Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meryem Ana otu nasıl kullanılıyor pekiMeryem Ana otu incir arı sütü bal polen çörek otu çok işe yarıyor hayıt tohumunu hic duymadım
Teşekkür ederimKullandım fayda etmedi aksine geciktirdi ve ağrı yaptı. Dikkatli kullanın herkese işe yaramıyor
Çok kişiden duydum fsh değerini dahada yükselttiğini ama siz bilirsiniz bazen hormonlara ters etki yapıyormuşMerhaba kızlar. Hayıt tohumuyla hamile kalan var mi. Kalan varsa nasıl kullandınız. Neler yaptınız. Bugün aldım..ama bir çok yerde adet bitiminde başla yazıyor. Yapan varsa nasıl kullanmalıyım.
Ben bu hayıtı son çare olarak görüyorum ya tüpten önce veya artık son çareyse yoksa arkadaşlarında dediği gibi güzel giden hormonu bozarsa Nolcak bence siz bilirsinizMerhaba kızlar. Hayıt tohumuyla hamile kalan var mi. Kalan varsa nasıl kullandınız. Neler yaptınız. Bugün aldım..ama bir çok yerde adet bitiminde başla yazıyor. Yapan varsa nasıl kullanmalıyım.
Merhaba bende aldım. Reklam olur mu bilmiyorum ama. Erbatabın hiç faydasını görmedim. Eczaneden aldığım Hayıt meyve ekstresinin faydasını gördüm. Aldığım hemen içtim 2 günde regl oldum sabah akşam içtim çok iyi geldi. İlaç bitince Erbatabdan aldığım Hayıt hiç iyi gelmedi resmen adetimi kesti olmuyorum kasımın 10 unda olmuştum hala olmadım testte aldım oda yok bekliyorum. İlaç bitmek üzere nerdeyse tık yok. Bırakacağım sanırım.Merhaba kızlar. Hayıt tohumuyla hamile kalan var mi. Kalan varsa nasıl kullandınız. Neler yaptınız. Bugün aldım..ama bir çok yerde adet bitiminde başla yazıyor. Yapan varsa nasıl kullanmalıyım.
Merhaba bende şuan kullanıyorum. Adetin 3.gununden 20.gunune kullanmam gerektiği söylendi. Her sabah aç karna bir tatlı kaşığı kadar alıp demliyorum içiyorum. Ayrıca adetim 3.gununden 20. Gününe kadar hergün günde 2 adet incir ve iki adet havuç tüketmem gerektiğini de söylediler. Bakalım yapıyorum ek olarak tabi ilaçlar da kullanıyorum. Glifor içiyorumMerhaba kızlar. Hayıt tohumuyla hamile kalan var mi. Kalan varsa nasıl kullandınız. Neler yaptınız. Bugün aldım..ama bir çok yerde adet bitiminde başla yazıyor. Yapan varsa nasıl kullanmalıyım.
Kaç gün oldu kullanali. Ben bu ay başlayacaktım fakat eşim şehir dışında olunca kullanamadim. Bir kaç gün içtim tadını midemi bulandirdi bıraktım umarım sizde işe yararMerhaba bende şuan kullanıyorum. Adetin 3.gununden 20.gunune kullanmam gerektiği söylendi. Her sabah aç karna bir tatlı kaşığı kadar alıp demliyorum içiyorum. Ayrıca adetim 3.gununden 20. Gününe kadar hergün günde 2 adet incir ve iki adet havuç tüketmem gerektiğini de söylediler. Bakalım yapıyorum ek olarak tabi ilaçlar da kullanıyorum. Glifor içiyorum
Benim 27 kasımdan beridir kullanıyorum bugün 11.gun oldu. Ve bunu bana doktor tavsiye etti. Kuzenim 9 sene çocuğu olmadı bu doktora gitmiş ve ilk ayda hamile kaldı. Bende şuan o tedaviyi uyguluyorum henüz 12 gün oldu inşallah bu ay sonuç alırım. Bu hafta da ovulasyon haftamız bakalım.Kaç gün oldu kullanali. Ben bu ay başlayacaktım fakat eşim şehir dışında olunca kullanamadim. Bir kaç gün içtim tadını midemi bulandirdi bıraktım umarım sizde işe yarar
Ve bence eşiniz yanınızda değilse bile bu ay kullanın etkisini göstersin. Tabi yine siz bilirsinizBenim 27 kasımdan beridir kullanıyorum bugün 11.gun oldu. Ve bunu bana doktor tavsiye etti. Kuzenim 9 sene çocuğu olmadı bu doktora gitmiş ve ilk ayda hamile kaldı. Bende şuan o tedaviyi uyguluyorum henüz 12 gün oldu inşallah bu ay sonuç alırım. Bu hafta da ovulasyon haftamız bakalım.
Merhaba ben de hayıt ekstrasi kullandım ama çok az süre içinde. Doktorun ismi ne sayfasını vs takip edeyim. Bana da ebe önerdi adet bitimi kullan dedi.Benim 27 kasımdan beridir kullanıyorum bugün 11.gun oldu. Ve bunu bana doktor tavsiye etti. Kuzenim 9 sene çocuğu olmadı bu doktora gitmiş ve ilk ayda hamile kaldı. Bende şuan o tedaviyi uyguluyorum henüz 12 gün oldu inşallah bu ay sonuç alırım. Bu hafta da ovulasyon haftamız bakalım.
Teskkr ederim insallh sizde de etkisi olur. Nasıl kullanıyorsunuz peki. Hayıt tohumu macun şeklinde miVe bence eşiniz yanınızda değilse bile bu ay kullanın etkisini göstersin. Tabi yine siz bilirsiniz
Hayır ben çayını demleyip içiyorum. O daha faydalı. Her sabah bir bardak içiyorumTeskkr ederim insallh sizde de etkisi olur. Nasıl kullanıyorsunuz peki. Hayıt tohumu macun şeklinde mi