tam 13 yıl sonra ben olmuşum. İnşallah siz bebişinize çabucak kavuşursunuz. Allah isteyen her anne babaya sağlıklı, hayırlı ve hızlı bir şekilde evladını nasip eder İnşallah3. Ve 21. Gun hormon testlerime bakildi sonuclar iyi dedi doktor, adetimi bekliyorum rahim filmi cekilicem, esimde sperm testi verecek sonrasi Allah kerim , gebesiniz duaniz kabul olur derler ismim melek bana dua eder misiniz saglikla evladim olsun
Allah razi olsun cok teşekkür ederimInsallah güzel sonuçlar alirsiniz isminizle dua edeceğim Allah hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah❣
Ay canim benim Allah razı olsun inşallah rabbim herkese nasip etsin sağlıkli bi sekildeMelek abla İnşallah sağlıkla evladınız olur tüm içtenliğimle dualarımı gönderiyorum size. Ne olur ümidinizi kaybetmeyin. Benim annemle babam da zamanında çok sıkıntı çekmişler çocuk sahibi olmak için, onca çabadan sonra tam 13 yıl sonra ben olmuşum. İnşallah siz bebişinize çabucak kavuşursunuz. Allah isteyen her anne babaya sağlıklı, hayırlı ve hızlı bir şekilde evladını nasip eder İnşallah
Hicbirsey anlamadim henüz.hatta adet olmadım hala 1 hafta falan olacak geceli ama geçen ay tup bebek tedavisi görmüştüm hormon ilaçları kullandigim için olabilir yarın doktorumu arayıp soracagim1 hafta kadar olmus kullanali bi faydasini gordunuz mu acaba , yada bi degisiklik filan
Canım çok sevindim senin adına eğer bi faydam olduysa ne mutlu banaBurcu ablaa (özür dilerim ben yakınlık hissedip size isminizle hitap ediyorum ama) az önce lavaboya girdim inanılmaz bir karın ağrısıyla ve sanırım benim reglimi sökmeye başladı çünkü söylemesi ayıp kanlı akıntı gelmeye başlamışAllah sizden razı olsun ben sizin yazınızı görüp de aktarın hayıt otu önerisine güvenme kararını almıştım
Ay İnşallah kistimi de söker hayırlısıyla. Allah şifa arayan herkese yardım etsin
Yani işte sabah karnımda bir ağrıyla lavaboya koştum dedim ne oluyor bir baktım sökülmeye başlamış oturdum mutluluktan ağladım çünkü bu durum bana 2 ayı zehir etmişti sürekli kafamda 'kist kötü huylu mu?' 'neden adetim düzensiz?' gibi gibi sorular dönüp duruyordu korkuyordumCanım çok sevindim senin adına eğer bi faydam olduysa ne mutlu banainşallah kistlerinede iyi gelicektir
Yazarım abla tabii ki bu otun bana 3 günde faydası olduysa 3 ay boyunca düzenli kullanırsam neler olur acaba belki östrojen arttırdığı için göğüslere de olumlu etkisi olur ahahaGuzel sonuç alırsan bana yazmayı unutma tamammi
İnşallah ablam Allah bana ve tüm nişanlılara da hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsinAmin rabbim evlat isteyenlerin kucaklarini boş bırakmasın inşallah sağlıklısı ve hayirlisiyla..
Abla valla bugün ikinci gün ama regl kesildi gibi.. Bilemedim niye böyle oldu amaCanım çok sevindim senin adına eğer bi faydam olduysa ne mutlu banainşallah kistlerinede iyi gelicektir. Guzel sonuç alırsan bana yazmayı unutma tamammi
Amin rabbim evlat isteyenlerin kucaklarini boş bırakmasın inşallah sağlıklısı ve hayirlisiyla..
Amin tatlim hayirlisiyla insallah tez vakitte evlenirsinYani işte sabah karnımda bir ağrıyla lavaboya koştum dedim ne oluyor bir baktım sökülmeye başlamış oturdum mutluluktan ağladım çünkü bu durum bana 2 ayı zehir etmişti sürekli kafamda 'kist kötü huylu mu?' 'neden adetim düzensiz?' gibi gibi sorular dönüp duruyordu korkuyordumSadece 1 tane kist var dediler onu da her adetimde biraz biraz atacakmışım İnşallahh
Yazarım abla tabii ki bu otun bana 3 günde faydası olduysa 3 ay boyunca düzenli kullanırsam neler olur acaba belki östrojen arttırdığı için göğüslere de olumlu etkisi olur ahahao konuda da dertliyim maalesef
İnşallah ablam Allah bana ve tüm nişanlılara da hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?